"היה או לא היה"

yoni malka

New member
"היה או לא היה"

שלום לכל חברי הפורום, זה זמן רב שלא השתתפתי (לצערי)בדיוני הפורום (בשל מחסור בזמן בתקופה האחרונה). הנושא אותו חשוב לי להעלות בפורום הוא הדראפטינג ש"היה או לא היה" בטריאתלון כינרת. ברכיבת האופניים התבצע דראפטינג בחלקו,שלדעתי, עם כל הכוונות הטובות של האיגוד, היה כמעט בילתי אפשרי לאכוף כראוי. נוצר מצב שראשוני מקצה הספרינט עלו למסלו האופניים שהיה מלא ברוכבים. ממה שאני יכול לספר כל הדרך לנקודת הסיבוב הייתה טובה מבחינת השיפוט.השופטים פיטרלו בין המתחרים, הורידו מספר מתחרים וכו´. אך משום מה נמנע מהם לעשות כן בדרך חזרה. השופטים היו פחות מאורעים במתרחש (לפחות בחלק הקידמי של המקצה) ובוצע דראפטינג. עם כל הכבוד למסלול הכינרת לדעתי אין באפשרותו לקלוט 300 רוכבים או יותר בו זמנית (מבלי שיבוצע בו דראפטינג). בנוסף לכך מלבד מסלול האופנים בטריאתלון חורשים ובטריאתלון מגידו איני רואה מסלול נוסף היכול לקלוט כמות רוכבים בלי שיבוצע בו דראפטינג. על כן בצער רב,דעתי היא להחזיר את הדראפטינג עד אשר יהיה אפשרי להעלות מספיק שופטים כדי לאכוף בצורה הוגנת את הדראפטינג, כך שלא ינתן יתרון מסויים למתחרה מסויים.

לדעתי לא היה .

אם בכל זאת היה קצת ,אז לא יותר ממקרים בודדים ושוליים שלא מעידים על הכלל.

phey

New member
אני עשיתי דרפטינג היה נחמד

השופטים שוחחו איתי על העניין אבל לא הורידו אותי מהכביש (כנראה שגם הם מבינים שבמסלול כזה עם 450 רוכבים אפילו בתחרויות הקדושות (IRONMAN ) לא מצליחים למנוע את הדרפטינג. מה שכן חורשים אינו מוצלח , כמו שראינו שנה שעברה מאחר וכ-ו-לם מזנקים יחד זקנים צעירים וטף. תהנו

יוחזר הדרפטינג לאלתר../images/Emo92.gif

בלי שום קשר למסלולים זה נותן הרבה יותר עניין,כיף ושיתוף פעולה דבר שלכשעצמו מסב הנאה.

amosmor

New member
לכל המתהפכים

כשהיה קיטרתם שהדרפטינג הורס את התחרות האמיתית, עמודים שלמים של זיוני שכל (עומר סליחה על הביטוי הוולגרי) למה צריך לבטל את הדרפטינג, עכשיו תעבדו קשה לבד ואל תקטרו. לגבי היה או לא היה, היה מידי פעם כתופעה שולית בסה"כ כולם הקפידו ונזהרו ובתחרות של שעה + אם יוצא לך פה ושם לשבת בלי כוונה למשך 10 שניות במהלך עקיפה זה באמת לא מהותי. סה"כ זה מאפשר לפתוח את התחרות גם לכאלו כמוני שלא נולדו במים ומהבחינה הזו זה מצויין.

למעלה