היה היום פרק ענק!!!!

ענת 19

New member
היה היום פרק ענק!!!!

הם רק משתבחים עם הזמן... סטפני הזאת אין לה אלוהים! כל הכבוד לטיילור ולתורן! בקיצור היה ענק, מי שלא ראה הפסיד. ודרך אגב נעים להכיר... ענת.

Indiman1

New member
היי, רק עכשיו שמתי לב שהאייקון

של החיבוק טיפה שונה - הוסיפו לפנים מן סומק בלחיים....

Shiri from the block

Active member
כן, הרסו אותו../images/Emo7.gif בפורום תפוז משוב יש עצומה להחזרת האייקון הקודם../images/Emo10.gif

S c a r l e t t

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים

ספרו לנו קצת על עצמכם, כמה שנים אתם צופים, דמויות אהובות...
האמת, שאני לא מוצאת את השינוי באייקון של החיבוק

Shiri from the block

Active member
חח אולי זה בגלל שאת לא השתמשת בחיבוק הקודם כל כך הרבה, אבל שימי לב שהחיבוק הזה מסמיק, ושהוא נראה מוזר כזה בפנים../images/Emo122.gif

S c a r l e t t

New member
את רומזת למשהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא מחבקת מספיק? רוצים עוד קצת תשומת לב ואהבה ממני?

Shiri from the block

Active member
חח לא! ממש לא רמזתי לזה ברור שאת נותנת מספיק תשומת לב ואהבה../images/Emo99.gif

arielbbb

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo104.gifא'--סטפני מנסה לסרס את

אריק בכדי לגזול מברוק את מה שהיא עצמה,לא קיבלה במשך שנים.. אהבתי כשסטפני הציעה את טיילור להצלת החברה,אז ברוק אומרת "טיילור??! מה היא תעשה?! ניתוח אופי להמונים?!".. ענק ענק ענק. והדבר שהכי הרעים אותי------ איך טיילור ההגונה המתחשבת והחסודה, קופצת על הההצעה של סטפני, מבלי להיוועץ בבעלה שבמקרה הוא גם עובד בחברה, ובמקרה מינויה גם קשור איליו. והיא ישר אומרת כן,מבלי להניד עפעף.. איפה ההתייעצות עם בעלך? איפה דקת החשיבה הצלולה? איפה החשיבה לגבי העתיד,מה יקרה? איך היא נכנסת לנעלים במקום אשר לא שייך לה,ובלי לדבר עם בעלה?! היא הורסת את הנישואים של עצמה. איך היא מקבלת החלטה כזאת (בשניות) לבדה? ---עוד עניין מאוד חשוב--- היה גם מאוד אירוני כשסטפני דיברה על השערוריות וההתנהגות הנוטפת סקס של ברוק,ואמרה שהיא רוצה מישהי הגונה יותר כמו טיילור- ובמקרה לטיילור היה היום מחשוף באורך קילומטר,שהבליט את "מה שהנשים של היום חושבות שצריך לעשות בשביל להרגיש שייכות ומכובדות"-השיפוצים של טיילור,זה הדבר האחרון שסטפני דיברה עליו... זה הדבר הזול והחסר תרבות. אישה שמנסה לקבל תשומת לב ומבליטה דברים..בדיוק ההפך ממה שסטפני דיברה עליו.

arielbbb

New member
../images/Emo223.gifאיך שכחתי את עניין -השוחד-

סטפני אומרת שבעתיד היא תחלק את המניות לאלו שתרמו לחברה.ושימשיכו בעדה- אז ברוק אומרת- "זו הגינות?! זה שוחד". וזה כמובן-כל כך נכון. את אריק וברוק היא השליכה מעליה,כפויית הטובה. טיילור כבר התפתתה. עכשיו היא מנסה לשחד את ריד'ג.. ש ו ח ד=ההגינות והכבוד מבית היוצר החדש של סטפני את טיילור בע"מ. רק אימרו כן,וסכום יופקד לכם בחשבוןהבנק שבשוויץ. (דה זה וו-מארק).

Indiman1

New member
אריק לא שיחד את ברוק ?

כשהביא לה 51% מהמניות ? (שלא היו שלו אף פעם)

Shiri from the block

Active member
היה פרק מגניב איך ריג' אריק ברוק וריק עמדו כזה בשורה כמו איזה מאפיה או משו../images/Emo6.gif וסטפני קרעה אותי כשהיא אמרה לברוק "הו את כן נראית טוב בתחתונים" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואממ אני הסכמתי לגמרי עם הנאום של אריק, זה אולי היה הכסף של אבא של סטפני שדרכו הם בנו את החברה, אבל החברה עצמה לא הייתה בכלל קיימת בלי העיצובים של אריק, ועכשיו גם בלי ריג' מה ישאר לעצב?? יש להם מנהלים אין להם מעצבים, אז מה הקטע בזה?

Shiri from the block

Active member
ואם כבר יש לי שאלת../images/Emo58.gif מה יקרה עם החברה? מי יהיה בתפקיד המעצב? והחברה תצליח, תעשה משו בכלל?

תשובת ../images/Emo58.gif

לחברה לא יהיה מעצב. יהיה את דנטה. אבל זה לא בדיוק מעצב. יציעו לפלישיה לעבוד כמעצבת ואז היא תתחיל לגסוס מסרטן

למעלה