|חזרתי מכרתים ללא מציאות אך עם הרבה
תובנות. מאז התוכנית של חיים הכט על האי היווני ותושביו סקרן אותי להבין כיצד באי שגודלו מתקרב לשטח מדינתנו ישנו קרדיאולוג אחד וגם הוא רוב הזמן בחופשה ,ואני חושב שעליתי על חלק מהתופעה שנקראת " פשטות ואמונה באדם" שכרתי רכב המשכיר לא בקש כרטיס אשראי -הוא האמין בי (מוזר ,לא ?) הגעתי לתחנת הדלק הראשונה מלאתי המיכל ,המתדלק שישב בצד ועסק בעניניו לא רצה להגיע לקבל כסף,הסביר לי שאשים את הכסף על משאבת הדלק ואקח עודף, מסתבר שעל המשאבה היו מטבעות בערכים של יורו וחצאי יורו והמתדלק שהוא אני , הוא שעושה את החשבון לבד וכמובן שסומכים עליו (מוזר ,לא?) גם בהחזרת הרכב היה לי מוזר ,נתבקשתי להשאירו במלון ולתת את המפתחות לקבלה , ציפיתי שיבדקו אם הרכב נפגע ,או שמע לא מלאתי את המיכל דלק אך כלום, כולם מאמינים בכולם אין רמאויות יש כבוד רב בין אדם לרעהו, בקיצור ,יש לנו ממי ללמוד ,האנשים האלה לא חיים בפלנטה אחרת ,הם חיים שעה וחצי טיסה מאתנו והם כל כך שונים. לאחר תאור התובנות אני מאחל וקצת באיחור מזל טוב גדול לא"שי ולמוטי ליום ההולדת ולהעלאה בדרגה(קפטן ).שיתגשמו כל חלומותיכם . וריכול קטן אינכם יודעים אך אריה שמשתתף אתנו בפורום גם הוא קפטן ותיק , גיל אספן הצעצועים . שעושה את החשבוןו