היה - או לא היה??

shalt5

New member
היה - או לא היה??../images/Emo97.gif

אמת ושקר: למרות שמועות מרובות על ביטולם של השקרנים מהבחינות האחרונות, נראה לי שהיה מוקדם מדי להספיד את מותם - ולא רק זה, אלא שמעכשיו השאלות עם השקרנים הפכו לקצת יותר מסובכות - נראה שתמיד מוסיפים רובד נוסף לתנאי הקלאסי של שקרן/ לא שקרן (גבוה או נמןך, משקר רק ל-א' ולא ל-ב'' וכד'). אותיות ומספרים: אני עדיין לא מצליח להיזכר באף שאלה שכללה אותיות ומספרים (BB+CC = 1AA ודומיהן)... יכול להיות שאכן לא היתה? כללי חלוקה: גם נושא שפחות ופחות נראה רלוונטי. הקלות ה(בלתי?) נסבלת של האנגלית: גם אתם שמתם לב שיחסית לסימולציות משפטי הrestatements היו בדיחה? אחרי שהתרגלתי למשפט בתוך משפט בתוך משפט שנמתח על ארבע שורות עם מילים באורך הגלות, פתטןום נותנים לי כל פרק ארבעה משפטים של שורה אחת?? (wealth does not always guarantee happiness... כאילו דוה?! בשביל מה למדתי??) מה הפתיע אותכם בבחינה?

לי לא היו שקרנים בבחינה אתמול

וגם לא לימדו אותנו את הנושא כי אמרו שירד... אתמול היתה שאלה עם ACB
והאנגלית ריסטייטמנטס באמת היו קצרים, אבל לפעמים מספיק שלא תדע מילת מפתח באחד קצר וזה ידפוק לך הכל... למשל אתמול היה משפט על יפן ש*מילה שלא ידעתי* במלחמה או משהו כזה והיו אפשרויות של ניצחה או נהרסה ולא ידעתי מה לבחור... אבל המשפט עצמו היה קצר.

QAF Fan Block

New member
דווקא כשאני נבחנתי...

אמנם לפני שנתיים בדיוק, הריסטייטמנטס היו שתיים-שלוש שורות... היתכן שהרמה ירדה?

ohad60

New member
צודק

שאלות השקרנים באמת היו מסובכות יחסית, במיוחד זו עם הגובה שזה שיבוץ וסידור + שקרנים היו שאלות אותיות ומספרים אבל בסגנון אחר: A^C = C^A או משהו כזה חוץ מזה גרף בפרק אמת עם 5 שאלות, לי אישית היה פרק אנגלית פיילוט עם 28 שאלות מתוכן 11 השלמת משפטים ורק 5 ניסוח מחדש

chocolate4

New member
לי היה שניהם..

השקרנים היתה קצת מסובכת והשני עם האותיות היה ממש קל. (אם חישבתי נכון)

למעלה