היה חלום.

bobas

New member
היה חלום.

לאחר ההפסד של הפועל היום ברעננה לדאבוני הסתיים לו הסיפור לעלות לליגת העל השנה. מה יש ברעננה שהופך להיות מגרש מקולל ???? עצוב.

Pure M

New member
כמה חבל.

זה אומנם עוד לא סופי וסגור, אבל יהיה קשה מאוד..

adi das1

New member
כמה צפוי

מה כבר אפשר לצפות מהפועל. האמת, אני מרגישה ממש מתוסכלת. הבעיה שאוהד הפועל חייב ללמוד לחיות עם התחושות האלה, אבל די, מתי זה ייפסק? אני לא מדברת רק על העונה או על המשחק הספציפי הזה, אבל נמאס לי שהקבוצה שלי כל הזמן מדשדשת, וזה עוד מילא, אבל עוד יותר נמאס שבכל שנה היא מעוררת איזשהו ניצוץ של תקווה ו.....בום, הבלון מתפוצץ. ממש לא ציפיתי שנעלה ליגה, אבל FUCK, היה לנו כזה מומנטום נחמד, עם כדורגל ממש יפה (המשחק בראשון היה אחד הטובים שראיתי מהקבוצה בשנים האחרונות) ועם שירים כמו "מי זה פרננדז - יאיר אסייג) ואז עוד פעם - הריטואל הקבוע של דיבורים "יש סיכוי" ו"אפשר לעשות את זה", מה שמעורר ציפיה והתרגשות, ואז תמיד, אבל תמיד, בלי חריגים ויוצאים מן הכלל, לבעוט בדלי, ותוך כדי גם בלב שלי. הדבר המצחיק הוא שכמה שאני מוצפת ברחמים עצמיים עכשיו, זה פשוט לא יעזור, ואני אמשיך לאהוב את הקבוצה הזאת וללוות אותה כמה שאוכל. אולי אי פעם יהיה לי קצת נחת, אבל אני ממש לא בונה על זה. אוהדי הפועל נועדו, כנראה, לסבול.

z dead

New member
נראה לי

שזה בכוונה... שרתתי עם מישו ששיחק בקבוצה באחת מליגות המשנה והוא אמר לי שהוא והחברים שלו לקבוצה בכוונה הפסידו משחקים כדי לא לעלות ליגה כי ידעו שהם לא יישארו בקבוצה אם הקבוצה תעלה. לאור מה שקרה לפני שנתיים-שלוש עם הפסד העלייה הבזיוני לסכנין במחזור הסיום ולאור העובדה שברגע שיש סיכוי לעלות פתאום לא משיגים נק' אני לא אתפלא אם גם בהפועל י-ם המצב דומה.

adi das1

New member
יכול להיות שמה שאתה מספר זה

אמיתי, אבל בטוח לא מתאים להפועל ירושלים מהסיבה הפשוטה שרוב השחקנים שם מקבלים משכורות מינימום וכאשר הם רוצים להשתחרר לקבוצה אחרת, אז ויקטור יונה פשוט מעלעל אותם עד מוות (בוא נגיד שמה שאייזנברג עשה לשנייפלד זה כאין וכאפס לעומת מה שקורה אצלנו). הפועל היא קבוצה כ"כ ענייה כך שאין ממש סיכוי שישחררו את מרבית השחקנים, וגם אם כן, מבחינת משכורת הם רק יכולים להשתדרג, כי אין הרבה קבוצות, כולל בליגה השנייה, שמשלמות כ"כ מעט לשחקנים.

z dead

New member
מה זאת אומרת יכול להיות

שמה שאני מספר זה אמיתי? איזה אינטרס יש לי לספר על אדם ששירת איתי שסיפר לי על שיטות הפעולה שלו ושל חבריו לקבוצה? כשעולים ליגה הקבוצה משתדרגת ובהתאם גם התקציב וסגל השחקנים,אין כמעט קבוצה שעולה ליגה ולא מחליפה לפחות 60-70 אחוזים מהסגל שלה,גם הקבוצות העניות ביותר.

Pure M

New member
אתה אומר דבר חמור מאוד.

אבל נו, זה מה שמוכיח ששכלו של כדורגלן ברגליים. שחקן שקבוצתו עולה ליגה נחשב פעמים רבות לשחקן שהגיע זמנו להשתדרג לליגה עליונה יותר, ולעיתים נרכש\מושאל ע"י קבוצה מהליגה הגבוהה. הרבה משחקנים שמעלים קבוצתם ליגה מוצאים עצמם בשנה שלאחריה בליגה העליונה, בין אם בקבוצה איתה עלו, בין אם בקבוצה אחרת.

z dead

New member
לא נכון..

אותו בחור ששירת איתי היה בחור די חכם. אפילו חכם מאוד בהתחשב בעובדה שניהל יחד עם עוד שני אנשים את רשת המחשבים בגל"צ. הרבה מאוד שחקנים שמעלים קבוצה ליגה דווקא לא משתדרגים חוזית אלא נאלצים למצוא לעצמם קבוצה חדשה בליגה ממנה העלו את קבוצתם,תראה את רונן פייגנבויים ואחרים. רוב השחקנים מעדיפים יציבות בקריירה שלהם ולא להסתכן ויכול להיות שזו הסיבה.

Pure M

New member
רונן פייגנבוים?

הוא דווקא עלה לליגת העל אחרי עונת רעננה..

z dead

New member
וכמה פעמים

הוא העלה קבוצות ונאלץ לחפש לעצמו חדשה?

Pure M

New member
לא מעט..

וזה בגלל שהוא תמיד רצה שידרוג עצבני בשכר, והסתכסך עם ההנהלות.

למעלה