היה חלב ואינו.....

תמר155

New member
היה חלב ואינו.....

שלום,הסיפור שלי קצת ארוך אז קצת סבלנות בבקשה
נולדו לי תאומות לפני חמישה שבועות 2.1 ק"ג ו2.6 ק"ג בתחילת חודש תשיעי מההתחלה שאבתי והנקתי ולקטנטונת שלי גם הוספתי תמ"ל אחרי שלא עלתה במשקל. אני שואבת עם המיני אלקטריק של מדלה ואם אני בחוץ עם הידנית של אבנט. הכל היה טוב ויפה,היה מספיק חלב בלי עין הרע אבל שבוע שעבר נאלצתי לטוס בלעדיהן להלוויה בחו"ל ליום וחצי. שם שאבתי כל שלוש ארבע שעות אבל מאז שחזרתי פתאום יש לי הרבה פחות (הייתי מגיעה ל150 עכשיו 60 בקושי פר שאיבה) מה לעשות חוץ מלהגביר את קצב השאיבות\הנקות? ועוד שאלה- האם המדלה מומלצת גם למספר שאיבות גדול ? (אני שואבת המון פעמים ביום) תודה

1טלטלים

New member
משאבה

להחליף משאבה ליותר טובה וחזקה,ניתן להשכיר משאבה דרך יד שרה אויועצות הנקה מוסמכות ,עדיף לקטינה של מדלה,ספקטרה2 ועוד'...ראי כאן סקירה קצרה על משאבות+איפה ניתן להשכיר משאבות. מיני אלקטריק נחמדה ומתאימה יותר לשאיבות מזדמנות ולא קבועות(מנוע קטן ,שעות עבודה מעטות כ100 שעות עבודה). מצרפת לך כמה קישורים בהם תוכלי להשכיר משאבה חזקהיותר ומותאמת לקצב שאיבות שלך ובהזדמנות זו מזמינה אותך גם לפורום של הנקת תאומים-פורום תמיכה. מקווה שכמויות החלב יחזרו ,בעיני את מלכה ! נסי להעזר גם בכמוסות חילבה (היא עוזרת בשיפור כמות החלב),ניתן לרכוש בכל בית טבע,פארם(אם את לא סובלת מסוכרת שלא מאוזנת,בעיות בל"ד,אלרגיות...זה מומלץ),ניתן גם לפנות ליועצת הנקה מוסמכת ולהתעייץ איתה בנוסף. עיוסי וחימום שד לפני שאיבה ובמהלכה עוזרים גם במהלך שאיבה. תעדכני בהקדם, בהצלחה רבה והרבה חלב!

תמר155

New member
לאט אבל בטוח אני אנסה את כל המשאבות

הנה עדכון: הייתי במ.מ.ש., ניסיתי כמה משאבות ובסוף קניתי את הספקטרה 2 שללא ספק עושה את העבודה,מ50cc במאמץ רב עם המדלה עברתי ל90CC ועוד היד (או הציץ יותר נכון) נטויה מה שכן,יש לי חוסר בטחון לגבי כמה שהבננות יונקות אז תמיד כמה דקות אחרי הנקה אני מציעה להן חלב שאוב מבקבוק והן לא מסרבות כמעט אף פעם.זה נכון לעשות את זה? הן נולדו קטנות,אז בתור פולניה אני דואגת
שבת שלום שתהיה

למעלה