היה אחלה ערב

עופר 123

New member
יומן מפגש......

יום חמישי, שעה 21:30 -"יאללה, צריך להתחיל לזוז... בסוף עוד יצעקו על המנחה שהוא איחר. מה יהיה? יהיה בסדר. יהיה מספיק מקום? אני מקווה. שלא יהיו הפתעות. ואיך אני אכיר את כולם? קשה לזכור 30 אנשים. ואולי בעצם הכל יתחבר סוף סוף. קדימה. להתלבש
". שעה 22:04 - "מה פתאום הם עושים עבודות כביש במקום הזה?? ולמה הייתי צריך להתעכב בעבודה
טוב, עופר, להירגע. טבעי שאתה מתרגש - אלו אנשים שכל כך הרבה זמן רצית לראות, אז מה זה ישנה עוד חצי שעה? אל תדאג, לא יהרגו אותך אם תתעכב. איזו התרגגגגגשות !! סוף סוף לראות את כל השמות שהפכו למשפחה, את כל השמות שבזכותם יש פינה חמה כל כך ברשת הגדולה והקרה הזו. תפסיק להתרגש, ותוריד את הרגל מהגז". שעה 22:57 - "עוד רגע, עוד שניה, במורד המדרגות. זה הם? כן. בטוח הם. במפגש ראשון כולם עומדים, כולם מחפשים, כולם רוצים להכיר.- כן, שלום, אני לעופר, המפגש של עופר. לא, אין לי נשק. תודה, גם לך- אוף, כמה אנשים, אני מקווה שלחבר´ה שלי יהיה מקום. קח נשימה עמוקה ותגיד - שלום לכולם, נעים מאוד, אני...." שעה 23:38 - "טוב, כולם פה. כמעט כולם. מי שאמר שיגיע ולא בא, מקבל עונש מחר בפורום. איזה מקסימים פה כולם ! כל כך הרבה יפות ויפים, ואיזו אהבה
יש פה
כולם מתחבקים פה, כולם מתנשקים, קיבלתי יותר חיבוקים מאשר בבר מצווה. ויש שוקולדים שאלכס הבטיח! תראו איך כולם שמחים, שרים, מחייכים, צוחקים. כל כך הרבה אנשים מאושרים. כזה דבר לא רואים כל יום. זה לא מפגש פורום. זה מפגש משפחתי. הכי מסכנה המלצרית - היא לא ציפתה לכזה דבר. אם היתה יודעת מה יהיה לה, היתה לוקחת יום מחלה.... מה זה? זיקוק? אין בעיה. נדליק בחצות. חוגגים מומולדת
, וואלה
." שעה 00:02 - "הפי ביירת´-דיי טו יו, חלומות יתגשמו, אם (לא זוכר ת´מילים) עד הבוקר. איך כולם רוקדים ! מה אתה יושב,
? תצטרף אל כולם, תעמוד על הרגליים ! דוקטור, תציל אותי, אני מאוהב, כואב לי בחזה. צועקים עד השמיים, שמחה גדולה הלילה, שכרון חושים. אם הן רק היו יודעות איזו הפתעה אלכס-כפרה-עליו מתכנן להן...." שעה 00:48 - "יאללה, תתחיל בשעה אחת. תלך לאוטו, תביא ת´דברים, אני אארגן את כולם. כן, אבל בוא נתחיל, כי אנשים מתחילים לברוח לנו..." שעה 01:06 - "אלכס הזה כזה מקסים. בהתחלה כשהוא אמר לי שהוא רוצה להכתיר אותן לנסיכות הפורום, לא האמנתי שהפרוייקט הזה ייצא לפועל, אבל מסתבר שיש אנשים בעולם הזה שמילה שלהם חקוקה באבן. חחח - תראו את צפרדעית. לא יודעת מה נפלא עליה - יצאה הנסיכה הראשונה... ומקסימוש, וחמודנות, וברנדה, ויחפנית עוזרת לו לחבר את הכתרים, כתר לכל נסיכה, וגל, וחושבת ותוהה, וזיסיל, ושרי, ואשה יפה, ושמנה, וגבוהה וחייכנית, כולן נסיכות הפורום, כולן מלכותיות, ונחמדת, וחלומית, ויונית (או יוניתוש, או יוניתי המקוריות או כרוביתוש, או אלוהים-יודע-מה) ומירי , והחברה הסמויה, וילדה גדולה, וגלית ומלכת השמש שברחו בלי להיות מוכתרות, ובטוח ששכחתי עוד כמה נסיכות שהוכתרו, אבל הזכרון כבר לא שהיה פעם, וסליחה מכל מי שלא זכרתי. ועכשיו להכתרה הגדולה מכולם, אני אלך להצטרף לאלכס - בכל זאת מכתירים מלכה ולמלכה האמיתית של הפורום, גילללללללללללללללה !. חיבוק, נשיקה, כפרה על גילה. ועכשיו אני רוצה כפיים למלך האמיתי של הפורום, האחד והיחיד, אלללללללככככככססססססס , תראו איזו אהבה, אני חולה על כולן ועל כולם פה. גדולים מהחיים. די.ג´יי, תרביץ מוזיקה !! מי שלא רוקד, מתעסק פה עם ההנהלה !!! תראו איך מקסימוש מרביצה פה ריקודים על הרחבה !!" שעה 02:10 - "נהיה לי פה דליל, אנשים פורשים. טוב, עייפים. אני מבין אותם. גם אני עייף, אבל זו עייפות של כיף, של "עייפים אך מרוצים". כולם מקשקשים להם בקבוצות. על דיאטות, ועל אנטי-דיאטות, ועל משפחות מציקות לחתונה, ומספרים בדיחה או שתיים, וכמה שכיף פה באמצע הלילה עם הים לידנו, וגילה רוצה להיזרק על החוף... וכאן הכי אפשר להבין מה קורה פה - בשום מקום אי אפשר לאסוף סתם ככה 30 איש ושהם ידברו כאילו הם מכירים מגיל שנתיים, חברים ותיקים, משפחה. זה מה שמיוחד בפורום הזה - פינה של אהבה ברשת. אני אוהב את כולם פה." שעה 02:40 - " מי בא לגלידה באנדריי? כן, גלידה, עכשיו. צריך להוריד את כל הבירה, לא? בסיידר, נתראה ביפו. אתן לא באות? נו, תבואו... קדימה, בלי פרצופים. טוףף, נו, נוותר לכן, אבל רק הפעם. נשיקות, חיבוקים, ושוב נשיקות ושוב חיבוקים, וכל כך הרבה אהבה.לילה טוב, ניפגש בפורום.. נוסע לגלידת שחיתות באמצע הלילה. כבר רואה כפול בעיניים, אבל זה בדרך לראות לעוד כמה דקות את האנשים הנפלאים הללו". שעה 03:10 - "גלידה באמצע הלילה, מהתענוגות הקטנים של החיים. והנה אנחנו, מתפרקים עוד מעט, אבל אפ´חד לא נעלם. כולם חוזרים לניקים, אבל הפעם עם פנים אמיתיים. עוד רגע נפרדים מכולם עד הפעם הבאה.לילה טוב, או עוד מעט בוקר טוב, וחיבוקים אוהבים אחרונים. לילה." **** אפילוג מעטות הפעמים שאדם יכול להגיד באמת "תודה". אתמול היתה פעם אחת ומיוחדת. אני רוצה לומר לכל מי שרקד, אכל ושתה, דיבר וקשקש, שר, צעק ולחש, אני רוצה להגיד לכל מי שהיה - תודה. אני אוהב אתכם, את כולכם.
עופר

ב ר נ ד ה

New member
עופר יקר...../images/Emo24.gif

כל הכבוד על ההשקעה בעריכת יומן מפגש מדהים הכולל את כל הפרטים על המפגש הראשון...כדי שירשם מעל דפי ההיסטוריה...
תודה לך ולגילה על ארגון המפגש המהמם...
זו היתה חוויה מרנינה, מדהימה ובלתי נשכחת...כאילו הכרנו מאז ומעולם...ממש משפחה מלכותית חמה ואוהבת...
ועוד תודה על כל מה שהנכם עושים כדי להפוך את הפורום הזה למקום שכייף לשהות בו...לבית אמיתי לכולנו...
...וזה לא האחרון...
ברנדה

למעלה