היה המור להיות ל..

FreeFeeling

New member
שבת שלום ,בן../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

Druyanizem

New member
ואו... נראה ממש טוב...

זה נראה כאילו עשית את זה בתוכנת תלת מימד... ממש טוב

Druyanizem

New member
פששש....../images/Emo45.gif

יפה יפה.... יפה מאוד אפילו.... נראה מציאותי!

SC

New member
../images/Emo39.gif חבל, אבל....לא נורא ../images/Emo39.gif

אחד הציורים הראשונים שלי בצבעי שמן היה משהו בסגנון הגפרורים, היפים האלה. גם אני הנפשתי אותם ויצא ממש נחמד. עבודה משגעת....אני מאוד אוהב את הסגנון הזה ומצייר כך בעצמי. יש לי סדרת עבודות גפרורים שעשיתי......בקרוב בפורום
.

לבנצ´וק ו-SC

קודם כל בנצ´וק - אני הבעתי את התפעלותי עוד באי מייל...כרגיל אצלך - ציורים משובחים וטכניקה מעניינת. שולי אהובי - כן כן תעלה את הציורים, רוצים!!! נשיקות אפרת

FreeFeeling

New member
נחמווווד...../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

"בקרוב בפורום" מממ!! כבר מזמן שלא ראיתי עבודות שלך.... נו נו מתי ?????????? אגב אני אוכל לצלם בשבילך כמה עבודות אם תרצה לאלות אותם לפורום. אם כבר מדברים על דברים קרובים: כמאת ולא הצלחתי לישון הלילה (ובקרוב התקשר אליך!)
בן בן

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

אני קצת מושפע מהכלניות היפהפיות עדיין אבל...בסדר. לא משהו שתכננתי להעלות לפורום אבל העבודות האלו הן ניסוי נוסף בדרך לשליטה טובה על תוכנות מחשב ולוח דיגיטלי. יש לו גרסאות רבות וזו אחת מהן. הגפרורים בדרך. תודה בן, אשמח ! הדבר הבא שארכוש יהיה ללא ספק מצלמה דיגיטלית.

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

ועוד אחת....

FreeFeeling

New member
לא נכון!!!!!

איזה עבודות מעולות מדהימות.......................................... (הרבה יותר טובות מהרבה עבודות שלי!)
אוח כמה שאני אוהב אותם...............................
החתימה לטעמי.. כמה עבודות כבר הספקתה ציור במדיום הזה?

SC

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

WOOOW בן, כמה מחמאות, תודה רבה רבה. העבודות האלו רחוקות מלהיות מעולות אבל משמח אותי מאוד שאהבת אותם, אני גם אוהב את היצירות שלי. עשיתי הרבה גרסאות להרבה עבודות, יש לי כאן כמה מהן ואני לא יודע אם להעלות אותן לכאן או לחכות לתוצאה הסופית שלהם. זו החתימה שלי, כך אני חותם על כל העבודות שלי. אין לי כ"כ הרבה עבודות בתחום הזה כי זה חדש אצלי אבל לאט לאט יהיו.

SC

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב אז הנה גרסה נוספת לציור שעשיתי בכלי העט/ציפורן. אני לא כ"כ אוהב את הציור הזה אבל הנה גרסה אחת שלו.

SC

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

SC

New member

למעלה