היהפוך כושי עורו?

היהפוך כושי עורו?

וכובע נזיר עלעליו? לפני שבוע וחצי נבט כובע נזיר חדש בגינה (לפחות ככה חשבתי) בימים האחרונים העלים החדשים שצמחו לו קיבלו צורה א-כובענזירית. צמחו לו גם קנוקנות. מישהו יכול להגיד לי מהי המוטציה שאני מגדלת להנאתי?

מוטציה נוספת...

יצאתי הבוקר להגיד בוקר טוב לגינה ומצאתי, על אחד הסוקולנטים את הדבר הזה
העלה נשר ברגע שנגעתי בו. חיפשתי על הצמח אם יש עוד עלים שבחרו להקים על עצמם מושבת-עלים ו..

Rוני

New member
גדלים לך בייביז על העלים

אל תגעי בשלב הזה השאירי על האדמה ותני לטבע לעשות את שלו

אני לא משאירה כלום על האדמה..

אני עומדת לעזוב את הבית שלי, כך שאני עכשיו בתהליכי העברה של כל מה שאפשר לעציצים.. נמצא לעלה הזה איזה עציץ פנוי...

ועוד קצת תמונות מטיול הבוקר..../images/Emo42.gif

אותו קיבלתי במפגש פסח, לא זוכרת ממי. הוא היה ענף קטן, באורך 10 ס"מ. כך הוא גם נשער הרבה זמן ורק בחודש-חודשיים האחרונים הוא החליט להראות סימני חיים ופרץ 'ימה וקמה צפונה ונגבה'. למפגש הבא אני כבר אוכל להביא ייחורים..

HAIM63

New member
אם אני מזהה נכון זאת דלעת הנחש

מטפס, צמח בר. תמונה ראשונה.

ואם אכן אתה מזהה נכון

זה טוב? או לקומפוסטר? לפי מה שמצאתי בגוגל יש קצת דמיון, אני מניחה שאני אצטרך לחכות קצת ולראות איך זה מתפתח. מעניין איך זה הגיע לכאן. בחורף שעבר לא היה לי משהו כזה בגינה.. יש לך מושג אם הפירות (היפים) שלה אכילים? (התמונה נאספה מגוגל
)

HAIM63

New member
אם אני זוכר הפרי אסור לאכילה.

והצמח עונתי.הזרעים נובטים בכל מקום. אני אחפש בספר ואזכר בעוד פרטים.

גוועלד ../images/Emo5.gif

זה מה שעומד לצמוח לי בגינה??? אפשר לזרוק לערימת הקומפוסט? רופן, אני יודעת שאתה נגד כימיקלים, אבל זה מקרה חירום - יש משהו שאפשר לרסס נגדו? [פויה. לא יפה. שבי בפינה.] [שוב אני מדברת לעצמי]

רוּפֵן

New member
אם את מתייחסת ל"סוקולנט" שהביא..

מוסייה אדנהר.., הרי שאין צורך לדאוג...! הוא מתפרק לבד !

למעלה