היה אחלה מפגש

מצב
הנושא נעול.
היה נהדר../images/Emo70.gif

היה אחלה מפגש
נסיעה על שוסון ועל עוד אוטובוס ענתיקה (לא זוכרת איזה
), לזה לא כל יום זוכים לכזה דבר. רציתי גם סיעה על הטייגר אבל לא יצא. טוב צריך להשאיר משהו לפעם הבאה
. אביתר, איש האש חסרתם לנו, ערן כל כך הרבה שאלת על אוטובוס, 86, 173 וכו... ובסוף לא באת.
היה נהדר

ראשית, היה נחמד לפגוש את החברים (בשבילי פעם ראשונה). הנסיעה בשוסון עמוס נוסעים היתה חוויה אדירה, כמו כן גם הנסיעה ב305. ההדרכה הפרטנית על כל אוטובוס ואוטובוס היתה מעלפת.

היה מצוין כל הכבוד לכולם במיוחד

היה נהדר

ראשית, היה נחמד לפגוש את החברים (בשבילי פעם ראשונה). הנסיעה בשוסון עמוס נוסעים היתה חוויה אדירה, כמו כן גם הנסיעה ב305. ההדרכה הפרטנית על כל אוטובוס ואוטובוס היתה מעלפת.
לאיל רכניץ ואנדי (מסוף כרמלית) שטרחו רבות להוצאת המפגש לפועל

תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאיל רכניץ ואנדי (מסוף כרמלית) שטרחו רבות להוצאת המפגש לפועל
תודה לכולם

באמת נהניתי להכיר את כולם! הנסיעה בשאסון (אחרי מאמצים רבים...) הייתה באמת משהו של פעם בחיים (בשבילי) ונהניתי מכל רגע! אני מחכה כבר בקוצר רוח למשפגש הבא! יום טוב! איל רכניץ

אוהד11

New member
אייל, לא רק בשבילך זו היתה נסיעה של

תודה לכולם

באמת נהניתי להכיר את כולם! הנסיעה בשאסון (אחרי מאמצים רבים...) הייתה באמת משהו של פעם בחיים (בשבילי) ונהניתי מכל רגע! אני מחכה כבר בקוצר רוח למשפגש הבא! יום טוב! איל רכניץ
אייל, לא רק בשבילך זו היתה נסיעה של
פעם בחיים, גם לנו שהיכרנו את האוטובוס הזה ואת החום שהוא פלט זו היתה חוויה.

בשבילי הנסיעה בשוסון

תודה לכולם

בשבילי הנסיעה בשוסון
היתה נסיעה במכונת הזמן. איך שנכנסתי לשטח המוזיאון המנוע של השוסון עבד מיד זיהיתי אותו. מיד זיהיתי את קול מנוע האסון הזה
אח, זו היתה חוויה, מה עוד שלפני זה נסעתי סיבוב בדודג' שהוא עוד יותר ענתיקה ומה זה ריחמתי על דוב במלחמתו במהלכים הלא גמישים והקשים של האוטובוסים האלה. חבל שאיזה ג'וק גרם לי לרדת מהמרצדס (היה לי חם מדי שם) וככה הפסדתי השתתפות בתמונה

אוהד11

New member
בתמונה הקבוצתית בחזית המרצדס

בשבילי הנסיעה בשוסון
היתה נסיעה במכונת הזמן. איך שנכנסתי לשטח המוזיאון המנוע של השוסון עבד מיד זיהיתי אותו. מיד זיהיתי את קול מנוע האסון הזה
אח, זו היתה חוויה, מה עוד שלפני זה נסעתי סיבוב בדודג' שהוא עוד יותר ענתיקה ומה זה ריחמתי על דוב במלחמתו במהלכים הלא גמישים והקשים של האוטובוסים האלה. חבל שאיזה ג'וק גרם לי לרדת מהמרצדס (היה לי חם מדי שם) וככה הפסדתי השתתפות בתמונה
לכל המתעניינים, אני מופיע בשורה האמצעית, בטי שירט בצבע שחור, שני משמאל, עם קרחת.

חחחח../images/Emo6.gif

לכל המתעניינים, אני מופיע בשורה האמצעית, בטי שירט בצבע שחור, שני משמאל, עם קרחת.
חחחח

גם חווינו על בשרינו את האסון שנמצא בשסון.
פשוט מדהים שלפי כמה שבועות הוא עבד ללא כל בעיה!

אוהד11

New member
אייל, במטותא ממך, נסיעה בשוסון

חחחח

גם חווינו על בשרינו את האסון שנמצא בשסון.
פשוט מדהים שלפי כמה שבועות הוא עבד ללא כל בעיה!
אייל, במטותא ממך, נסיעה בשוסון
זו חויה שאסור לזלזל בה. עובדה שכל מי שהתנסה בנסיעה באוטובוס כזה, הן באגד והן בדן, זוכר את הנסיעה הזו כחויה. קח בחשבון שאוטובוסים כאלה שרתו במשך כעשרים שנה בקווים מרכזיים בת"א, גוש דן, ירושלים וחיפה.

היה אחלה מפגש

היה אחלה מפגש
), לזה לא כל יום זוכים לכזה דבר. רציתי גם סיעה על הטייגר אבל לא יצא. טוב צריך להשאיר משהו לפעם הבאה
. אביתר, איש האש חסרתם לנו, ערן כל כך הרבה שאלת על אוטובוס, 86, 173 וכו... ובסוף לא באת.

kees

New member
באיזה שעה הסתיים המפגש?

היה אחלה מפגש
באיזה שעה הסתיים המפגש?

טומי*

New member
שמחתי להכיר אותכן/ם......../images/Emo45.gif

היה אחלה מפגש
שמחתי להכיר אותכן/ם......

צילמתי מעל ל 100 תמונות, כרגע אני עובד על מצגת שכנראה אעלה עוד כחצי שעה. תמונות יהיו רק מחר, כי צריך לנסוע לבקר את אמא. היה ממש אחלה מפגש!

alondr

New member
טומי לא יפה לגנוב לי את התמונה

צילמתי מעל ל 100 תמונות, כרגע אני עובד על מצגת שכנראה אעלה עוד כחצי שעה. תמונות יהיו רק מחר, כי צריך לנסוע לבקר את אמא. היה ממש אחלה מפגש!
טומי לא יפה לגנוב לי את התמונה

טומי*

New member
אז הנה המצגת מוכנה....../images/Emo92.gif

אז הנה המצגת מוכנה....

עם 50 תמונות להתחלה. מחר אסדר את התמונות ואעלה כמה מהן לפורום אז הנה המצגת

omer landau

New member
איזה יופי תודה../images/Emo13.gif

אז הנה המצגת מוכנה....

עם 50 תמונות להתחלה. מחר אסדר את התמונות ואעלה כמה מהן לפורום אז הנה המצגת
איזה יופי תודה

חבל שלא יצא לי להגיע למפגש לא נורא במפגש הבא אולי נתבגXXXX טרמינל 3 הם כבר לא לחוצים בזמן אחלה תמונות

מצב
הנושא נעול.
למעלה