היה אחלה ניווט

הנה אני../images/Emo8.gif

אני מריח קונספירציה... סתם. אני ה'נעלם' היומי. בטח יסתדר עד הערב.

IlanShacham

New member
שניה על כל חבר ששאל עבורך

לגבי התוצאה

תודה על (עוד) ניווט מוצלח

שווה גם בתור רכיבת סוף השבוע היחידה. תודה לכל המארגנים, ונקווה שמגמת העליה במספר המשתתפים (כך לפחות הרגשתי) תמשיך בעונה הבאה. עוד ניווט ליגה אחד העונה. המתח בשיאו...

מצטרף לרעיון של אלעזר...

אילן, אולי תתמנה למתכנן המסלולים הרשמי של ניווטי האופניים? מה שהיה אתמול ביחד עם המסלול של אליפות ישראל בשנה שעברה על שתי מפות, זה כבר לא מקריות - אתה האיש. היו מסלולים מדהימים, בשטח מאתגר מבחינת תיכנון המסלולים, היה חם, היה כיף, היה עוד קצת חם ומי שראה אותי בסיום ראה שנהיניתי מאוד. לפני תחרות הליגה האחרונה, אתם מוזמנים לחמם מנועים בירידה בניווט ע"ש שרון אדרי ז"ל, ביום ל"ג בעומר, שישי בבוקר, 27/5/05. תודה, אורי

IlanShacham

New member
חן חן למתחנפן ../images/Emo9.gif

לאור הניווט המשובח שארגנת לנו ביער הנשיא אני בטוח שיש לנו למה לצפות בניווט הדאונהיל בל"ג בעומר

אזרחי

New member
שפו ענק לאילן שחם

טוב, הכל כבר נאמר, אבל אני פשוט חייב להוסיף שהיה מסלול משובח. אילן, הצלחת להוציא מהמפה הקטנה הזו כל-כך הרבה - כל הכבוד. האמת היא שהלך לי די רע (אני מתנצל בפני כל מי שחושב שזה שירדתי משעתיים במסלול הארוך זה טוב). היו לי לא מעט טעויות ובמבט חוזר על המפה אני רואה כמה שיכולתי לשפר. אני חושב שמה שקרה זה שניסיתי לדהור קדימה מהר מדי וכך קרה שהיו לי שיקולים מוטעים בבחירות הציר. פשוט לא לקחתי מספיק בחשבון שאילן סידר לנו מסלול שבו המסלול הטוב הוא לעיתים קרובות מאוד שונה ממה שנראה טוב במבט ראשון. אבל מעבר לכך, היה פשוט תענוג לגלות כל כך הרבה סינגלים יפים וטכניים. להתראות בתחרות ניווט-דאון-היל הראשונה בישראל בעוד שבוע וחצי (אל תבהלו, זה לא מסלול DH, אלא מסלול ניווט רגיל אך עם יותר ירידות מעליות. נקודת הסיום 300 מטר נמוכה מהזינוק.)

alonaski

New member
בהחלט שמפו ענק לאילן! ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

- אם הצליח לבלבל את ארז אזרחי!!!!

liorca

New member
../images/Emo140.gif אלונה מזל טוב!

טוב מאוחר ... איפה מר נחשון ? לא רואים אותו פה...

alonaski

New member
תודה ליאורקה! ../images/Emo13.gif

אתה מגיע הרבה לתחרויות ניווט??

למעלה