היה כאן לא מזמן שירשור על

Weird Eyal

New member
היה כאן לא מזמן שירשור על

החרדים שרוצים להרוס את החנות שמוכרת בשר חזיר ...... ואז איזה אחד כאן אמר לי שכניראה שיש אונס אצל החילונים אז אנחנו גם אומרים שזה קומץ שצריך להעניש וכאלה והכל רק דיבורים... לאותו בחור... נאנסה ילדה בת שלוש וחצי!!! האנס נער דתי בן 14!!!

אלי ו.

New member
התגובה היתה על הכללות

אתה התלהמת ונגררת להכללות, נסיתי בדרך פשוטה להמחיש לך כמה זה אידיוטי. כנראה שזה לא היה מספיק פשוט. הנה הסבר קטן שוה לכל נפש: יש חארות חובשי כיפה. יש חארות חילונים. לא כל חובשי הכיפה ולא כל החילונים חארות. האם זה מספיק ברור? צריך ניקוד?

אלי ו.

New member
אגב, האם קראת את הכתבה עד הסוף

שם אימו מספרת שהוא היה ילד טוב עם כיפה ולאחרונה התחבר לעברינים והוריד את הכיפה.. זה בסדר, לא כל החילונים כאלה..

גוססי

New member
זה מה שקורה:

התגובה הראשונית היא נסיון להסתיר את העובדות מפני רשויות החוק החילוניות, ודבר זה נעשה ע"י איומים על הקרבן והעדים או הרחקתם לחו"ל. אם האנס הוא בן למשפחה מיוחסת יש סיכוי טוב שהוא יטופל בכפפות של משי (שוב הרחקה לחו"ל), ואם לאו אזי משמרות הצניעות יעסקו בעניינו (במידה כזו או אחרת של אלימות).

chan

New member
מניין לך עובדות אלה

למה אתה חושב שאצל החרדים האונס אינו פשע חמור ביותר ?

גוססי

New member
ראה פרשת בנו של האדמור מראטה

וכיצד סוללה שלמה של רבנים ועסקנים התייצבה כדי להעיד בזכותו בבית המשפט, וזאת לאחר שהנאנסת ואחותה אויימו שישולחו לחו"ל. "למה אתה חושב שאצל החרדים האונס אינו פשע חמור ביותר ?" אונס הוא פשע חמור גם אצל החרדים, אבל הפשע החמור ביותר שחרדי יכול לבצע הוא כיבוס הכביסה המלוכלכת בחוץ, לעיני השכן החילוני ורשויות החוק שלו. חרדי טוב הוא לא זה שמקיים את התרי"ג אלא זה ששומר על האינטרסים של הקהילה.

אלי ו.

New member
נכון זה רק אצל חרדים, אצלכם הכל טוב

מה קרה למתלוננת על איציק מרדכי? (לא חרדית) מה קרה לנערה מרמה"ש שנאנסה ע"י נערים רבים במשך שנים? למה רוב נפגעות האונס החילוניות לא מתלוננות במשטרה? הנערה מקיבוץ שמרת? לא מזמן היתה כתבה בהארץ על התעללויות מיניות בזמנו בבתי ילדים בקיבוצים ועל ההכחשות והנידוי של המתלוננות. אלה רק דוגמאות שהגיעו לתקשורת, אני לא רוצה לחשוב על כל מה שלא הגיע לתקשורת. קיימת בעיה רצינית בנושא טיפול החברה בנפגעות תקיפה מינית. להצביע על האחר וללעוג זו דרך נהדרת להתעלם מבעיות שנמצאות בבית. מספיק עם הצביעות!!!! זה כבר מגעיל. פמיניסטים עאלק.

פלסטיק

New member
על המתלוננת של איציק מרדכי

איימו רבנים
ותודה על הדוגמה היפה שנתת

אלי ו.

New member
האם היא חרדית?

לא!!!! מ.ש.ל. עוד מעט תספר לי שהנערות משמרת ומרמה"ש הלכו פעם לביכנ"ס ולכן הן חרדיות. תבין זה לא משנה, יש כאן בעיה חמורה. הסיפור של התעללות החברה בנפגעות תקיפה מינית זו בעיה של כלל האוכלוסיה. להפיל את הבעיה הזו על ה"הם" זה להתעלם ולברוח מהבעיה של כוווווולם.

פלסטיק

New member
אולי היא לא - הרב כן

הרב איים עליה ועל חיי עוברה אם היא לא תשנה את דעתה מ.ש.ל.

כינוי1982

New member
לפני כמה חודשים נעשה סקר

לפיו שליש (!) מהתלמידים/ות בבתי הספר הוטרד מינית במהלך לימודיו על ידי סגל ההוראה או על ידי תלמידים אחרים. אני בספק כולם התלוננו.

פלסטיק

New member
זה משנה לחלוטין את התמונה

אני בהחלט מסכים איתך שיש המון אלימות בביתי הספר שעיקרה בין התלמידים לא רק אני מסכים - יש הרבה עיסוק בעניין כי רבים מודאגים מכך. איזה מזל שיש בתי ספר חרדיים - שם יש רק מלאכים ולכן לא קורים כאלה דברים...

למעלה