היה היה פעם...

Marsha Figg

New member
היה היה פעם...../images/Emo54.gif

הקדשתי את האחר צהריים הזה למחקר מדעי (*פלשבאק לשיעור כימיה*) על אודות הפורום הזה. ישבתי, קראתי המון דפי פורום ודברים כאלה, ואני מציגה לפניכם את תולדות הפורום המלאות-בערך, לפי מה שאני רואה. אתם חופשיים להגיב עם תיקונים וכל זה. אתחיל בהתחלה: בראשית ברא מישהו את תפוז, כנראה שני חברים שלכל אחד מהם היו 10,000 שקל להשקעה, והם החליטו להיכנס להייטק ולפתוח מנוע חיפוש, מאגר אתרים. אז הם הקימו את תפוז. תפוז היה סתם מאגר אתרים משעמם ולא מיוחד יותר מוואלה, IOL או נטקינג ז"ל, אבל הם התפתחו, לאט. וביום מוקדם אחד בתולדות הרשת הם גם פתחו פורומים, בערך 15 בתור התחלה. היו שם כל מיני- תיכוניסטים, סקס, עשרים פלוס, זוגיות במשבר, כל מיני בסיסיים. ואז יצא הספר השלישי של הארי פוטר בעברית, והקימו אתרונצ'יק להארי, וגם פתחו פורום, בהנהלת אחת בשם סיון, Padfoot. זה היה בתאריך לא ברור לנו, איפושהו בין 11.7.2000 ל-15.8.2000 זה בטוח. ההודעה הראשונה בפורום אי פעם הייתה מה שעד הנהלת פנטר הייתה הודעת המנהלת- משהו של הודעה לקוסמים שהנה פורום לדון בעסקיהם בשקט, ואפילו למוגלגים יש כניסה... אני זוכרת את זה. הימים עברו, את סיון החליף פנטר, ואת פנטר החליפה ענבל שלנו. את כל זה אתם יודעים. ויהי איפושהוא בתחילת דצמבר 2002 פורום בתפוז בשם "מאי רוזן והעיר הגדולה". אולי שמעתם עליו, הוא היה ברשימת הפורומים עם נושא קרוב של פורום 160. זה היה פורום שבו אחת בשם מאי רוזן (או שאולי זה רק שם עט) כתבה כאילו טורים, כל טור בהודעה חדשה (היום תקראו לזה "בלוג"), כהמשך לכתיבה שלה בבמה חדשה, סיפרה על החיים כרווקה תל אביבית. אנשים גם כתבו שאלות וסיפרו על חייהם ודברים כאלה, בכל זאת, פורום. ואז גם שלומית המסתורית שלנו הצטרפה. היא הגיבה להודעות של מאי רוזן, וכתבה הודעות משלה באותו סגנון. בשלב מסוים היא גם ניהלה את הפורום. לא ברור לחלוטין מה גרם לפורום מאי רוזן והעיר הגדולה להסגר. אולי זה היה העובדה שהוא היה דיי יבש, בעיקר התכתבויות של מאי ושלומית, לא הרבה יותר מזה. איפושהו באפריל 2003 נסגר הפורום, אחרי 5 דפים, למרות שעוד היה אפשר להגיב בו (*שיעול*קסם וTNT*שיעול*). מאי רוזן כבר לא מעדכנת את הדף שלה בבמה. היא אמורה להתחתן בקרוב, אז גם כל הקטע של הרווקה הבודדה בת"א דיי נגמר. אבל נחזור לפורום 160, הארי פוטר. ויהי סרט הארי פוטר, ויציפו את פורום 160 פטריות אוהבות רדקליף, ויזעקו חברי 160 אל הנהלת הפורומים, ותושיעם, ויפתחו אוהבי הכפכף את פורום הסרט, 660, וירא כי טוב. ויעבור זמן, ושוב חדשים הציפו את הפורום, כמו אלף פעמים קודם. אז ביצעו חברי הפורום התנחלות בפורומים נטושים, ולא חסרים כאלה בתפוז. באותה תקופה לא היה לי מחשב אז הפרטים עליה מקוטעים. מה גם שאז בכלל הייתי במחנה קיץ. מה שכן ידוע לי הוא שהיו גיחות משונות לפורום נדלן בשרון (נד"ב), 772, אתם מוזמנים לבדוק שם, וככל הנראה היו גם גיחות לפורום גאווה בחו"ל, (שמשמש עכשיו ל....שששש, סוד), אך הן נמחקו. 668. הספויילרים חגגו בפורום 160, בלי אשגחה. כל כך הרבה מחברי הפורום ידעו שמשה מת שזה כבר היה בלתי נסבל. אז היו כאלה שישבו ולא עשו כלום, היו כאלה שזממו דברים שלא הכי עבדו, והיו כאלה שכתבו מסרים להנהלת הפורומים שהם רוצים פורום עוף לפורום 160. ובסוף מי שהצליח במשימה הוא לא אחר מעמוס מרון, המנהל המיתולוגי של פורום הארי פוטר ב-IOL, והמנהל העכשווי של פורום הארי פוטר-הסרט, פורום תפוז מחפשים בשבילך, פורום משחקי סימס וסים סיטי, מנהל שותף של פורום רק בישראל יחד עם אתי, ובטח מנהל של עוד כמה פורומים. מספרו של פורום מאי רוזן היה 666, כמספרו של השטן. הידעתם? אם תקישו בחלון הדפדפן www.666.com תגיע לאתר עלוב של סתם מישהו עם כמה תמונות ודף. אם תקישו בחלון הדפדפן www.666.co.il תגיעו משומה לפורטל נכי צה"ל. 666 הוא סמל שלפי הברית החדשה יסומן על ידי השטן בעולם עתידי של גיהנום- 666 על המצח אם חושבים מחשבות שטניות, 666 על היד אם עובדים את השטן. פורום 666 הוא סתם מספר מגניף. לצורך ביצוע בקשתו של עמוס לקחה הנהלת הפורומים את פורום 666 הסגור, פתחה אותו מחדש, ושינתה את השם לפורום הארי פוטר- חברתי. ההנהלה מינתה את שלומית מהעיר, מנהלת פורום מאי וכו', למנהלת הפורום הזה, גם לה אין מושג למה. שלומית עשתה כאן קצת עבודה בסיסית- היא כתבה מספר הודעות, שינתה את הטאגליינים להודעה נבחרת אחת וכל הפורומים שפורומיסטים שלנו מנהלים, בנתה דף ראשי קטן לפורום, ואפילו עשתה סקר, שלא התחלף כ"כ, וקובע רשמית שהמלפפון יותר ירוק. היא הייתה כאן איזה כמה ימים ומאז נעלמו עקבותייה. בהתחלה העניינים בפורום לא הלכו משהו. ההודעה על הקמתו של פורום חברתי הופיעה גם בפורום הספר וגם בפורום הסרט, ומשני הפורומים באו להצטרף. זה ידוע הרי ששני הפורומים האלה אף פעם לא הסתדרו יותר מדי טוב, אולי בגלל השוני באישיות של אנשים שאוהבים את הסרט לעומת אנשים שאוהבים את הסרט. אז גם בפורום החברתי לא הייתה אחווה כל כך. 160 שאגו על 660 ה"בוצדמים" שיעופו מפורום העוף שלהם. חברי 660 שאגו חזרה שהם נשארים-וזהו זה. השבוע הראשון של הפורום היה כולו מריבות של 160 נגד 660. אבל זה עבר. והמציקים עזבו את הפורום, הם הרי נשארו בשביל האקשן, והיה רק אי-גיבוש. והתפתח פורום עוף תופיק ל160, חברתי, עם שרשורים יפים ומעניינים, ובלי פטריות. והשאר- היסטוריה. אז תחשבו על כל זה עכשיו כשרוצים את ה160 שלנו חזרה. נכון, הם חדשים והשתלטו לנו על הפורום, אבל אנחנו עדיין אנחנו. כרגע לא סיימתי עדיין את ספר 5, אין לי רגע לנשום עם כל ההדרכה שלי והטיול סוכות של הצעירה שמתקרב, אבל כשאסיים תראו אותי מפרסמת הודעות בפורום הספר- ומצפה מכם לענות, להגיב, ולפתח דיונים מגניבים כמו פעם, בפורום שלנו. אני לא שם עכשיו בגלל שחשבתי שאדע להבחין בין ספוילר לקטע שקראתי לספוילר לקטע שלא קראתי ואזהר, אבל גיליתי במאה אחוז מיהו משה. מסכן שלי. לא מתקרבת לשם, לא סומכת על עצמי. ובפורום 666 נדבר על היום החרא שהיה לי היום (נוט) ועל המפגש הקרוב ועל סטאף כאלה. יהיה סבבה, עזבו ת'חדשים וג'ק ספארו. רוצים להשתלט שוב? פתחו הודעות, תגיבו, תהיו פורומיסטים שם. מי שישתלב ישתלב, מי שלא ימצא חן בעיניכם בטח יעוף מהר. אז למה כתבתי את כל ההודעה הזאתי? סתם, כי לא היה לי משהו יותר טוב לעשות.
רחלי

De-Panther

New member
רחלי!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif רק|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו אחד קטן
את כתבת "אולי בגלל השוני באישיות של אנשים שאוהבים את הסרט לעומת אנשים שאוהבים את הסרט" אבל אחד מהפעמים שכתוב הסרט צריך לשנות להספר
ואממ זהו
יווווווו כמה זמן לא דיברנו

Marsha Figg

New member
ברור שלא דיברנו!../images/Emo54.gif

אתה אף פעם לא באייסיקיו!!! והקטע הזה- טעות שלי, אבל הכוונה ברורה.

De-Panther

New member
אבל אני תמיד נמצא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אונליין באייסיקיו אני פשוט על NA כדי לשמוע מוזיקה בלי צילצולים מעצבנים של האייסיקיו
ואהבתי את החתימה שלך
ממצב איתך?? ממצב יא גבר?? מה קורה איתך?? האם הכל בסדר?? הכל מאה אחוז הלילה עם כוס בירה תניע ת'עכוז הדיסקו בא העירה

מלאכית16

New member
קבלי ח"ח ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

זה היה מעניין...
ואמ..עמוס מרון הזה
הוא כולו מלללללא קשרים בהנהלה כי הוא מאאאגניב. אבל מי יקשיב להילה ריקמן המסכנה והקטנה שפנתה להנהלת תפוז בתחנונים לפורום אוף טופיקי
מי בכלל יאמין להמסרות ארוכת הימים שלה עם הנהלת הפורומים בנוגע לפורום כזה (ותשובתה של הנהלת הפורומים-"למה צריך את זה
"/"בשביל מה זה טוב?"/ "זה בא גם בטעם עוף?") אבל כשעמוס המהולל ילך ויבקש פורום-ייתנו לו. הרי שאר פשוטי העם לא שווים את התייחסותה של הנהלת הפורמים, נכון
והוא אפילו לא אוהב את סנייפ ואלן ריקמן..בושה.
(שומדבר נגד עמוס מרון, כמובן- הוא אחלה גבר [אני עדיין מתלבטת אם זו מחמאה..אבל נניח את זה בצד לעכשיו
]
וכמובן גם שומדבר נגד אפרת ונטע, שגמהן אחלה, אבל יש להן את הקטעים שלהן
)

מלאכית16

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif

(עכשיו אחרי שקראתי את זה נראה כאילו אני ממש ביצ'ית ממורמרת..אז..אמ..אני לא...וזה בהחלט לא בא כדי להעליב או לפגוע, סורי
) אנחנו יודעים בדיוק באיזה מובן אתה אוהב אותו... והבטחתי לך כבר עדת מעריצות אלן ריקמן שיבואו ויציתו את ביתך
אז..וול...חכה...אנחנו נגיע..מתישהו...פשוט לוקח הרבה זמן להגיע אליך ברגל

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo12.gif רחלי... ../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

ברגע זה, את הבנאדם שראוי להיות הכי נסגד בפורום הזה. (כן, אפילו יותר מבריתני סלאש קסם.
) את מדהימה.
וסחטיין ענקקקקקקקקקקק על המחקר והכתיבה המשעשעת ביותר, ואין מה להגיד, את היחידה שהצליחה לשכנע אותי. כי בדוגרי? אנחנו באותו מצב. אני מדריכה, איבדתי חניך, אין לי זמן לנשום בעיקר לא עם הטיולים המתקרבים, ההורים שלי רק חזרו מחו"ל ואחותי בצבא, ואני צריכה לעשות כביסות ויתר דברים מפרכים. אני גם בלהקה, לומדת, ובעיקר ילדה מתבגרת ומתלהבת עם הרבה אינטרנט ושעות חוסר-חיים. הפואנטה של זה היא
לא סיימתי את הספר החמישי!
.
וראסמי? כוחו של הרצון. מי שלא נאהב לא יצליח לחדור את המעטפת בין כה וכה. יש לנו כוח עצום משל עצמנו בגלל שאנחנו יכולים להגיד על טופיק כלשהו "חרוש
" ובכך להשניא את עצמנו על כולם
, אבל גם לקבל הערכה כ"וואי היא כבר חגגה שנתיים" (במרץ! ^_^) ולפתוח אולי קהילה חדשה, מעורבת, מעניינת, פטרייטית וותיקה כאחד. הכל יהיה שונה ב-160, מה לעשות. בשניה שנפתח הפורום הזה הכל השתנה ואנחנו גרמנו לזה והגיע הזמן שנשלים עם זה. אנחנו אחראים לבלאגן שאנחנו כרגע מנסים להלחם בו.
וואי אני כותבת הרבה. בקיצור, רחלי, אין כמוך. באמת. וזהו.

Marsha Figg

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifתודה../images/Emo13.gif

אני איבדתי שתי חניכות, ואני מנסה להחזיר לי אותן. הצטרפו שלוש חדשות, אבל בכל זאת-אין מה להגיד, הן אחלה חניכות, וחבל. אז אני יכולה להבין שזה מדכא מאוד לאבד חניך.

Dracos girl

New member
|סוגדת| ../images/Emo25.gif

גדולההההה
קבלי ח"ח עצבני
וואוו.. יפה יפה.. ואת צודקת לגמרי.
סיפור פואנטה?

i c y

New member
מעניין.. *_*../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

גרם לי להבין את כל העניין הרבה יותר טוב.
כל הכבוד!!

Me 4eVer

New member
רחלי, רחלי..

רק את מסוגלת!
מזמן לא קראתי הודעה כל כך ארוכה..!

Gizmo14

New member
לא מאמינה שקראתי את זה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

בעיקר כי הסתכלתי על כל מי שקרא (דנדי
, שניצל
) ואמרתי "למה
" אז קראתי גם
ארג, אני יודעת שאני יוצאת מניאקית, אבל יש קטע שאני הכי מסכימה איתו וזה, כמובן, הקטע שכתבתי כבר ב"הספר"
לגבי זה שנבוא לשם- מי שישתלב, מגיע לו להישאר איתנו (כי קשה להשתלב אצלנו
) ומי שקשה לו והוא יעזוב- לא מגיע לו להישאר בחברתנו
אבל כמובן שההצהרה שלך פי 100000 יותר חזקה, כי את ביססת אותה ב"סיפור הבריאה"
קבלי חח"ח
(חיזוק חיובי חזקקקקקקק
)

Marsha Figg

New member
האמת?../images/Emo54.gif

המסר הזה בכלל לא היה המטרה בהתחלה...זה פשוט, יצא ככה
. ותודה על כל המחמאות של כולכם, פורומיסטים מתוקים שלי
.

Kryptonite

New member
רחלירולז../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

המ, רחלי, בקשר לספר החמישי - זוכרת שהשאלתי לך אותו?
אני די מתגעגע אליו... ;;

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

למעלה