היה כאן אחד בשם אשר..

ניקולי

New member
היה כאן אחד בשם אשר..

אשר אם אתה רואה את ההודעה הזאת אז ככה: ראיתי מה שכתבת לי בהודעה אישית רק שאני לא יכולה להחזיר לך תשובה מאחר ואני עפה כל הזמן מההודעות האישיות. דבר שני תודה לך על המחמאות ותאמין לי שאני כותבת מכל הלב!! חוץ מזה יש לנו מפגשון קטן מה איתך??? המפגש מחר יום חמישי

ASHER789

New member
ניקול

תודה על ההזמנה(את ממש נחמדה)אך לא אוכל לצערי להגיע(את האמת, גם לא הייתי מרגיש בנוח). אבקש ממך עצה בבקשה: נושא: מערכת יחסים בין בני זוג. רקע: זוג חברים רצניים,תקופת מערכת היחסים שנתיים,במהלכה דובר על חתונה ואף נקבע תאריך וכל ההכנות.שבועיים לפני החתונה היא בוטלה(והזוג נשאר ביחד,וכנראה הוחלט להתחתן במועד מאוחר יותר). הבעיה : הבחורה אוהבת את הבחור מאוד ולא יכולה לחיות בלעדיו אך במשך כל השנתיים היא סבלה. היא בחורה חמה אוהבת לתת הכל בשביל מי שהיא אוהבת,היא תוותר למענו על הכל מצד שני הוא בחור קר,מסתגר שרע לו ואף מתנהג אליה בהתאם למצבי רוח שלו הוא יכול להיות אליה טוב אך הרבה מהפעמים הוא אכזר ביותר(מתנהג ברוע) מאשים אותה בכל שרע לו,ומכתיב איך הדברים צריכים להיות. היו הרבה פיצוצים במערכת היחסים הזו,היא גם ניסתה להכיר אחרים אבל הוא היה על ליבה ואותם היא שללה. חשוב לציין שהיא בחורה שחייבת חום ואהבה ולכן חייבת מישהו לצידה שיאהב אותה.היא לא מאמינה שמישהו יאהב אותה כמוהו במידה ויפרדו ובנוסף היא רואה רק אותו מול העיניים. כל זה ועוד לא ציינתי את מידת הקנאות של הבחור שגובלת בטירוף(בלשים פרטים,מעקבים,בדיקות של שיחות וכו........) למרות שהוא התגלה כבחור ששמר סודות רבים(כולל:אישה וילדה לשעבר) כל זה והיא עומדת על זה שאותו היא רוצה כי בלעדיו לא יכולה. השאלה? איך גורמים לה לעשות את הטוב בשבילה ולעזוב אותו?(לפני שתתחתן)

ניקולי

New member
אשר היקר שלום!!../images/Emo13.gif

ראשית אומר חבל!! שאתה לא תוכל להגיע היום כמו השאר.. אני לא יודעת מהי הסיבה שלא תרגיש נוח, אבל אם היא הסיבה זה אנחנו אז אין לך כל סיבה שבעולם לא להרגיש נוח. אני חובת שיש פה חברה מקסימים וכל אחד שיצטרף אלינו הוא יצטרף בברכה.
. אלא אם הסיבה היא שבאמת אתה בן 89 ואתה לא מרגיש בנוח עם חברה צעירים
אבל מה זה כבר משנה?? יש כאן בני 18 ,27, 32 ועוד כמה ככה שגם בגיל הזה אתה יכול להרגיש בנוח
. ועכשיו לעניננו: הצגת לי בעיה שהיא דיי רצינית מערכת יחסים של שנתיים ויותר בחורה שאוהבת ואינה מוכנה לוותר, ובחור שיש לו שיגעונות. אז ככה לצערי וחד וחלק אני מודיעה לך מערכת יחסים זו אינה בריאה כלל!!! יש נשים שנמצאות במערכת יחסים כזאת וחושבות שהיא מערכת בריאה.. בגלל שהן אוהבות הן עיוורות ואינן רואות את הגרוע ביותר..(וגם אם יראו יתעלמו ממנה). צריך לקחת את אותה בחורה לבד לשבת איתה ולדבר לליבה. וזה אומר: להוכיח לה עד כמה מערכת היחסים הזאת אינה בריאה בשבילה.. לתת לה דוגמאות של בחורות אחרות או אפילו משפחות שלמות שנהרסו בגלל קינאה כזאת, כי לפי מה שאתה מספר הבחור קנאי רצח הוא לא שפוי, יש לי הרגשה שהבחור כלל וכלל לא אוהב את הבחורה שלו ואם כן זו אהבה מטורפת...זה ברור שהבחור אוהב את עצמו יותר מכל אדם אחר בעולם . אני בספק אם הוא בכלל אוהב את הוריו. מלבד זאת היא היתה איתו שנתיים וסבלה הוא קר אליה יותר מאשר מחבק ואוהב...אני מתערבת איתך שליד אנשים אחרים כשהם יוצאים יחד הוא מראה לה אהבה וכשהם בבית הוא אכזר אליה והסיבה לכך שהוא רוצה להראות לעולם ולכולם שהיא שייכת לו.. וחסר למישהו אחר שיתחיל איתה או יסתכל עליה..לעומת זאת בבית הם לבד ושם הוא יכול להיות האדם האמיתי. צריך להבהיר לה עוד דבר וזה חשוב!! אם במידה והם יתחתנו מערכת היחסים תקרוס מיד: א. היא תהייה אומללה יותר ממה שהיא היום. ב. היא תחייה בפחד שחלילה הוא לא עוקב אחריה.. וכל הזמן מביט עליה בעין הנחש. ג. סביר להניח שבעתיד (אם זה כבר לא קרה) הוא יבגוד בה. ד. אני מניחה שיהיו להם ילדים אם וכאשר.. הילדים יסבלו..הם יראו דברים שישאירו להם טרואומה כל החיים..(ואני לא ארחיב איזה סוגי טראומות). הבחור חייב טיפול פסיכולוגי קודם כל בשביל עצמו אח"כ בשביל אחרים!! עוד חסר שהוא ירים עליה ידיים כי אחרי כל המעקבים האלו חסר שעוד יום אחד יחשוד בה חשד לא מוצדק .. הוא יגמור עליה במילה אחרת יהרוג אותה במכות!! אשר אני בכוונה מקצינה מאחר ואני חושבת שקשר הזה הוא קשר לא בריא כלל לאותה בחורה (ואני לא שואלת מי היא..) בכל אופן לפי אופיה הבחורה צריכה שיהיה לה גבר שיאהב, יתמוך ושידע לא רק לקבל אלא לתת. זהו נגמר לי הדף מקוו שעזרתי לך. ניקול*

ASHER789

New member
ניקול

קודם כל,מה שלומך(מקווה שבסדר)?איך היה המפגש? בנוגע לבחורה,כולם מסברים לה שזו לא מערכת בריאה ואולי בהתחלה יהיה קשה אבל זה רק לטובתה.נקווה שיהיה לה את הכוח הפנימי הדרוש לעשות את הצעד הזה(עד עכשיו לא היה).

ניקולי

New member
אשר

שלומי בסדר תודה. המפגש היה אחלה פשוט נהדר!!. בנוגע לבחורה זה לא מספיק שכולם אומרים לה שזו לא מערכת בריאה.. אתה בכלל ראית מה כתבתי לך בתשובה??? (תקרא..שוב בבקשה). לא נראה לי שכ"כ הבנת!! אני אמרתי שצריך לשבת ולדבר איתה אל תוך ליבה ..פשוט להראות לה עד כמה זה חמור שהיא תהייה איתו..ויתר על כך עד כמה המצב יכול להיות גרוע!! אתה יודע מה אתמול במפגש דברנו על הא ודא.. והעלינו נושא של פסיכולוגים.. אתה יודע איך פסיכולוג נותן לך לצאת מבעיה כלשהי?? הוא נותן לך לדבר ולדבר ולדבר.. ותוך כדי שזה שאתה מדבר אתה אומר דברים שתוך כדי אמירה אתה מתחיל לחשוב עליהם אחרת..(ותאמין לי זה עובד)..אני חושבת שמישהוא או מישהי צריכים לקחת את אותה בחורה ולדובב אותה שתספר..ותספר..ותספר ותוציא את כל מה שיש לה תוך כדי הסיפור..היא לבד תגיע למסקנה..(אני מציעה שישאלו אותה שאלות מההתחלה כלומר: "איך הכרתן, איפה, מה הוא קנה לך ליום הולדתך?,איפה אתם מבלים?" וכו´) עד שהיא לבד תגיע לנקודות הרגישות של הסיפור) אשר אני מקווה שאתה הבנת את כוונתי.אם לא אסביר שוב!! בוקר טוב מניקול*

ASHER789

New member
ניקול

שכתבתי שכולם אומרים לה........התכונתי גם שעשינו הכל דיברנו לליבה הסברנו לה מה יקרה ואיך הדברים נראים ויראו.וזה כולל את אמא של הבחורה שכל הזמן(כל יום)מנסה להסביר לבחורה ולפתוח לה את העיניים. בנוגע לפסיכולוג היא הלכה פעם אחת מיוזמתה אבל אחרי פעם אחת לא רצתה לחזור ואני יודע שהפסיכולוגית טובה כי היא מטפלת בבחורה שאני מכיר שעברה כמה פסיכולוגיות ואמרה שזאת פסיכולוגית טובה. תאמיני לי שניסינו הכל ברגע שאכפת לך ממישהו קשה שלא לתת את הכל בשבילו. הבעייה שאתה עושה הכל והוא ממשיך לסבול,וכשמישהו שאכפת לך ממנו סובל אז גם לך כואב.

ASHER789

New member
ניקול..

ברוב חוצפתי שכחתי לאחל לך שבת שלום. אז שיהיה לך אחלה שבת תעשי חיים.

למעלה