היהלום שב
פרק 37

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 37

* סורי על הדיליי, תפוז פשוט סירב לעלות..... הפולניה מגלה למלך למה בעצם היא עצבנית עליו, או יותר נכון על מה צ'ה חיממה אותה - המלך פיטר לה את הפרופסור יי שהיה בעצם קרוב משפחה של המלכה האם, ושלח לה קצין רפואה שטעה בעבר באבחון ועקב זה מת אחד השרים.. ועל זה נאמר, זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא מנסים להרוג אותך, רק תסתכלי קצת לצד, זה לא המלך שמנסה להרוג אותך
המלך והמלכה עושים הלוך חזור ומבקרים את הפולניה וזו מפנה להם את הגב LITERALLY כמו ילדה בת 5 שלקחו לה את הברבי וזרקו לה אותו לארגז חול של החתול. המלכה מסתבר היחידה עם קצת שכל בבית המלוכה ומבקשת מהמלך לא לשנות את דעתו בקשר בגלל הפולניה ולסכן בכך עם שלם... הלא יוצלח צריך להחליט בין אומני היקרה לממלכה כולה וכמובן כמו הילד הנאמן והאוטיסט שהוא הוא בוחר באמא, שחס וחלילה לא תתעצבן ותפנה לו שוב את הגב
פרופסור שין נכנס בכוח לחדר של הפולניה ומתעקש שתשתה את התרופה, היא כמובן מסרבת ומעיפה אותו אבל אז, איך לא
גומה נזכרת שמזמן היא לא שיחקה רולטה רוסית וזורקת לפולניה משפטים כמו את קוראת תיגר על המלך, חייהם של רבים בסכנה, את מביאה את זה על עצמך ושאר פנינים שמבטיחים שהפולניה תיתפס חזק על החכה. מה שגומה יודעת ושאר העולם לא הוא שאנשי בית המלוכה שכולם מלקקים להם את העקוזון מתים על זה שמישהו מתעלל בהם, פשוט כי אף אחד אף פעם לא עושה את זה
אז כשסוף סוף יש מישהו עם
מולם הם נמסים
גומה ממשיכה כמובן, כי כשהסכר שלה נפרץ אי אפשר לעצור אותה, היא מבקשת מהמלכה התערבות, איך לא
כל חייה (שוב...) הפולניה ושאר ישראל שואלים אם חייה כל כך חסרי משמעות בעיניה (אמממ.. כן, מסתבר
) וגומה עונה שחיי מוריה הם כמו חייה. חיה בסרט הבחורה (או דרמה, או המאה ה16, או גם וגם...) תתעוררי
מספיק לחלק קופונים על החיים שלך
הפולניה מסכימה להתערבות, נו כמובן, יש לה משהו יותר מעניין לעשות
לבהות בקיר
ומה כבר יש לה להפסיד
חיים של משרתת
קטן עליה... גומה שמחה ובמטמורפוזה מדהימה הופכת לחמיצר וזורקת על הפולניה ושאר החצר חידה + דד-ליין עד הבוקר. אז מה במשבצת
אבי חקר הרפואה, עבד כמשרת ועוד שאר חירטוטים... אני יודעת
עוץ לי גוץ לי
גומה כמובן ננזפת בחדר ישיבות אבל ה
עומדות לצידה (מישהו קלט על איזה עקבים עלתה שינבי כדי להיות בקו ישר עם גומה
) דוקי
טוענת שגומה גיבורה, אני אומרת מפגרת... ההבדל דק ותלוי ניצחון. גומה הכניסה ארמון שלם לסיחרור, כולם מנסים לפתור את החידה כאילו בסופה מחכה להם פרס,
טיסה עם חברים לאיה נאפה בחורף...
גום יונג נזכרת בתחרות האוכל אחרי שגנבה לגומה את הדייסת אוזן ים ועולה על התשובה
איך
לא יודעת... באמת שלא הבנתי מה הקשר בין התחרות או מה שנאמר בה לקטע הזה... מי שהבין מוזמן להאיר את עיניי...
צ'ה רצה לגלות לפולניה את התשובה אבל זו בוחרת בטיפול למרות הכל וקוראת לגומה בחורה ערמומית וחצופה(ולה אפשר לקרוא זקנה פולניה מעצבנת ופרנואידית, אז
נהרוג אותך בגלל זה
). התשובה היא כמובן אמא יקרה לי, יקרה... גומה נותנת את ההסברים שלה לחידה והפולניה משתפכת על המלך.. "עשיתי לך דברים רעים (מהיום שנולדת), הייתי צריכה להיות לך הר, אתה תבכה כשאמות (פרץ של פולניות בכל זאת בתוך הקיצ'..) צ'ה בצד מבטא את התחושות הקשות שלי של התהפכות קלה בבטן מרוב סכריניות
המלך יוצא מהחדר של אומה, פוגש במקרה ביון-סאנג ולא מזהה אותה בכלל... מעודד המלכה האם מקיאה את כל התרופה X2 ואח"כ מאבדת את ההכרה והוזה... אמא פולניה הוזה - מצב טבעי לא
נספח כסת"ח *** אין בפרסום זה משום לשון הרע ו/או כוונה לבזות פולנים בשל גזעם, מוצאם, דתם, מקום מגוריהם, מינם, נטייתיהם המיניות או אימם.

GnomeBubble

New member
to dobrze... לא נעלבנו...

זאת אומרת, הגברים הפולנים לא נעלבו בכל מקרה. למדנו לחיות עם זה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

ועוד מזכירים למלך ש"זאת גברת חצר שאהבת לפני [לאזוכרתכמההםאמרו] שנים". מעודד מאוד

lim55

New member
הסריס הראשי אמר:

"זאת גבירת החצר סון-יאנג שאהבת לפני שנתיים!!" אין לי מושג מאיפה הביאו את השנתיים כי עברו לפחות 7 שנים אם לא יותר.

kiCkiC

New member
אולי הוא ביקר אותה בזמן הזה?

מידי פעם עד לפני שנתיים? באמת שגם לי נראה מוזר כשהוא אמר את זה, ועברו 8 שנים... אבל מי יודע מה קרה

lim55

New member
אני חושבת שהוא ביקר אותה

פעם אחת בלבד לפני בערך 8 שנים. את זה יודעים לפי הזלזול של נשות החצר והמשרתות ביון-סאנג. הרי אמרו שהמלך שכח ממנה וכנראה זה ממש כך כי אפילו כשהיא עמדה מולו הוא לא זהה אותה כלל... זה גם מראה שעברו יותר משנתיים. הוא רק היה צריך שיזכירו לו אותה
זה הכל!! ("חחחח .. את חמודההה!")

אולי עברו רק שנתיים בערך

אנחנו יודעים שהיא הייתה באי קצת יותר משנתיים, אבל אולי הקורס אחיות נמשך 6 חודשים ולא 6 שנים? נראה לי יותר הגיוני שעברו בסביבות 3-4 שנים מאשר 8-9 שנים הוכחות: תגובת הסריס מאשרת את זה (היא שכבה איתו פעם אחת לפי מה שהיא אמרה, וזה היה קצת אחרי סיפור הברווזים) היה קשה להסביר התבגרות של כל הדמויות במשך 9 שנים בלי שהם השתנו כלל כאשר היא סיימה את הקורס היא לא נראתה כמו אחת שלא ראתה את הליצנים והקצין 6 שנים אלא אולי כמה חודשים נראה די מופרך שמכשירים אחיות בכל הממלכה רק כל 6 שנים, ושהארמון מקבל אחיות חדשות כל 6 שנים כמעט לא היה מעבר עונות במשך כל פרקי הקורס, היה די קייצי בתחילתו וחורף בסופו, כלומר מסגרת של כחצי שנה או קצת יותר טענות נגד לפי התרגום של דברי המורה, הקורס יימשך שש שנים שינוי די רציני במצב הגבירות בארמון, צ'ה עברה לשלישות וצ'ה ג'וניור הפכה לראשית במטבח מחלתה של המלכה האם, שנראה שנוצר במשך יותר משנתיים, צריך לסייג את זה כי מנקודת המבט של המטבח דיברו רק על בעיות הבריאות של המלך ולא דיברו כמעט על המלכה האם ובטח שלא על מצבה הבריאותי.

lim55

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ג'אנג גום היתה באי קצת יותר משנתיים. קורס אחיות נמשך שש שנים. נראה לך הגיוני ללמוד רפואה במשך חצי שנה בלבד????? הקורס נערך מחוץ לארמון ולכן ג'אנג גום יכלה לראות את הקצין ומשפחתה מדי פעם. בקשר להתבגרות הדמויות.. נו באמת, זה ידוע שבארמון נשות החצר נשארות צעירות ויפות.....עד שהן מתות או מסולקות ומתות בדרך באופן מפתיע.

GnomeBubble

New member
אוי, המתרגם שלכם שוב השתגע?

הקורס נמשך רק שישה חודשים לא שש שנים...

kiCkiC

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה כבר מוגזם
נראה לי צריך לבקש מויוה לשדר פשוט עם התרגום באנגלית
רק דבר אחד... אם זה קורס של 6 חודשים... הם התחילו בחורף וסיימו בחורף...

קראץי עכשיו את התרגום לאנגלית

שם כתוב בפירוש שש חודשים ליתר דיוק כתוב You have to go through 50 tests in the course of six months כלומר הקורס אכן נמשך לאורך 6 חודשים... למתרגם יש מדי פעם טעויות קלות (ראה מקרה הפירט היפני, שסבל ממחלה כפולה)

kiCkiC

New member
מדי פעם טעויות קלות../images/Emo35.gif

מדי פעם
טעויות קלות

kiCkiC

New member
את זה תגיד למי שיושב בכלא ../images/Emo3.gif

כמה כבר חשוב 5.5 שנים הבדל...

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין אין, את גדולה../images/Emo41.gif

לא ראיתי את כל פרקי השבוע (החתונה וכל השאר) לפחות יש לי מאיפה להתעדכן, הרגת אותי,
לאיה נאפה באמצע ה-
טוב לחזור הביתה, תודה כפרות על קמח האורז הדביק, מבטיחה תמונה

lim55

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת אין עליה!! נעמי, אני שמחה שחזרת, היה משעמם בלעדייך!!
אני גם רוצה תמונה! נדבר מחר!

למעלה