היה טופבוי? היה
בועז בר New member 27/6/07 #2 ../images/Emo10.gifועכשיו, מה?! מה עכשיו../images/Emo35.gif ../images/Emo79.gif מסמרים ונוצות, ציפור שלא עפה.
../images/Emo10.gifועכשיו, מה?! מה עכשיו../images/Emo35.gif ../images/Emo79.gif מסמרים ונוצות, ציפור שלא עפה.
D dudmel New member 27/6/07 #4 והקישור שנשכח http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=2713
ר רב הפורום New member 27/6/07 #6 ../images/Emo6.gif אבל אני ממש מופתע מאיך שהקטנוע נראה,כאילו שום חלק לא נשאר מחובר אליו...
D d0ct0r k New member 27/6/07 #7 אוווץ...../images/Emo122.gif אני עובר בצומת הזאת עשרות פעמים ביום ונהיה שם ממש מסוכן, רק לפני יומים גי'פ איבד שם שליטה עלה על האי תנועה ונכנס במכוניות שחיכו בנתיב הנגדי לפניה שמאלה.... אני לא רוצה לחשוב בכלל מה היה קורה אם היה איזה קטנוע בראש הטור
אוווץ...../images/Emo122.gif אני עובר בצומת הזאת עשרות פעמים ביום ונהיה שם ממש מסוכן, רק לפני יומים גי'פ איבד שם שליטה עלה על האי תנועה ונכנס במכוניות שחיכו בנתיב הנגדי לפניה שמאלה.... אני לא רוצה לחשוב בכלל מה היה קורה אם היה איזה קטנוע בראש הטור