היהלום שב
פרק 39

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 39

השתדלתי להקדים היום את השידור השני כדי לא לפשל עם השעות כמו בפעמים האחרונות
סורי המלכה התגעגעה לגלילוני הכוסמת של גומה
, זו רצה בשמחה להכין לה במטבח המלכותי אבל צ'ה ג'וניור מעיפה אותה מהמטבח
גומה מוצאת לה מטבח איכשהו ואנחנו זוכים לפייס-אוף וקצת חסד של בישולים
שהיה חסר לנו, גם אם זה היה קצר מידי... הכל נראה כמובן מעולה
אבל של גום-יונג נראה הרבה יותר טוב לדעתי, בכלל כל מה עושים לו בדרמה
בצל ירוק נראה לי משדרג את המנה ויזואלית
המלכה כמובן לוקחת סכין ותוקעת בגב של גום-יונג, היא בכלל שכחה שביקשה ממנה להכין לה חטיף. גומה ממלמלת שהאוכל שלה לא טעים כמו בעבר כי לא הכינה אותו הרבה זמן המלכה כתגובה נותנת ביס בכוסמת, תוך כדי סיבוב הסכין בגב של גום-יונג. היא מודיעה שזה בדיוק הטעם שעליו פינטזה בשנים האחרונות ומנפנפת את גום-יונג החוצה. גומה עייפה ומרוצה הולכת לבקר את ההורים המאמצים ונרדמת עוד לפני שהיא מספיקה לאכול
, מסכנה עובדת קשה בזמן שהספרנית
מפנטז לו לבד על מתי היא סוף סוף תבוא לגור בחדר שבנה לה... יון-סאנג חמודה חמודה, אבל לא ברור לי מה עשתה בדיוק נכון עם המלך, זוכה למפגש חברות + פינוקים
מהמלצרית שסרבה לטפל בה על לפני שבוע... למה
כי המלך נגע בה
מין, צ'אנג וגומה באו לשמוע קצת ליכלוכים על המלך וכל מה שהם שומעות זה "היה מוזר"... בחיי הבחורה צריכה לחטוף מכות
שפכי כבר
איך היה
כמה היה
מי היה
יול אי מתחילה הפרק במתקפה חזיתית על גומה
לא מעבירה לה הודעות על הילדה החולה ושולחת אותה לעשות למלכה נעים בגב במקום.
מעלימה בין הספרים את רשימת המאכלים האסורים וגורמת אפילו לשינבי לפקפק בגומה ממרומי הפלטפורמה שלה. גומה לשם שינוי מחליטה להגיב ולא בדיליי של שנתיים, היא תופסת את יול אי וצועקת עליה אבל אבוי, התיזמון שלה גרוע ויול אי מעמידה שוב פני קורבן בפני ד"ר שין שמתעצבן על גומה
גומה כעונש חינוכי נשלחת לעמוד בפינה, פינה של כפר נגוע במגיפה... המשלחת יוצאת לדרך מצויידת ב
גומה אחת וספרנית
אחד שלא מצליחים להוריד את העיניים אחד מהשניה. דבר ראשון כשמגיעים לאיזור מגיפה - לרכז את כל הקומקומים במקום אחד ולהרתיח מים, אף פעם אי אפשר לדעת מתי יבוא למישהו
גומה שחשבה שלפחות תהיה לה הזדמנות לעבוד קצת עם חולים מקבלת תפקיד מנהלי, א. מחסן תרופות. הרופא הדפוק מגיע לשם ורוצה להשתמש במוח שלה.....
כעבור יומיים היא כבר מואשמת בסחר בסמים, אם הבחורה הייתה חיה היה היום, היה לה חתיכת תיק משטרתי
שנראה כמו תאונת רכבת ועל תעודת יושר אין בכלל מה לדבר. היא כבר מזמן הייתה אורחת של כבוד בנווה תרצה. אבל, לשם שינוי לא גוררים את העניין והרופא האהבל יוצא להגנתה ומועיל לשם שינוי, לא יכול להיות שהיא אשמה כי הוא זה שהיה במחסן התרופות - היא החליפה את הרופא בטיפול חולים כי הוא לא אוהב לטפל בחולים... אולי כי הם צורחים כל פעם שהוא מנסה "לעזור". האחיות מתחילות לשחק עם דגל אדום וכמובן מי נדפקת
גומה שלנו ששוב נופלת קורבן לתככים של יול אי
ונשלחת אל מחוץ לכפר לעיר אחרת להביא תרופות. היא מצליחה לגייס מעט תרופות ורצה בחזרה לכפר שבינתיים נכנס להסגר וכל צוות הארמון נס על נפשו. לא הכי הבנתי איך היא נכנסה לכפר אם יש שומרים בכל פינה... לא נתקלה בהם בדרך
גומה מסתכלת על האנשים המתחננים לחיילים לצאת מההסגר ופוחדים שיעלו את הכפר באש עם כל האנשים שבתוכו ומבינה שכן, היא שוב נפלה בפח של יול אי, לא רק זה, כשמגלים שהיא נעלמה היא מואשמת בעריקה. הספרנית
עושה 1+1 ומבין שגומה בתוך הכפר ורץ לחלץ אותה
הוא פורץ פנימה למרות ההוראות של עצמו ואז דוהר אליה על סוס רק כדי למצוא אותה בוכה שבורה ונבגדת... תהיתי מתי היא תישבר כבר, עם כל מה שעברה היא כבר התחילה להראות לא אנושית
אבל בכל אופן, גומה נשמה, תחייכי
תראי מי פרץ הרגע גבולות בשבילך....
והסוף, ההקדמה לפרק הבא, לא ממש שמתי לב כי הייתי על הרצפה מהרמיקס המעולה והמתוזמן טוב עם הטקסט
קטע ענק

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קצרה היריעה מלהכיל... מה כבר אני אגיד שלא אמרתי? צ'וקופאי?

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

לפחות בפרק הזה לא לקח להם שנים להבין כל דבר Oo" הוריי! הרמיקס בסוף,LAWL!הופתעתי האמת

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifואוווו הקצין מפתיע אותי מחדש!

קודם כל האחות יול אי ממש מרגיזה אותי עם הפרצוף שלה עלק ילדה טובה..
מי הביא אותה בכלל קרצייה...
ג'אנג גום סוף סוף מבינה מיהו הגבר כאן
הקצין המדהיםםםםםםםםם
איזה חמוד
הוא עושה הכל למענה ורץ למרחקים בשבילה
מה שהולך להיות בפרק השני ואווווווווווו
נראה לי שיש שם איזה חיבוק קטנטן
בין הקצין לבין ג'אנג גום!! בסוף אני יצטרך סיוע רפואי
בגלל הקצין מין!!

למעלה