היה אחלה טיול.

ירוני333

New member
סיכום הטיול לצפון(ותודה לרון)

רון שוב הצלחתה לגבש את כולם בטיול מדהים! אתה איש מדהים עוד לא נגמר הטיול וכבר ממתין לטיול הבא! 1303 פעם תודה ירון. אור. מאי. ואבא שלי ישראל

ronitutti

New member
היה אחלה טיול.

רון, כל הכבוד על הארגון. היה כיף לאללה. תודה רבה!! אמנם יש כמה דברים שהייתי משפרת, אבל ממש ממש נהניתי. תודה גם לליעד ול"אבא שמעון" על ההסעות, ולכולם על האווירה הטובה והצחוקים. ממש נהניתי. המשך שבת נעימה.

k0biX1303

New member
תודה לרון על הארגון אתה איש נהדר!!!

מצאתי את קרייזי ואברהם אבינו בתחנת הרכבת התמונה צולמה לפני שהוא הוציא טוש...

חתיכת טיול../images/Emo70.gif 306.3km הכי טובים שהיו לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חבר'ה היה ממש טוב! מאוד נהנתי... החבר'ה מהמרכז וכמובן החיפאים הפגינו נוכחות מרשימה! אני גאה בכם, וגאה להיות חבר במועדון הזה! יאללה תמונות!!!

חתיכת טיול "ה"גדול.

לא להאמין! זה המקום! יש מצב שהמדריך לא חירטט אותנו? והכיטוב באמת משנת 45?

k0biX1303

New member
תקלטו את המקום לפני שהזקן מנהריים (רוטנברג)

התחיל לבנות שם... זה בדיוק המקום בו נבנה הסכר שראינו היום.... איזה נפש הסטורית גילתי בי...

k0biX1303

New member
מחכים ומחכים

על החתום .. "בן זונה מי מסתפר! שמשון הגיבור"

k0biX1303

New member
תראו מי הגיעה...

יאללה היא הגיעה. בני ישראל האלה (פרעה)1254 לפנה"ס..

משפטי מחץ מתחנת הרכבת!

"נשבר לנו הזין לחכות לרכבת שתמיד מאחרת, אנחנו עובדים על משהו שישנה את העולם" האחים רייט, 14.12.1903 "הייתי פה עם המון חיות והיה יבש" נוח והתיבה. "בת שבע אין כמוך..." דוד המלך מחכה לרכבת מרץ 1223 לפנהס. זהו לבנתיים.

זיוי2

New member
טיול מדהים...

היי, הטיול באמת היה מקסים, נופים שגורמים לנו להתמוגג... איזה ארץ יפה יש לנו!!! מכאן שלוחה תודה ענקית לרון על הארגון ולכם חברי מועדון על ההוצאה לפועל, אתם אנשים מקסימים.. זיוי (ממי, לוקי של מוקי...)

למעלה