היה היתה לה זוגיות

ל יב י

New member
היה היתה לה זוגיות

בהתחלה, מרגשת , מסעירה וחושנית באמצע, משעממת וחד גוונית ובסוף, רע עד לכדי זוועה. ומאז שנגמרה לה הזוגיות הזו, אני לא מצליחה למצוא גבר שירגש אותי, שיסעיר אותי, ושיסחוף אותי, כל הגברים כ"כ משעממים ודומים האחד לשני. ואולי אני בכלל מפחדת להתרגש שוב?

ל יב י

New member
נו , באמת.....

נשים יכולות להיות נפלאות אולי אבל מה לעשות שאין לי איתם את הניצוץ ואת הריגושים שיש לי עם גברים. אני משונה שכזאת, אוהבת גברים...............

ליבי........

אל יאוש- בסופו של דבר, יבוא האביר שיסחוף אותך לחייו ויגרום לך ריגושים...זה יכול לקחת יום, זה יכול לקחת שנה- אבל בסוף זה יקרה!! בהצלחה.

תתחילי מהסוף דווקא

"אולי אני מפחדת להתרגש שוב?" אולי? ואם את מפחדת להתרגש שוב ממה את מפחדת? ואת יודעת מה? כל עוד את לא תהיי במקום ומצב שתהיי פתוחה לחוויה של ריגוש וסערה, אף גבר בעולם לא יצליח לרגש ולסחוף אותך. כי בשביל להיסחף צריך לדעת לעזוב את העמוד שמחזיק אותך יציבה וזקופה ולתת לעצמך להיסחף. אז עד שלא תתני לעצמך אף אחד לא יהיה הסוחף הנכון. ותתחילי מהסוף

אל תכריחי את עצמך

ליבי, תהיי מה שאת, זה מה שאת מרגישה עכשיו, בסדר, בינתיים מותר לך לעזוב את הגברים מבלי להיות מודאגת ואני מציעה לך שתחפשי לך דברים אחרים שירגשו אותך עכשיו פשוט תהיי אמיתית עם עצמך, בהחלט יכול להיות שזו תגובה למה שהיה ויכול להיות שהזמן יעשה את שלו. יכול מאוד להיות שפתאום תגלי אחרי תקופה מסוימת שפתאום את מתרגשת מחדש. העיקר תהיי מה שאת ואת לא צריכה להכריח את עצמך כרגע.

wiseman

New member
dont look for it

it takes time let the time u r not ready yet if it dosnt happend it means that u dont want it

למעלה