היה וואו אחד גדול !!!

שמש א

New member
היה וואו אחד גדול !!!

חזרנו הרגע מההופעה, היה מדהים!!! 4 וחצי שעות של שיכרון חושים! שירז, תודה רבה על ההנחה, אחרת לא היינו זוכים לעונג הזה, תודה תודה תודה

sharon82

New member
גם אני חזרתי עכשיו...

דודי לוי, יהודית רביף+שלום חנוך, דייויד ברוזה היו מעולים!!!! כמובן אודי ושחר המקסימים שבלעדיהם ההופעה הזאת לא היתה מושלמת, (שירז מה איתך?!?!?! למה לא רואים אותך!?!?!?) מוקי+שלומי סבן, הפתיעו לטובה (בואן בלי עצבים...) היו יותר אנשים משנה שעברה, תרצה עשתה קצת פאדיחות כשקראה לשליחי הבלוז שוטי הנבואה, אבל זה היה מצחיק... זהו בערך, נתראה בשנה הבאה. ותודה למאיר שהצליח לחבר בין כ"כ הרבה אנשים שונים מרחבי המדינה לערב אחד קסום ומופלא, ותודה לך על המילים והשירים המעולים שמלוות אותי בכל יום... תודה

high k

New member
כמה מחויך היה.

איכשהוא הכל הסתדר לי אתמול. והכל במקריות ובלי תכנונים. הגענו בדיוק לסוף של 'ארול',לצערי. זה אחד האהובים עליי. התאכזבתי מהביצוע של דודי לוי ל'מודה אני'. הוא השקיע בסולו שלו יותר מבשיר, וניגן אותו מהיר מדי. זה שיר שחלק מההתענגות שליו היא בקצב המיוחד שלו, והסבלנות, וגלגול ההברות על הלשון. כולם היו ממש משעשעים על הבמה. בעיקר דיוויד ברוזה שערך רשימת ערים על הבמה, ואמר בסוף שבכולן מכירים את מאיר. הוא נכנס לאקסטזה וזה הצחיק אותי. הבנים שלו נתנו ביצוע מצוין למדרש יונתי. והיה קטע מוקרן אחד שהיה הכי מבדר, שבו הוא מספר על האשפוז. את 'לילה שקט...' שמחתי לראות ושלמוע בביצוע שלו. בקטע עם תרצה, שאלתי את עצמי איך פספסתי בתוכנית את שוטי הנבואה, ואח"כ פשוט התגלגלנו מצחוק. נהניתי.

למעלה