היה היו כאן פעם....

אפי לוג

New member
היה היו כאן פעם....

סקרים. זוכרים? (שורה ראשונה בפורום, צבע אפור, מילה רביעית). אז בדקתי, וחישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שהכיתה לא רגועה ולא ממוקדת. לשאלה: "מה זה פלירטוטים", ענו 70% - "הנאה לרגע בשיגרה מתמשכת". לשאלה: "האומנם פלירטוטים הם תבלינים?", ענו 33% - "מה זה פלירטוטים?" והרי לפניכם שעורי הבית של המורה געולה: צד שמאל (המבינים), מתבקש להסביר ב-5 משפטים קצרים לצד ימין (המתקשים) – מה זה פלירטוטים. נא לא לזייף לא להעתיק שעורי בית לכתוב בכתב יד קריא. שלכם באהבה בלתי גמורה המורה געולה.

זיוי בת

New member
כצד שמאל לצד ימין:

פלרטוטים הם חרטוטים. ועם הלשון זה יותר מעליב. זיוי [סקס סקרים ווידאו טייפ]

מיץ מוץ

New member
פלירטוטים הם

מחשבות לא גמורות של אלו שכמעט כמעט גומרות פלירוטוטים הם עמידה על קוצה של מילה המעמידה לזכרים הנימולים את קצה המילה. פלירטוטים הם שירי אהבה קצרים קצרים קצרים או לחילופין קצרת פלירטוטים הם קריצות ערמומיות או הקרצות של קרציות פלירטוטים הם משפטים ממצמצים של מיץ מוץ.

אפי לוג

New member
מיצוש, תלמידה מ(ז)צטיינת

תביא מחברת אני אצייר לך שם סמיילי ענק. כזה
ואם יש לך גם אבא חתיך, אני רוצה לראות לו. תלמדו ילדים, תלמדו ממיצוש.

lamalo

New member
הרשי לי נא להסביר לך:

עולם התבלינים הוא עולם עצום ובלתי נדלה של צבעים, ריחות וטעמים. מגוון עשיר ורחב של תבלינים אפשר למצוא בשווקים או לגדל בבית – בחצר או באדנית. ובימים יפים ומזמינים אלה, ימי תחילת האביב, אפשר גם לצאת בעקבות התבלינים למסעות מרתקים ברחבי הארץ. למסע זה תוכלי לצרף את חברותייך אפי, זיוי, לי-אור, השחקנית וכל היתר. אתן תיהנו מן המסע ואנו נרגיש בחסרונכן ואף נהנה גם אנחנו מכך עד מאוד. בשם כל פורום פלירטוטי לשון אני מאחל לכן, וותיקות יקירות, מסע נעים...וטעים!

א י ל ה

New member
אתה מתכוון למשל

כמו המרווה המשולשת, שהיא צמח בר נפוץ בארץ, באזורים הרריים ובאדמה גירית? זו שריחה מוכר ומורגש בכל מקום בו היא גדלה? זו שעליה משמשים להכנת תה ולתיבול מאכלי בשר והמהווה תוספת מצוינת גם למאכלי פסטה ודגים? כן?? א י ל ה מגדירה

lamalo

New member
אני דווקא התכוונתי לקורנית המקורקפת

(או בשמה העממי: זעתר פארסי),הגדלה באדמת חוואר באזור ההררי, מצפון הנגב עד חוף הגליל.

א י ל ה

New member
טוב שלא לפרא בר

הגדל ממרכז הארץ צפונה והוזכר כבר בתלמוד כצמח רפואי. אמרתי פרא בר? שיט. סליחה. התכוונתי תרד בר. רק שלא ייעלב הפרא עכשיו. א י ל ה עושה שריר

lamalo

New member
חוששת ממנו? אני יכול להציע לך שומר

השומר גדל בר מהגליל ועד צפון הנגב, בעיקר ליד מים עומדים. בחורף ובאביב משתמשים בעלי הצמח, ובקיץ משתמשים בגבעולים ובזרעים. השומר היה מוכר כבר למצרים, לסינים ולהודים הקדומים. בימי הביניים נהגו לתלות שומר מאוגד על המשקופים, כדי להבריח רוחות רעות ולמנוע צרות באופן כללי. הרמב"ם בכבודו ובעצמו ציין את הכוחות המרפאים של שורש השומר.

א י ל ה

New member
אותך לאלוהים

אני מקורבת. יש לי שיחות איתו. מדי פעם. א י ל ה מלקקת מהצלחת

softy

New member
את מפלרטטת אלי...

כן אני בטוח שאת מפלרטטת אלי, רואה את שפתייך נעות, רואה את פלירטוטי פיך, את יודעת מה? אני אפילו מצליח לראות דרכך, את הולכת ונהיית שקופה, עכשיו כשאני שם לב אני מסוגל אפילו לראות איך את מפלרטטת, את מפלרטטת כמו עשן סיגריה מסתלסל אל החלל, משאירה אחרייך רק שובל קטן ולא מורגש כמעט של פלירטוט, של בדל פלירט לא ברור. אני עוד יכול לזכור שפעם היה בך פלירטוט חזק, פעם בכלל לא יכולתי להתעלם מפלירטוטייך, פעם את היית איתי, את פלירטט איתי בכל מקום , תמיד היית שם כדי לפלרטט לי באוזן, אפילו לא היית צריכה לצעוק, שמעתי אותך גם מבלי שתפתחי את הפה לכדי דיבור, פעם את היית כל הפלירטוטים... את היית כל הפלירטוטים שהייתי צריך סביבי, אני הייתי האסיר שמושיט את ידיו אל הפלירטוטים. לא ניסיתי לברוח, יכולתי אין ספור פעמיים, פחדתי, חשבתי שאין לאן, חשבתי שאין בשביל מה, אז עוד לא ידעתי שבכלל אין לי פלירטוטים, לא הכרתי את התחושה של לפלרטט. פעם, זה לא היה לפני הרבה זמן, את לקחת ממני את כל הפלירטוטים שלי, לא השארת לי שום פלירטוט שיהיה משלי. והיום, היום ביקשתי אותם בחזרה, את הפלירטוטים שלי, חלק מהם הצלחתי לגנוב ממך בעורמה, הרצון לפלרטט הוא הראשון שלקחתי אלי בחזרה, הוא היה חשוב לי מאוד. חלק מהם את כנראה תחזירי לי רק בתמורה למשהו, אבל כבר לא איכפת לי, אני מוכן לשלם הרבה מאוד כדי לקבל בחזרה את הפלירטוטים שלי. ===============================

זיוי בת

New member
הנה

למשל, חרטוט ראוי לשמו. זיוי [זה נדמה לי או שאתה חוזר על עצמך?]

softy

New member
הנושא

היה פלירטוטים. חירטוטים זה במחלקה שלך! לשם אני לא מגיע!!!

למעלה