היה או לא היה

babylon_a1

New member
היה או לא היה

שני סיפורים מוזרים מהמגזר החרדי (נראה לי שלא בארץ) הראשון נראה לי לא הגיוני השני כן, מה דעתכם 1 זוג צעיר חרדי מגיע לרופא אחרי שלוש שנות נישואין ומתלונן : אנחנו לא מצליחים להביא ילדים הרופא בודק את הגבר - הכל בסדר, בודק את האישה וראוה שהיא בתולה ! 2 כלה מגיעה בליל הכלולת שלה הביתה ואומרת לאמא שלה בבכי היסטרי שהחתן שאמרו לה שהוא צדיק וירא שמים מנסה לעשות לה דברים נוראיים שהיא אפילו לא יכולה לספר

אני כבר לא מנסה למצוא היגיון...../images/Emo186.gif

כך ששני הסיפורים נשמעים לי די בסדר... <מיכלי למדה לחיות עם הפסיכופטיות בשלום>.

זה נשמע לי יותר מיתוס מאשר מציאות

לא שזה לא יתכן אבל לדעתי אלו סיפורים בדיוניים שחילונים אוהבים לשמוע על החייזרים שעושים סקס עם סדין וחור... לגבי הסיפור השני אתם יכולים לראות מיד שמדובר בשטויות כי ממתי החתן מדריך את הכלה שלו לפני החתונה ? כיום כולן הולכות למדריכה.

חי אדר

New member
דבר אחר

עם זאת יש גם פן אחר כדשנינן: אין מניחין בתולה ובקבוק יין ליד רגלי חסיד דחיישינן משום מעשה כשפים: שמא הבקבוק יהיה ריק והבתולה מלאה.

נכון

אבל מהסיפור נשמע שהיא הופתעה שהוא הולך לשכב איתה, בשעה שהיא היתה אמורה לדעת הכל כבר לפני החתונה שלה ממדריכה.

2 הסיפורים מוכרים וידועים...

היה או לא היה אין לי מושג. מה שבטוח, זה אפשרי למרות שזה בהסתברות נמוכה. אגב, הסיפור השני נשמע יותר הגיוני...

לנו אמרו

באולפנה שאלו מעשים שקרו בציבור החרד"ל ולכן התחילו ללמד חלמי"ש בשמינית.

snatgra

New member
אוי ואי זמיר..

מה מלמדים שם? הרי לא יתכן שילמדו שם דברים שבינו לבינה? ארורים כל המזרחניקים וגם קרליבך זכור לטוב.

מייקי 770

New member
יכול להיות,ויש לי עוד סיפור.

אתמול בלילה סיפר גבאי של אדמו"ר בארץ שכשהמדריך סיפר לבת של הרבי שלו איך עושים ילדים-היא התעלפה...

מייקי 770

New member
ועוד סיפור..

ועוד סיפר לי אותו גבאי שהחותנת של אחותו הרביצה עם המטאטא לבעלה בליל כלולותיה כיוון שלא היה לה מושג מה הוא רוצה ממנה...

Le Fay

New member
זה קרה וקורה גם אצל חילונים

אבל בדרך כלל על רקע זה שהחתן הטרי מודיע לכלה שהוא רעב, והיא פשוט לא מבינה למה הוא מצפה דוקא ממנה שתכין לו אוכל

למעלה