היה אחלה ערב

גלית34

New member
היה אחלה ערב ../images/Emo20.gif

למרות שלצערי פרשתי מוקדם....בגלל חברתי שלא הרגישה טוב
ומתי עושים עוד מפגש??? אני כבר מתגעגת

גלית34

New member
ממממממ איך היה ?../images/Emo20.gif

היה כייף, היו מלא אנשים יפים היו שירים, היו צוחקים היו שוקולדים היו חיבוקים פגשתי חברה מהעבר ובקיצור רוצה עוד מפגש ומהר

היה זוועה!!!!!

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממשממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש נננננננננננננננננננננחחחחחחחחחחחחחחחמממממממממממממממממדדדדדדדדדדדדד! מה נחמד? יאקמצנית! היה אחלה! באמת באמת! משימה: מצאו את שתי השורות יוצאות הדופן ב"ממש" הזה! נ.ב. משו שממש ממש ממש מטריד אותי(לא הולכת לשים עוד מאה מליון "ממשים") אבל אני לא אצליח לישון עד שאני לא אדע מה לעזאזל יעשה אלכס בכל הכתרים שנישארו לו! הפותר נכונה יקבל..... נכון! את כל הכתרים! מה הוא יעשה בהם?????????????. זבש"ו!!!! מי ביקש ממנו להתנדב לפתור את הבעיה? הלכתי. זהו. זה לא אני. זה האאוט סיידר!

AlteX

New member
התשובה לשאלה והפתרון לחידה ../images/Emo62.gif

מצאתי שם שורה אחת ממש ממש ממששת (מעניין מה רצית למשש בדיוק
) ועוד שורה ממש ממש שמשית
. והכתרים...
כמובן... (אה, את כבר מתגעגעת אליהם? אני מכיר את ההרגשה... הם כבר היו כולם אצלך בידיים...
)... יחכו... בסבלנות... (נקווה שלא יצטרכו יותר מדי)... עד... למפגש... הבא! גבירותיי ורבותיי... מחיות כפיים לנסיכות י ח פ נ י ת והשמנה שהתנדבו לעזור עם הכנת הכתרים!

תשמע חבוב../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני שאלתי שאלות כדי שתוכל להיפטר מה"כתרים" אבל אתה משתדל להשאיר אותם אצלך, אז שלא תעיז יומ´חד לבוא לפה לשתול הודעה על איך ניתקעת עם מלאי של כתרים.
מצאת את השורות???????????. כל הכבוד! אתה מקבל כפרס את.... כל הכתרים שנישארו:).
מתגעגעת אליהם?????????????. חס וחלילה. ככה אני ניראת לך? חוצמזה, מה התנדבו????????? הגדר "התנדבות". פשוט כי... החשבונית בדרך.
. שבת שלום.

יחפנית יקרה

מה אגיד ומה אומר, היית אחלה ובתור עוזרת עם הכתרים, עשית את עבודתך נפלאה
להחזיק כל כך הרבה כתרים זה נותן הרגשה מלכותית לא?! אישה יפה..

גליתוששששששש

אפילו שלום לא יצא לי להגיד לך שם
הייתי באופוריה מהמפגש, אז היה נחמד לראות אותך גם מרחוק... ומקווה שפעם הבאה תשארי קצת יותר.... אישה יפה.

DREAM111

New member
היי לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אז שמחתי מאוד להכיר את כל הפרצופים שמאחורי המקלדת. היה כייף לשמוח ולהנות יחד. גלית הפסדת את החלק הכייפי של הערב הוכתרנו לנסיכות הפורום. מקווה שבקרוב שוב ניפגש ונהנה כשם שהיה היום כייף ושמח. אז לכולם אתם מקסימים אחד אחד. לילך

sherry29

New member
הייייי... לכל היפים והיפות ....

כמו שנאמר .... חבל"ז ש"וש (לכל אלו שלא הבינו = חבל על הזמן שלי ושלך/כם) היה גדול... פשוט כייף אני נהנתי ושמחתי להכיר את כולם .. מחכה למפגש הבא שיהיה בקרוב מאוד ....
בכל אופן אני פורשת ... לילה טוב .. וחלומות מתוקים .... ממני האוהבת שרי
עם הרבה
ות ו-
ים

שרי שרי שרי יקירתי

אני כבר מתגעגעת מתגעגעת מאוד, ולא יכולה להתאפק עד לערב המיוחד שתיכננו
מקווה לראות לך בקרוב היה כייף להכיר אותך את נפלאהההההההה אישה יפה.

גילה37

New member
אכן את צודקת

שרי יקירתי את מדהימההההההההה ואת לא פחות אישה יפה .... אמרתי לך כמה את יפה ??????????וכמה הכינוי הולם אותך????????? שלך גילה

גלית34

New member
נו מה לעשות גם לי היה חבל../images/Emo20.gif

היו אילוצים מהשטח מבטיחה בפעם הבאה להשאר עד סוף

סוף סוף הגעתי הביתה...

אחרי נסיעה ארוכה מאאאאאאאאוווווווודדדדד ומפרכת הגעתי בשעה טובה הביתה (תראו מה השעה:05:05 היה ננש כיף... לפגוש את האנשים שמאחורי הכינויים והשמות פה נהניתי מאוד.... ומחכה למפגש הבא....... פרשתי לישון כי אני סחוטה מעייפות...

ז"א שהפסדתי כתר?../images/Emo47.gif

לא נורא שלי בתיקון האמת נהנתי מאוד מצטערת שהיה קצר כי היו לי עינינים אחרים כולן וכולם נחמדים מקסימים ומתוקים נחמד היה לפגוש חברה מהעבר....והיא יודעת מי היא.... זה סימן לבאות המפגש הזה זה אומר צריך עוד הרבה כאלו שבת שלום לכולם
שהולכת לישון אוטוטו

AlteX

New member
מלכתי ../images/Emo47.gif הזורחת! ../images/Emo42.gif

שלך בתיקון נראה לי כבר המוווווון זמן... לא הגיע זמן שתקבלי חדש?
כשראיתי שהתכוונת לעזוב, רצתי להביא את הכתרים בתקווה שעוד תשארי עד שהטקס יתחיל... ממש חבל שפספסת... בכל מקרה - תמיד יש את המפגש הבא והכתר שלך לא בורח לשום מקום, ואני מקווה שלא תעלבי שנכתיר אותך לנסיכה, למרות שאת כבר מלכה... מה איכפת לך להיות גם מלכה וגם נסיכה? ;-D

האמת אלכס

שמעתי על הכתרים הרעיון פשוט יפה כל הכבוד לך על המאמץ את שלי תשמור אצלך עד למפגש הקבוצתי הבא. לגבי הנסיכה או המלכה זה באמת לא משנה. העיקר הכוונה ומה שבלב. שתהיה לך שבת מקסימה ממני
לימור

למעלה