היה אחלה ניווט

liorca

New member
היה אחלה ניווט

כתייר שהאזור בשבילו מוכר (לצערי) כמו המרחבים מעברו השני של הירדן, חייב אני לציין שמאוד מאוד נהנתי. וואלא באמת יש אזורי רכיבה מדרום לזכרון... לא רעים
. היה ממש כייף. הסינגלים זרמו והקוצים פינצ'רו... תודה לאילן שכיבד ממטעמי האזור. רעב כבר לניווט הבא. ליאור. נ.ב. אם מישהו מצא זוג כפפות של מרידה באזור השולחנות...אשמח לחבור אליהן. תודה!

amareldo

New member
כל הכבוד לאילן!

על התכנון שלקח בחשבון את רוב רובם של הסינגלים היפים של תל חדיד. שחקת אותה בגדול!!! תודה.

Erez Shalev

New member
מי מיפה את הסינגלים?

כשהגעתי הביתה השוואתי את המפה מהיום לזו משנה שעברה, ונראה שמישהו עדכן את הסינגלים על המפה. אז: א. למישהו- כל הכבוד! ב. שים לב שסימון הסינגלים זהה לסימון השביל הרגיל. כלומר, קו מרוסק בעובי וברווח זהה, ולכן די מבלבל- מהו סינגל ומהו דאבל? חוץ מזה,לדעתי, הרעיון לעשות מהניווט שליחים של איש אחד היה מצוין. המפה קטנה, הקנ"מ גדול ולא מתאים לאופניים וברירת המחדל היא לא לנווט בכלל או הרעיון הנ"ל. והביצוע בשטח... יפה!

IlanShacham

New member
תודה רבה למברכים ../images/Emo13.gif

ואני רוצה להודות מקרב לב לעמי גנצ'רסקי הבלתי נלאה ממועדון מודיעין שמתקתק את העניינים, לעינת כרמון על ניהול התחרות, לאבי מינסקי שאחרי שחזר סחוט מהתחרות יצא לסיבוב נוסף לעזור באיסוף התחנות, לאודי ואורן שתפעלו את הזינוק/החלפה/סיום במשך שעות בחום הכבד במהירות וביעילות, ולכל שאר חברי המועדון שעזרו ותרמו. ובעיקר אני רוצה להודות לכל הגיבורים שניווטו את הניווט הארוך והחם. כשיצאתי לאסוף את התחנות ברכיבה לא הבנתי איך עמדתם בחום הזה...
וכמה תשובות: לליאור - הכפפות שלך נמצאו, אני אנסה לברר איפה הן כרגע. לארז - אני מיפיתי את הסינגלים וזיו הכניס לקובץ המפה. אני אדבר איתו על כך.

IlanShacham

New member
וכמה תמונות מהניווט ../images/Emo20.gif

מבט מתל-חדיד לכיוון תל-אביב, לפני תחילת ההמולה

IlanShacham

New member
הנווטות הצעירות שי ורז

שרכבו בהצלחה (והנאה) את המסלול העממי

אילן 222

New member
בשבילן זה "מחפשים את המטמון"

שי (הגדולה) שתמיד ראשונה, מוצאת את הסימנים ומובילה את המשפחה. רז שמחה שהצליחה להגיע לתחנה ולנקב את הכרטיס שלה. ושני ההורים נהנים מהבנות. ותודה לאילן על הארגון.

IlanShacham

New member
צילום ריגול ../images/Emo8.gif

העמדת הכינוס על תל-חדיד איפשרה לרגל אחרי הנווטים בשטח.

אילן, ../images/Emo47.gif אני חושב שאתה צריך

להתחיל לתכנן מסלולים על בסיסי קבוע, היה ניווט פשוט כיף.

IlanShacham

New member
את עדו גרין אפשר לתפוס רק בפוזה הזו

לפני שאתה מבין שהוא מתקרב הוא כבר טס בהמשך השביל...

aminsky

New member
אכן אילן - יישר כוח! + טיפ למאה 21

אילן, היה מאד מוצלח!! כבר אמרו הכל...תודה. תאמין או לא, אפילו נהניתי שוב בסינגלים היפים באסוף חלק מהתחנות בסוף ... הערה כללית לראשי ניווט האופניים בישראל: מכיוון שהממוצע משתתפים בתחרויות האופניים ב TREND חיובי (למעלה משבעים אתמול), אני חושב שהגיע הזמן לעבור ל"ניקוב" אלקטרוני. כמו בניווט הרגלי או אפילו רכיב פשוט שמחובר לאופניים (כמו של המד מהירות/מרחק) ש"מנקב" את התחנה ומשמיע צפצוף ברגע שהאופניים צמודות דיו לתחנה... - חשבו על כך לכבוד המאה ה-21... תודה.

למעלה