אשר היקר שלום!!../images/Emo13.gif
ראשית אומר חבל!! שאתה לא תוכל להגיע היום כמו השאר.. אני לא יודעת מהי הסיבה שלא תרגיש נוח, אבל אם היא הסיבה זה אנחנו אז אין לך כל סיבה שבעולם לא להרגיש נוח. אני חובת שיש פה חברה מקסימים וכל אחד שיצטרף אלינו הוא יצטרף
בברכה.
. אלא אם הסיבה היא שבאמת אתה בן 89 ואתה לא מרגיש בנוח עם חברה צעירים
אבל מה זה כבר משנה?? יש כאן בני 18 ,27, 32 ועוד כמה ככה שגם בגיל הזה אתה יכול להרגיש בנוח
. ועכשיו לעניננו: הצגת לי בעיה שהיא דיי רצינית מערכת יחסים של שנתיים ויותר בחורה שאוהבת ואינה מוכנה לוותר, ובחור שיש לו שיגעונות. אז ככה לצערי וחד וחלק אני מודיעה לך מערכת יחסים זו אינה בריאה כלל!!! יש נשים שנמצאות במערכת יחסים כזאת וחושבות שהיא מערכת בריאה.. בגלל שהן אוהבות הן עיוורות ואינן רואות את הגרוע ביותר..(וגם אם יראו יתעלמו ממנה). צריך לקחת את אותה בחורה לבד לשבת איתה ולדבר לליבה. וזה אומר: להוכיח לה עד כמה מערכת היחסים הזאת אינה בריאה בשבילה.. לתת לה דוגמאות של בחורות אחרות או אפילו משפחות שלמות שנהרסו בגלל קינאה כזאת, כי לפי מה שאתה מספר הבחור קנאי רצח הוא לא שפוי, יש לי הרגשה שהבחור כלל וכלל לא אוהב את הבחורה שלו ואם כן זו אהבה מטורפת...זה ברור שהבחור אוהב את עצמו יותר מכל אדם אחר בעולם . אני בספק אם הוא בכלל אוהב את הוריו. מלבד זאת היא היתה איתו שנתיים וסבלה הוא קר אליה יותר מאשר מחבק ואוהב...אני מתערבת איתך שליד אנשים אחרים כשהם יוצאים יחד הוא מראה לה אהבה וכשהם בבית הוא אכזר אליה והסיבה לכך שהוא רוצה להראות לעולם ולכולם שהיא שייכת לו.. וחסר למישהו אחר שיתחיל איתה או יסתכל עליה..לעומת זאת בבית הם לבד ושם הוא יכול להיות האדם האמיתי. צריך להבהיר לה עוד דבר וזה חשוב!! אם במידה והם יתחתנו מערכת היחסים תקרוס מיד: א. היא תהייה אומללה יותר ממה שהיא היום. ב. היא תחייה בפחד שחלילה הוא לא עוקב אחריה.. וכל הזמן מביט עליה בעין הנחש. ג. סביר להניח שבעתיד (אם זה כבר לא קרה) הוא יבגוד בה. ד. אני מניחה שיהיו להם ילדים אם וכאשר.. הילדים יסבלו..הם יראו דברים שישאירו להם טרואומה כל החיים..(ואני לא ארחיב איזה סוגי טראומות). הבחור חייב
טיפול פסיכולוגי קודם כל בשביל עצמו אח"כ בשביל אחרים!! עוד חסר שהוא ירים עליה ידיים כי אחרי כל המעקבים האלו חסר שעוד יום אחד יחשוד בה חשד לא מוצדק .. הוא יגמור עליה במילה אחרת יהרוג אותה במכות!! אשר אני בכוונה מקצינה מאחר ואני חושבת שקשר הזה הוא קשר לא בריא כלל לאותה בחורה (ואני לא שואלת מי היא..) בכל אופן לפי אופיה הבחורה צריכה שיהיה לה
גבר שיאהב, יתמוך ושידע לא רק לקבל אלא לתת. זהו נגמר לי הדף מקוו שעזרתי לך. ניקול*