היה השבוע פרק....
לא ראיתי שדיברו כאן עליו וחבל כי הוא שווה סקירה. - הייד וקלסו תופסים אקסית של הייד שיוצאת מתוך אוטו שחונה לידם וכמה שניות לאחר מכן יוצא פז מחוייך לחלוטין. קלסו נקרע מצחוק ויורד על הייד שהוא נזרק ע"י בחורה בשביל בחור כמו פז
..... פז משוויץ לאורך כל הפרק שהיא החברה שלו וג'קי מקנאה בטירוף ובמהלך שיחה עם דונה היא קמה בזעקה "אני מאוהבת בפז?!?!?!....Oh my God"!!!!!!!!! קטע מגניב: ג'קי מדברת עם הבחורה ובאמצע מפריע פז: פז לחברתו: "בואי, צריך ללכת" ג'קי: "הֶלווו, אני באמצע לדבר איתה!" פז: "את תמיד באמצע לדבר"
- בהמשך אמא הועלה רעיון ע"י רד שאריק וקיטי יצאו לבילוי ביחד והייד מנסה לתמוך ברעיון ובכך להביך את אריק. (זה היה די מצחיק!) אריק עושה פרצופים של "הצילו" לאורך כל היום הזה. בסרט עם אימו הם רואים סרט עם קטעים גסים ובאוטו די מתפקעים מצחוק מהחוויה והערב נגמר בכך שאריק אומר שהיה שווה!! חשבתי לעצמי האם במציאות יש מקרים כאלו שילדים יוצאים ליום "גיבוש" אם אחד מהוריהם?! אני לא חושבת שבחיים הגעתי לזה, זה לדעתי נדיר ואף מפדח קצת. יש דברים בסדרה הזאת שגם יכולים להיות השלכה לחיים שלנו אז העלתי את זה כאן. מה אתם אומרים? פרק שווה? מקרה דומה מהחיים?
-
לא ראיתי שדיברו כאן עליו וחבל כי הוא שווה סקירה. - הייד וקלסו תופסים אקסית של הייד שיוצאת מתוך אוטו שחונה לידם וכמה שניות לאחר מכן יוצא פז מחוייך לחלוטין. קלסו נקרע מצחוק ויורד על הייד שהוא נזרק ע"י בחורה בשביל בחור כמו פז