היה היום פרק ענק!!!!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifאז מה בעצם היה הסוף?

שתורן מונה לנשיא? איך הוא יכול ככה לנטוש את סאלי??

arielbbb

New member
חומד..אין שם מה "לנטוש"..!וגם סטפני

היומרנית אמרה "אני בטוחה שסאלי לא תתנגד".

Indiman1

New member
../images/Emo104.gifשני - הפרק היומי

אין ספק שסטפני אכן קצת חמומת מוח, ודווקא ההצעה של ברוק היתה מעניינת - להיפטר ממנה ולהשאיר את החברה עם אריק ורידג' - רעיון טוב
ורידג' האהבל הזה כרגיל מזלזל באישתו. גם לי לא ברור מה טיילור תעשה בחברה אבל מה שהיא אמרה לו היום באמת נכון - הוא תמיד מזלזל במה שמנוגד למה שהוא חושב ! הוא תמיד חושב שהוא הצודק ואיך שהוא זילזל בת'ורן - קרא לו הלוזר הנצחי (ואני חשבתי תמיד שזה פרס
)

בשיא האובייקטיביות

תנסה רגע להביט מהצד: יש לנו מנכ"לית חדשה שמעולם לא עבדה אלא רק ארגנה אירועי צדקה, נשיא חדש שבדיוק הגיע מחברת אופנה שפשטה את הרגל, פסיכולוגית שמעולם לא עבדה בעולם האופנה - אתה באמת חושב שיש להם סיכוי? ושוב - מבחינה אובייקטיבית בלבד. זה נחמד מאוד לתת צ'אנסים והזדמנויות אבל בחיים האמיתיים כזה סנריו לא היה קורה. אף אחד לא היה מפקיד את העסק שלו בידי חבורה חסרת נסיון.

Indiman1

New member
בנושא הזה אני מסכים אתך בהחלט

אין לי מושג מה סטפני עשתה בחברה. באמת שאין לי .. אף פעם לא ראו אותה עושה משהו מקצועי או ניהולי וגם אמרתי את זה בעבר, וטיילור - ממש אין לי מושג על תקן מהי תהיה (חוץ מזה שהיא "הפנים החדשות" - מה זה אומר תכלס ? כלום כנראה..). לגבי ת'ורן אני פחות מסכים - לא צריך להגזים, כולה תצוגת אופנה אחת שנכשלה, ספקטרה לא תיפול מזה.. זה קורה לחברה הזו כמעט כל שני וחמישי, סאלי קצת בוכה שאין לה כסף והם לא מצליחים למכור סחורה ובלה בלה בלה ואז הם יוצאים מזה בסופו של דבר...(בשנים האחרונות רק זה קורה לחברת ספקטרה..) אני לא מבין מה הפכו פתאום את תורן ל"לוזר נצחי" - רידג' בנוגע לאח שלו תמיד הגזים...(מתוך התנשאות וזה שהוא חושב שהוא הכי טוב בעולם ובטח שיותר מאחיו) לסיכומו של עניין - אין ספק שאם רידג' לא יהיה איתם ולא יהיה להם מעצב ראשי וחזק , הם לא יוכלו לתפקד כחברת אופנה.

Indiman1

New member
../images/Emo104.gifשלישי-מה יעשה רידג'

האם יבחר בסטפני וטיילור או בברוק ואריק ?? למה יש לי הרגשה שהוא ישתף פעולה עם ברוק ואריק, הרי מה שהוא חושב זה שכל מה שקרה ביומיים האחרונים הוא טעות אחת גדולה. וניק המצחיק הזה - מתגנב למשרד של טיילור, אפשר לחשוב שאם מישהו יראה אותו שם זה יהיה אסון.. ושמתם לב שלא משנה מה רידג' אומר ועושה, הקטור יעשה ויאמר בדיוק ההפך - יתמוך בטיילור . בפעם האלף - תעזבי את רידג' ולכי אל מי שבאמת נאמן לך ואוהב אותך.

למעלה