היה היום פרק ענק!!!!

איזה פרק חזק!!!!

כ"כ נהנתי לראות היום את "המסדר המושפל" של ריד'ג אריק וברוק= כ"כ הגיע להם שסטפני תשפיל אותם אחד אחד.... כשסטפני נתנה לו את המכה =היא נתנה את זה בשם מאות אלפי צופים שחיככו ידים בהנאה אין סופית! סטפני -גו גו גו!!!

Indiman1

New member
../images/Emo47.gifמי המלכה ? סטפני רולז!

אוי איזה פרק ענק !! מצטרף לכל שאר ההודעות, פשוט פרק חזק עם סיום מפתיע ומשעשע . איך צחקתי בסוף הפרק , כמה שזה מגיע לו
ברור שמתחילים להיווצר פה שני מחנות : סטפני, טיילור, תורן ומאסימו (אבל ככה תורן נוטש את סאלי? לא יפה..) מול אריק, ברוק, רידג', וריק. וכדאי מאוד לרידג' הפוץ להצטרף לאמא שלו ולא להיות עם הצד המפסיד והנואש .. וראיתם איך הוא היה בטוח שכשהיא דיברה על זה שהיא רוצה למנות לנשאי החברה, ישר הוא חשב על עצמו - איזו "סטירה" הוא קיבל
והיהירות שלו - לא יעבוד תחת תורן, רידג' - לך חפש מי ינענע אותך... וטיילור - הפנים החדשות של פורסטר ? גם פה צחקתי, עם כל ההתלהבות שטיילור מצטרפת לעסק, כי מה היא בדיוק היא תעשה ? וכמו שברוק אמרה - ייעוץ להמונים ? זה גם היה אירוני נורא - שהיא דיברה על זה שנשים הופכות לקורבן של פולחן היופי והסקס כשהיא (השחקנית)מ בעצמה נהיתה כזו
. האנטר, למה לצחוק על עצמך ?
היו פה הרבה משפטים וציטוטים, הבעיה היא שאני לא זוכר אותם.. אחד הפרקים שיזכרו בהיסטוריה של הסדרה - ללא ספק.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo47.gifפרק מעולה../images/Emo70.gif

כבר המון שנים לא נהניתי ככה מפרק של היפים, לראות את אריק מושפל וכואב על הרצפה בעוד סטפני תוקעת בו מבט שיכול להרוג, כ"כ מגיע לו אחרי כל מה שהוא עשה לה!! איזה כיף לראות אותו סובל ומתענה ופשוט לא יכול לעשות כלום. וזה בלי בכלל להזכיר את פרצופי ההלם של כולם, מישהו קלט את טיילור? אחד המצחיקים, פשוט נפלתי מהספה... סטפני שיחקה אותה ובגדול, המינוי של תורן בא במקום, במיוחד היה כיף לראות את הסטירה בפנים שרידג' קיבל, ושוב להיגעל ממנו "שאני אעבוד מתחת לתורן?" לא סובל את היהירות וההתנשאות שלו. טיילור קצת הפתיעה עם המעבר הלא קשור הזה אבל נחמד שהיא עשתה את זה בלי להתייחס לרידג', שירגיש קצת כמו סמרטוט, אידיוט! נראה אותו נשאר בצד של אריק וברוק, מה כבר יצא לו מזה? ברוק די חפרה עם כל הנאומים שלה על השנים שהיא השקיעה בפורסטר, תהיי רצינית רגע, את פשוט שכבת את דרכך להנהלה, אחרת את היית ממשיכה להיות תקועה למטה במעבדה...אז ותרי על כל הנאומים ועל "השנים מחיי שהשקעתי בפורסטר" ממש כואב הלב לשמוע אותך
בקיצור סטפני יצאה יותר מלכה ממלכה
וההשפלה של אריק היתה שווה כל רגע, כן ירבו פרקים כמו אלה. ואפרופו איכות הפרקים, מייקל, אני מודה ומתוודה שצדקת, בהחלט היה שווה לסבול ולהתענות בשביל פרקים כמו אלה

Indiman1

New member
סטפני מפלצת ??

היא רק עושה לאריק וברוק מה שהייתה צריכה לעשות מהרגע שגילתה את האמת על החברה - להעיף אותם בבעיטה.

תקרא את ההודעה שלי

ותקרא אותה טוב. לסטפני אין זכות לבוא לאריק בטענות אחרי שבמשך שנים הסתירה את האבהות של רידג'. לא משחקים בכדור כשאתה גר בבית זכוכית.

arielbbb

New member
היא גזלה ממנו 2 בנים- את ריד'ג וגם

את פרוייקט חייו-פורסטר. מה עוד היא רוצה?! את ברוק. וזה רק בגדר "רוצה".

Indiman1

New member
קראתי אותה טוב מאוד

לגבי רידג', היא בעצמה גילתה על זה אחרי הרבה זמן ולפני כן זה רק היה חשש שכנראה רידג' הוא לא בנו של אריק. הוא לעומת זאת ידע טוב מאוד לגבי הקרן הזו ובמקום להאמין בסטפני, שהיתה מבטלת את הקרן הזו כבר אז ומתחלקת עמו שווה בשווה בחברה ובצורה חוקית, הוא החליט להסתיר ממנה את האמת! משמע- הנבל הזה פשוט היה פחדן מדי והחליט להעלים את העובדה החשובה הזו מסטפני.

Indiman1

New member
כן.. היא לא היתה בטוחה שרידג' בנו

של אריק (מזכיר לי מישהי אחרת...) והיתה צריכה לספר לאריק מההתחלה על העיין הזה אבל הוא שיקר לה ביודעין !

והיא לא סיפרה לו ביודעין

אתה מסכים איתי שלא לספר ביודעין על חשש זה בערך כמו לשקר ביודעין? בשני המקרים לא מספרים ומודעים לזה

S c a r l e t t

New member
אני מסכימה עם אינדי

סטפני נענשה על הטעות של אבהותו של רידג' וגם על התקף הלב שהיא זייפה, גם לאריק מגיע להיענש על המעשים שלו! שידע לקחת אחריות על מה שהוא עשה, שאגב מדובר בעבירה פלילית ולא סתם באיזו הונאה או רמאות, וישלים עם תוצאות של המעשים שלו. אני ממש לא חושבת שסטפני היא מפלצת, יש לה כל זכות לעשות מה שהיא עושה אחרי כל הבולשיט שהיא סבלה מאריק וברוק, אחרי כל ההשפלות וחוסר הכבוד, מגיע לאריק ומגיע לברוק, שיסבלו ויתחרטו על מה הם עשו!

אין לי בעיה שאריק ייענש

אבל להציג את סטפני כאישה מסכנה שהכל נגזל ממנה זה ממש לא לעניין. אריק פשוט היה יותר חכם ממנה ולא נתפס

S c a r l e t t

New member
זה לא מה שניסינו לעשות

פשוט היה לה מזל והיא גילתה על זה... אני לא חושבת שאריק היה חכם יותר, אם הוא היה חכם יותר הוא היה שורף את המסמך הזה לפני שנים ולא שומר אותו בכספת. חוץ מזה סטפני לא ידעה בוודאות מי אביו של רידג' ככה שגם אותה אין טעם לנסות להציג כאיזו מפלצת שניהם עשו טעויות, מאריק נגזל בן (כביכול, הרי בפועל הוא עדיין מתנהג כאילו הוא בנו היחיד) ומטפני נגזל בעל, משפחה וחברה אז כשעושים השוואה טבעי לציין שסטפני באמת נותרה חסרת כל עד כדי צורך לנסוע לנופש באתר הזקנים של פלורידה, לא יוצא לך הלב שאתה שומע את זה?

Indiman1

New member
לגבי העניין של מי תרם מה לחברה

וכמה, נורא פשוט לסכם את העניין בחלוקת המניות של החברה. לפי דעתי האנשים הבאים צריכים לקבל חלק מהמניות של החברה מהסיבות של תרומתם לחברה או ירושה/חלק מהמשפחה: סטפני - 30% רידג' - 20% ת'ורן - 10% פלישיה וקריסטן - 5% כל אחת (רק בגלל שהן מהמשפחה..) אריק - 15% (החלק שלו היה צריך להיות יותר גדול,בערך כמו של סטפני - 30% אבל חבל שעשה מה שעשה וזה עונשו של בוגד ורמאי - להסתפק בחלק מועט !) ברוק - 15% כי בכל זאת היא עשתה משהו עם נוסחת הביליף .. ריק ובריג'ט יכולים להינות מהחלק של ברוק. ריק הוא כרגע גם סתם עובד זוטר בפורסטר בחו"ל אז שיקפוץ לי - הוא לא צריך לקבל אפילו מניה אחת... אני לא מבין אפילו למה קראו לו בכלל .

למעלה