היה או חלמתי חלום.

doriangray011

Well-known member
היה או חלמתי חלום.

ערב, הגעתי סחוט מהעבודה, זחלתי לכורסה שלי רוצה רק שקט. תעזבו אותי.-סרט בנאלי בטלביזיה, לא ממש מסתכל, אבל הגיבורה היא פצצה-משהו. קצת מעיר לי ואני חש פעימות מוכרות ונעימות למטה. אבל אני הרוג והענין נשאר אקדמי בלבד.
לך למיטה, היא אומרת, אתה סתם נרדם כאן ונוחר, לא עוזר ולא תורם-כאן מתחיל המונולוג הארוך הזה שכל גבר נשוי מכיר עד לעייפה-לא אפרט, מספיק שאני סובל את זה.
טוב אני אומר וממשיך לנקר לבסוף כאשר רמת הטרטור עוברת את סף הסיבולת והעלילה על המסך נעשיית יותר ויותר חושנית, אני נשבר נכנס להתקלח ולמיטה. מקווה שאחלום על ההיא מהמסך-יש בה משהו חושני שעושה לי את זה. כבר שנים שהשגרע הוציאה לי את החשק וזה דוקא נעים לחוש שוב.
נרדמתי בשניות, התעוררתי בלילה שאני מרגיש שהפה של התיכה מהטלוויזיה עלי, אני תמיד ישן עירום, לא סובל בגדים במיטה. איזה חלום כייפי אני חושב לעצמי ומתמכר להרגשה של הפה המתוק הזה שבולע אותי לתוכו, מלקק ו.......אתם יודעים. המשכתי לישון והתעוררתי בבוקר לעוד יום של שגרע. אבל עם תחושה מאוששת שכזו של גוף רפוי ונעים-איזה חלום כייפי אני אומר לעצמי, צריך ככה כל לילה.
נושא מבט לימיני, אשת חייקי הנצחית מביטה בי בחיוך קטן ושואלת "היה לך טוב מותק?"
ההיית או חלמתי חלום?

giligil55

Member
לפורום הכי
י

וזה ממש לא חשוב באם זו פנטזיה או מציאות ...

doriangray011

Well-known member
תוספת קטנה שמשנה את התמונה...

חלום או מציאות?
הייתי אולי צריך להוסיף משפט שמשנה את התמונה " האשה שאיתי חסודה ומפרידה בין חלק גוף עליון לתחתון בקנאות, פייה מעולם לא ירד את קו הצוואר שלי ובמהלך 15 השנים שאנו נשואים, מין אוראלי היה מחוץ לתחום לחלוטין"

yaron599

New member
גם חלום הוא

משהו להתברך בו

למרות ש...לרוב עדיפה הממשות...

giligil55

Member
ברור ש...

שאין כמו הדבר האמיתי אבל כמו שכולנו יודעים
יש רצוי ויש מצוי

yaron599

New member
מי כמונו יודע

שחובה את הרצוי להביא למיצוי

למרות שלא תמיד זה בידינו....

doriangray011

Well-known member
הבהרה

חברים:
זו פנטזיה או נכון יותר סיפור על פנטזיה, כל קשר למציאות שלי מקרי בהחלט. אז בבקשה לא לקונן על מר גורלי.

למעלה