היה טוב מאי פעם.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifפיתרון:

http://www.yousendit.com/ פשוט תעלי את זה ותשלחי למי שביקש...

chen1litvak

New member
דיייייייייי כוסעומקקקקקק

לוקח לזה שנים ואז זה נתקע ב60% בנתיים הצלחתי להעביר את זה רק לreiya וגם זה לקח כמה שעות

פרב

New member
../images/Emo187.gifאיי איי קפטן נוסף נוסף נוסף נוסף נוסף

[הכותרות של השירשור בידוריות. מי אמר אני ולא זיין?] --- וואלק, מצאתי. פברואר 2007, תמונע. [ליתר דיוק- 20.2.2007] [רק בשביל הפרוטוקול- כמה מחיאות כפיים מגיעות לכסילותי ואיך מצאתי את השיר: באמת חשבתי על כל המסכנים שאין להם את השיר הזה, ואז חיפשתי בתיקיית-שילה ההו-כה-עמוסה שלי את השיר המחורבן הזה, ולא מצאתי. אז שיערתי שהשיר הזה הוקלט בין התקופות דצמבר 06-ספטמבר07. לכן לקחתי איזה ארבעה יומנים שנכתבו באותה התקופה, ונוכחתי לדעת שאני מתייקת פלייליסטים (משהו ביזארי, עדיף שאני אסתום.) וכותבת עליהם תאריכים רק מיוני 07 או משהו באיזור. בכל אופן, לא יכולתי שלא לקרוא את היומנים המזורגגים, הגעגוע לנוסטלגייה הסיר איזה שעתיים מחיי, וכולכם אשמים! כן כן, אתם. בדיעבד, ההשערה שלי באמת הייתה נכונה, רק הייתי צריכה לפתוח את התיקיות גיבוי
] בכל אופן-כאן אני פוצחת בהודעה המרעישה- נברו במסרים האישיים שלכם(ן) ותחזרו להתלונן שהאיכות בזין או ששכחתי אתכם. (reiya, ליאןןן,משו אמיתי,Cry Baby21,זמן אור,New Volume,STANLEY CLIMBFALL,ע נ ב ר נ ט ל) אנג'וי דארלינגס

לא קיבלתי, נוסף.

אגב, את באמת מלכה. אבל היי! אנחנו נתנו לך את הזכות לחזור לעבר החלומי במשך שעתיים! זה אחלה דבר. יום מעולה :)

פרב

New member
שמעי, מור

את מקופחת, תצטרכי לשלוח לי מסר בעצמך [ho, lazy me]

reiya

New member
:]

היה טוב. הרגשתי שזה אינטימי מדי. והאדון שיר ששמתם את המילים שלו כאן מקסים. למישהו יש אותו?

למעלה