היה אחלה מפגש

מצב
הנושא נעול.

אוהד11

New member
טומי, מצגת נהדרת, ובכלל זה היה כיף

נכנסתם לקומותיים?
גם לראות ולהכיר את חברי הפורום ולראות את הנוסטלגיה של ימי הילדות. זו היתה חוויה לראות את האוטובוסים של שנות החמישים והשישים. נקווה שיתקיימו סיורים דומים באתרים שונים שקשורים בתח"צ, כמו נתב"ג, נמלי המדינה, חברות תח"צ ואחרים.

טומי, ממש יופי של מצגת

גם לראות ולהכיר את חברי הפורום ולראות את הנוסטלגיה של ימי הילדות. זו היתה חוויה לראות את האוטובוסים של שנות החמישים והשישים. נקווה שיתקיימו סיורים דומים באתרים שונים שקשורים בתח"צ, כמו נתב"ג, נמלי המדינה, חברות תח"צ ואחרים.
טומי, ממש יופי של מצגת
מקווה שנראה עוד תמונות שלך מתוך המאה.

מצגת יפה מאוד../images/Emo45.gif

אז הנה המצגת מוכנה....

עם 50 תמונות להתחלה. מחר אסדר את התמונות ואעלה כמה מהן לפורום אז הנה המצגת
מצגת יפה מאוד

היה אחלה, מרגש

נהדר ונפלא, כל הכבוד!! איך היה
לנסוע בשוסון? איך זה מרגיש?
היה אחלה, מרגש
איך שנכנסנו לחצר המוזיאון שמעתי את המנוע של השוסון, כמו איזה פלשבק תכף זיהיתי אותו, אי אפשר שלא מין פכ פכ פכ פכ (בערך) איך אפשר להעביר את זה בכתב
חולצת הג'ינס בספסל הראשון זו אני
השוסון עשה שני סיבובים בחניוןוהמנוע שלו כבר רתח. אגב עשיתי סיבוב גם בדודג' ענתיקה, מאלה עם האף, אני התרגשתי כמו ילדה, אבל איך אומרים: "זר לא יבין זאת"

alondr

New member
הסיור היום

היה אחלה מפגש
נסיעה על שוסון ועל עוד אוטובוס ענתיקה (לא זוכרת איזה
), לזה לא כל יום זוכים לכזה דבר. רציתי גם סיעה על הטייגר אבל לא יצא. טוב צריך להשאיר משהו לפעם הבאה
. אביתר, איש האש חסרתם לנו, ערן כל כך הרבה שאלת על אוטובוס, 86, 173 וכו... ובסוף לא באת.
הסיור היום
תודה רבה רבה ליובל ואנדי על הארגון ולבני ולדוב על ההסברים המרתקים הנה תמונת המחזור הקבוצתית שלנו ליד המרצדס O305 התמונה אחרי הקטנה בגודל והעלאת דחיסה כדי שאפשר יהיה להעלות לפורום מי שרוצה תמונה בגודל מלא מוזמן לשלוח לי מסר עם האימייל שלו

ארזS

New member
מצטער שלא התאפשר לי להגיע

הסיור היום
תודה רבה רבה ליובל ואנדי על הארגון ולבני ולדוב על ההסברים המרתקים הנה תמונת המחזור הקבוצתית שלנו ליד המרצדס O305 התמונה אחרי הקטנה בגודל והעלאת דחיסה כדי שאפשר יהיה להעלות לפורום מי שרוצה תמונה בגודל מלא מוזמן לשלוח לי מסר עם האימייל שלו
מצטער שלא התאפשר לי להגיע
שמח שנהניתם בלעדי. מאחל לכולם שבת שלום
ומועדים לשמחה
.

צר לי שלא הגעתי

הסיור היום
צר לי שלא הגעתי
ומי הם הנפשות המופיעות בתמונה ? חג שמח ושקט, ושבת שלום !

יובל?......

הסיור היום
יובל?......

oren*

New member
וואו, המון חברים חדשים ../images/Emo140.gif

הסיור היום
וואו, המון חברים חדשים

כל הכבוד לכם על הארגון וכיף לקרוא שנהניתם.

ה דרומי

New member
טומי כיססנם לך../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

היה אחלה מפגש
נסיעה על שוסון ועל עוד אוטובוס ענתיקה (לא זוכרת איזה
), לזה לא כל יום זוכים לכזה דבר. רציתי גם סיעה על הטייגר אבל לא יצא. טוב צריך להשאיר משהו לפעם הבאה
. אביתר, איש האש חסרתם לנו, ערן כל כך הרבה שאלת על אוטובוס, 86, 173 וכו... ובסוף לא באת.
טומי כיססנם לך

מצב
הנושא נעול.
למעלה