היה בוקר סיוט!!!!!

היה בוקר סיוט!!!!!

עכשיו הוא ישן לו שינה רגועה בסלון ואני כל העבודה עוד לפניי כי פסנג איננה, אך לא אכפת לי לעבוד , רק לא לעבור שוב מה שהיה בבוקר ובטח זה מחכה לי עוד. בתקופה האחרונה הוא היה קם בבוקר ודי מצוברח ולא רוצה ולא ברור מה קורה לו, אולי אלה הזיות אך אנו לא מבינים כי הוא לא אומר דברים שמעידים על כך. לפני 5 בבוק רהוא קם , שוב מיבב ואז נהיה כועס מטיח את כפות רגליו בדלת חדר האמבטיה ,טורק דברים, לא הכי בחוזקה, קמתי מהמיטה וניסיתי להרגיע אותו. הייתי אחוזת פחד בעצמי אולי הוא בהתקף פסיכוטי ואולי צריך להזעיק מישהו. עיניו היו צרות ומבטן לא טוב ולא ממוקד. הוא לא הסכים שאתקרב ואחבק אותו וארגיע אותו ורק אמר לא רוצה כל הזמן או פרץ ברעד בלתי מוסבר בידיו ,, גם הליכתו היתה נוקשה כמו של רובוט, או פרץ בבכי ללא דמעות, ככה זה נמשך למעלה מחצי שעה, הלכתי לסלון, הדלקתי טלויזיה להסיח קצת את דעתו ובסוף הוא נרגע והסכים שאחבק וארגיע אותו וחזרנו לישון לעוד חצי שעה. זה היה זמן של יאוש טוטלי, לא יודעת מה לעשות , אין לו תרופות הרגעה, הרופאה מבילינסון לא הגיבה כלל לפקס ששלחתי כבר לפני יותר משבוע ואני ממש לא יודעת לאיזה רופא לפנות. נראה לי שאדבר עם אסתר ספקטור והיא כבר תייעץ לי למי לפנות. גם אחר כך הייתי חייבת לקחת אותו לקניות והוא היה די ירוד רוב הזמן, מזל שזה היה יחסית קצר. עכשיו יש לו אובססיה חדשה כבר כמה ימים, כל הזמן מתעסק עם הכיפה על הראש וטוען שהיא נופלת לו לאחר שעבר תספורת. מה שמדהים שהוא מודע לכך שזה משהו אובססיבי ומצביע על הרא שלו כדי שלהראת כאילו "אני פסיכי". החלפתי לו סיכה שתתפוס טוב יותר כי על הכיפה הוא לא מוותר עדיין. אני מרגישה שאנו בדרך התלולה למטה עד כדי כך שחשבתי על תמי-טילי ועל מה שעברה עם בעלה ועל האפשרות שיכול להיות מצב של אשפוז מחוסר ברירה אם יהיו תופעות יותר קשות. מתפללת שהמשך היום יהיה רגוע יותר ועוד ביום ראשון ניסע לבית מלון, מה יהיה???

pisikusha

New member
תפני עוד היום לרופא פנימי שלכם

על מנת לקבל תרופת הרגעה כלשהי-הרופא בהחלט יכול לעזור במקרים כאלה.הרופאים לא מגיבים לפקסים כל כך מהר וצריך לנדנד למזכירה שלהם-אין ברירה.הוא במצוקה אמיתית ואת נאלצת לעמוד חסרת אונים מול תופעות מוחיות שאין ביכולתך לטפל בהן או להבינן.הזדרזי למצוא פתרון עוד היום כדי לא להיתקע במצבים כמו שתיארת הבוקר. שתהיה לכם שבת שלום וורוגע.אמן!!!

ענתי44

New member
פיסקלה צודקת

רופאים בכלל לא מקבלים את הפקס אלא המזכירה. בזמנו שהיינו צריכים משהו דחוף והעברתי פקס לא התייחסו עד שהצקתי טלפונית למזל ( לא יודעת אם היא עוד המזכירה ) רק אז הרופאה הגיבה. טובה'לה יש לי רעיון אני אתקשר למרפאה הפרטית ואבקש כאילו לאמא, את הטלפון בבית של הרופאה. אותה רופאה לא מטפלת בנו במרפאת בית החולים כך שאולי לי יתנו. תחזיקי מעמד יקירה אני שולחת לך חיבוק.

אני לא חושבת לפנות אליה

גם בקליניקה לא רצו שנבוא וגם בבי"ח לא ענו לטלפונים שלי ובכלל יכול להיות שתחום ההתמחות שלה נוירולוגיהועכשיו הוא צריך פסיכוגריאטר דיברתי עם אסתר והיא הפנתה אותי לרופאה שלא הצלחתי לתפוס בטלפון תודה עבו החיבוקים, ממש כואב הלב עליו ועל חוסר האונים שלי לעזור לו

אגסיל

New member
ליאורלילי, מקווה בשבילך שהשקט יימשך

מנסיון של אמא. כשהיה לה התקף כזה בבית האבות, קראו לי לעזרה כי לא הצליחו להשתלט על אמא. היא חשבה שיש מישהו רע בחדר וכולה רעדה ולא ידעה מה היא מדברת. ובכן בשלב מסויים נתנו לה כדור הרגעה שהם קוראים לו SOS אני לא יודעת מה הוא מכיל אבל תוך 15 דקות היא נרגעה ואמרה לי ללכת הביתה כי בטח יש לי הרבה עבודה. אולי תתענייני מה זה הכדור הזה. אני אהיה בבית האבות מחר בבוקר ואשאל את האחות, אולי זה יעזור גם לכם. ייתכן שזה כדור שנותנים רק תחת פיקוח , בכל אופן אני אבדוק. שבת שלום לילי

טובל'ה לא נשאר לי מה להוסיף

אלא לשלוח לך חבוק ענק שבענקים ולקוות איתך שתמצאי פתרון עוד היום.. שתהיי לכם שבת שלום והכי חשבוה רגועה....

hregev1

New member
טובה יקירתי - צר לי על מה שאת עוברת

יכול להיות שזהו ששלב נוסף במחלה האיומה הזאת , אבל ישנם דברים כאלה גם כן שאי אפשר להסביר אותם עברתי גם דברים כאלה ואי אפשר לאמר שלא התרגשתי, אני מקוה ששאלת בעצת איזה שהו רופא או אפילו רופא כללי על מנת שיוכל לתת לו משהו לארגעה ואם לא הייתי מייעצת לך לפנות לרופא ביום ראשון לפני הנסיעה שלכם כי יכול להיות שלא יהיה רגוע בכלל במקום זר שאינו מכיר ובמצב כזה חבל יהיה לבטל שכבר תהיו שם, אולי כדאי לבטל לפני הנסיעה ולפחות עם אישור רופא תוכלי להזדכות על מה שכבר שילמת. חבל אבל זה מה יש. טובה רציתי לספר לך עד כמה הם לא מבינים ולא יכולים להסביר. אתמול בערב אחד המאושפזים במחלקה של מיכאל צעק מאד שכואבת לו הרגל והוא הצביע על הירך מתחת לברך , באה האחות ובדקה ולא ראתה שום סימן או נפיחות, היום בדקו אותו מלמעלה עד לאצבעות והסתבר שיש לו ציפורן חודרנית באצבע הקטנה, תראי עד כמה אי אפשר להבין אותם. להתראות ואם תצאו בכל זאת שתהיה לכם חופשה נעימה. בשורות טובות חני

השגתי כדורי ואבן

ניצה המקסימה אמרה לי שזה כדור להרגעה, דיברתי עם אסתר אך לא מצאתי את הרופאה עליה המליצה ואז התקשרתי לרופא שבזמנו עשה לבעלי את האבחון לפני 5 שנים, הוא מאד נחמד וגר בעירנו, הוא כמובן זכר אותו כי אין לו הרבה מקרים של חולים צעירים. הוא ייעץ לי להשיג ואבן בינתיים או קלמנרבין וכמובן לפנות לפסיכו גריאטר וגם נתן לי טיפים לגבי סוגי התרופות ומה שימליצו. פניתי לחברה שלי שהיא אחות בית חולים והיא השיגה לי 3 כדורי ואבן ושלחה אותם עם בעלה. אז אני מניחה שאתן לו בערב כי זה מרדים ואם ההשפעה תהיה טובה , אקח ביום ראשון מרופאת המשפחה שלנו , עד שנקבע תור לרופא מומחה. בינתיים המצב בבית די רגוע , עכשיו התעורר משינה, כבר 3 פעמים נרדם וכשמתעורר שוב מתחילות האובססיות אך לא בעוצמה שהיתה בבוקר. מקווה שעד שבת יהיה רגוע. תודה לכולם על העידוד , החיבוק והעצות המועילות, שתהיה שבת שלום לכולם ובשורות טובות פסנג אננה וצריך גם לשטוף את הסלון וגם כביסה וגיהוץ אם אספיק, טובה

למעלה