היה דבש בדינמו

tomoshe

New member
היה דבש בדינמו

בפרץ בלתי נשלט של חשגוז(?) חרגתי ממנהגי ושמתי פעמיי אל הדינמו. המקום היה מלא וזה כבר טוב. מג´יק היה קצת מאכזב הפעם, יחסית לעצמו זאת אומרת - כלומר לא רע אבל לא מיוחד, ואז עלו קוואמי ולירון. אם הם היו מתקלטים טראנס הם היו טייסטו - ואני אומר את זה בצורה הכי חיובית שיש - פצצות ונצחונות ושמייח - רדמן וטימבאלאנד וסייפרס ושאר ממתיקים פשוט הרימו את המקום לשמיים. היה תענוג לראות את לירון מדבר איתי על ג´אז (גיל סקוט הארון) ועל רדיוהד, ואחרי כמה דקות מרים את המקום לשמיים עם פצצות קצב. אכן איש אשכולות... ותודה ללירון לדה לורד ואייל והרבה אחרים שגרמו לי לחשוב על לעשות את זה שוב בקרוב. ןהיה תענוג לראות כל כך הרבה אנשים שממש נהנים מהמוסיקה והאווירה. תומאס, אחרי יותר מידי בירות.

tomoshe

New member
תיקון קטן

טייסטו כמובן לא עושה טראנס אלא קלאבטראנס שזה האוס נצחונות ודי רחוק מטראנס. יש כאלה שיעדיפו את התחכום והמקוריות של דיפ דיש וקרודר ודורפמייסטר אבל הרוב יסכימו שטייסטו עושה הכי שמייח. מי שלא הבין כלום ממה שכתבתי פה לא נורא. מה שהיה צריך להבין זה שקוואם ולירון עשו המון שמייח. תומאס, הולך להתעורר עם כאב ראש.

עדות ממקור ראשון !!!

כמה שתומאס נשמע לכם נחמד.... אז ככה הוא גם פנים אל מול פנים. היה כבוד ענק לפגוש אותך פייס טו פייס וגם לתקלט בדינמו בלילה הזה.

*-*SUNSHINE*-*

New member
היה בהחלט ט-עעים!!!!1 ../images/Emo9.gif

אני אישית נורא נוראאאאאאא נהנתי, המוסיקה הייתה פשוט פצייץ,ממש הטעם שלי,האנשים היו באמת סבבה ובקיצור...ט-עעעעעעעעים!!! לא יכולה לחכות כבר לבאה!!! באים לבוי בוי בויאקה בחמישי הבא?????? לאב יא פיפל! בריאה עליכם! סאנשיין

babe10

New member
נראה לי שהילדה קצת התבלבלה.. ../images/Emo8.gif

יש הופעה של בוייאקה בדינמו ביום שלישי עוד שבועיים. ב-9 באוקטובר. וביום שלישי הקרוב יש הופעה של פיזדה בג´י, אם זה מעניין אותך. צריך להיות ממש טוב, אם הם נותנים שואו כמו שהם שרים. שמעת את השיר החדש שלהם באתר של ביפ?

*-*SUNSHINE*-*

New member
אופס.....סליחה, אבל זה היה כש...

רק חזרתי הביתה ועוד הייתי באקסטזה של המסיבה....או קי...בכל זאת...באים לבויXקה???? סורי על הטעות... סאנשיין...

tomoshe

New member
אני?? "נחמד"?? מה???

יופי לירון. הרסת לי קריירת גנגסטא ראפ מבטיחה. מי קונה שירים של מישהו "נחמד" ?? סתם,סתם. תודה נשמה. same here, תומאס.

say my name

New member
וכמובן ששכחתי את המובן מאליו

המוזיקה היתה פיצוץ. היה שווה להוציא את ההליכון מהארון ולדדות עד לדינמו

tomoshe

New member
איך בדיוק ולמי אי אבוא להגיד שלום..

אם אין לי צל צילו של מושג מי את ואיך את נראית. בעייה קלה לא? או כמו שאמר פרינס המפרדינק בנסיכה הקסומה : a minor technicality that will soon be remedied. תומאס, מאוד בעד שלום.

babe10

New member
תהיה, שאלה, הצעה?

היה באמת מוצלח. ממש. למה לא לעשות את זה על בסיס קבוע או לפחות בתדירות גבוהה יותר? נאמר פעם בחודש תקלוט של לירון וקוואם. לדעתי זה ממש יכול להיות מוצלח. ובעניין הדינמו - למה ההתעקשות הזו על הגילאים? הרי זה לא שמגישים שם משקאות חינם ואי אפשר לעקוב מי שותה אלכוהול. שיתגמשו קצת עם הכניסה ויקפידו בבר. לפחות עם הבחורות. (לא שלי זה אכפת כי עוד מעט יש לי שתי תעודות זהות כבר...)

בועית

New member
באמת היה אחלה

בדינמו יש אחלה אוירה - כמעט תמיד והמסיבות שלירון וקוואמי מתקלטים הם באמת הטובות! מאוד נהניתי אתמול, והיו גם אחלה אנשים (אפילו שהרוב היו צעירים מאוד). בקיצור אחרי הפסקה ארוכה שלא הייתי שם שם בהחלט היה מרענן.

בדינמו אתמול..

היה נחמד.. כמה שהמקום גדול ואחלה... עדיין אין את האוירה כמו בגי! אבל היה נחמד התיקלוט היה אחלה ! היה נחמד ליראות את כולם! נלה

Lady A

New member
היה מצויין!

אומנם הגעתי קצת מאוחר (1:45) אבל עדיין היה אחלה.... התקלוט היה סוף הדיירך!!! זיהיתי הרבה אנשים מכאן אבל לא כל כך היה לי נעים לבוא להגיד שלום... בקיצור מסיבה מצויינת

mc mystic

New member
תדכאו אותי יותר, למה לא.....:)

חבל לי שפיספסתי את המסיבה אתמול. לא נורא יש את הג´י שבוע הבא. הדינמו ביום העצמאות היה מסיבת\ הופעת ההיפ הופ ראשונה הרצינית שלי וזאת היתה המסיבה שהכי נהנתי Ever. BIGUP לדינמו דבש!!!

MC JaNaNa

New member
היה מפצוץ אחושילינג... ../images/Emo45.gif ../images/Emo60.gif ../images/Emo45.gif

הייתה מסיבה לא רעה בכלל למרות שרואים שרוב האנשים שבאים לשם לא יודעים מזה מוזיקה שחורה אבל חפיף... סט מעולה של לירון וקוואמי...את הסט של ארי לא יצא לי לשמוע... אז ככה היו המון אנשים מהקהילה בסך הכל היו:סאב וצל,שבאב (בהרכב מלא*), קוואמי ולירון,אורי ומג´יק ,איתמר ובייבי, ביג טי (הגדה המערבית) ,ג´ורג´ הבת ימי(אח שלי) ,מומי לוי ,דה לורד ועוד המון המון המון אנשים מהקהילה פשוט היה פצצה לראות את כולם רוקדים וזה היה סטלה אחושרמוטה כאן ג´אננה עם הסיכום המרגש הזה PEACE ג´אננה

2gt

New member
אכן היה בנזונה

תודה מיוחדת למג´יק ולאורי

הדינמו...

אחחח... איזה מסיבה טובה.. תקלוט ממש ממש טוב של לירון וקוואמי...
היה ממש כיף לראות גם אנשים שמגיעים לגי.. (אומנם חלקיק קטן אבל בכל זאת) , עם כל הכבוד לדינמו,ויש לי הרבה אליו.. אין את האוירה של הגי ואת האנשים ... אבל מבחינה מוזיקלית אין על הדינמו...

למעלה