היה טיול ממש שווה!

רעותיק

New member
היה טיול ממש שווה!

נהנתי מאוד לראות את כולם ולהזכר בחוויות, הכרתי אנשים מקורסים קודמים ואתם ממש חמודים חחח נחמד לראות את הפרצופים מאחורי השמות! היה אחד המצחיקים ושווה כל רגע ואני בטוחה שאני אעשה הכל כדיי לצאת לטיול חנוכה ולטיולים הבאים! מחוז ירושלים ש ל י ט ה

כפרות עליך

רעוקית באמת היה טיול שליטה שיא הנהנתי יאוווו בחיי היה א י כ ו ת! אני כל כך מאושרת מהטיול שזה פשוט מצחיק! חחח מחוז ירושלים אנחנו לאט לאט על המפה!

shikole

New member
ירושלים - אימפריייה!!!!

ואין אין אין מה להגיד חח
קיצר היה אחד השולטיםםם היה בסטטט היה ענקק... מת על כולכםם והיה פצצתיייי וכבר מחכה לחנוכה שיהיה בכללל בסטטט מת על כולכםם אחיים שלי אחיות שלי אהובים אהובות יאללה שבוע טוב לכולנו וכבר מתגעגע קשה בלעדיכם!!!
אבל נתגבר עד חנוכה או אפילו לפני נארגן איזה משו חחח אתם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!!!!!!!!

ophirein

New member
היה שולט לגמרי!

היה גם נעים להכיר!
אמנם לא הכרתי את כולם... קצת קשה להכיר תוך 12 שעות יותר מ-50 חברה... אבל אולי בבוא היום נכיר את כולם חחחח

ניצניזם

New member
היה פשוט -א-י-כ-ו-ת-!!!!!

היה לי כעף להכיר את המשצים החדישים של 2005.. :) ובכלל להיות לטייל לצחוק לאסוף צדפים.. לעלות 100 ומשו מדרגות.. ואחר כך לרדת אותן.. וסתם לשבת בשאנטי על הים ועל ההר הגבוה. - איתכם!!!!! עוד מעולה לראות שבאמת אנשושים ממשיכים לבוא לטיולים של המשצים.. גם מ-2004.. :) וכן.. גם הזקנקנות.. מ-2003.. :) - כל הכבוד! חזק ואמץ!!!!! חחחחח.. מקווה שנכפיל ת'מספר בחנוכה.. :) אוהבת אותכם הכי הכי הכי הכי !!!!!! שניצ :)

למעלה