היה המור להיות ל..

SC

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

SC

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוח שולי...שולי......./images/Emo99.gif

מתה עליך...מתה על הסגנון שלך...אפשר להציע לך נישואין?
עבודות יפהפיות אני מחכה לראות דברים שהם לא סקיצות. נשיקות אפרת

SC

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

תודה רבה לאפרת ועטרה
משמח אותי לקרוא שהסגנון הזה מוצא חן בעינייך אפרת והייתי שמח במיוחד לשתף את הפורום בציורים נוספים שיש ברשותי...אבל שוב מגבלת חומרה חוסמת אותי לצערי...אבל יבוא בהמשך. אני מבטיח.

SC

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

את הסקיצה הזו עשיתי מיד באותו היום של הודעת ביטול התערוכה, אז מן הסתם הנושא קשור לנכים. על גבי ידית האחיזה בגב הכסא ציירתי בהנפשה את מפת מדינת ישראל, האוחזת חכה אשר בקצה תלוי שטר כסף והרעיון הזה שטותי או לא צץ במוחי בעקבות כל הכתבות המזעזעות שלצערי ולשמחתי אנו עדיין רואים ושומעים יום יום בתקשורת. רציתי להביע את העצב של האוכלוסיה החלשה לנוכח "ההתעללות" של מדינת ישראל, הבירוקרטיה. אנו עדים לבזבוז כסף ללא פרופורציות של תקציב המדינה, הכסף שלי ושלכם (אנחנו קורעים את עצמנו כל החודש, אח"כ קורע אותנו מס הכנסה) הולך לרוב למקומות לא נחוצים.....וכשצריך להקים בית מחסה לאוכלוסיה כזו או אחרת......אין תקציב
פשוט כואב

גם אני מצטרפת למחמאות!

הרעיון אינו שטתי כלל והביצוע מהמם! כל הכבוד אני אשמח לראות עוד עבודות!

למעלה