היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 37
* סורי על הדיליי, תפוז פשוט סירב לעלות..... הפולניה מגלה למלך למה בעצם היא עצבנית עליו, או יותר נכון על מה צ'ה חיממה אותה - המלך פיטר לה את הפרופסור יי שהיה בעצם קרוב משפחה של המלכה האם, ושלח לה קצין רפואה שטעה בעבר באבחון ועקב זה מת אחד השרים.. ועל זה נאמר, זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא מנסים להרוג אותך, רק תסתכלי קצת לצד, זה לא המלך שמנסה להרוג אותך
המלך והמלכה עושים הלוך חזור ומבקרים את הפולניה וזו מפנה להם את הגב LITERALLY כמו ילדה בת 5 שלקחו לה את הברבי וזרקו לה אותו לארגז חול של החתול. המלכה מסתבר היחידה עם קצת שכל בבית המלוכה ומבקשת מהמלך לא לשנות את דעתו בקשר בגלל הפולניה ולסכן בכך עם שלם... הלא יוצלח צריך להחליט בין אומני היקרה לממלכה כולה וכמובן כמו הילד הנאמן והאוטיסט שהוא הוא בוחר באמא, שחס וחלילה לא תתעצבן ותפנה לו שוב את הגב
פרופסור שין נכנס בכוח לחדר של הפולניה ומתעקש שתשתה את התרופה, היא כמובן מסרבת ומעיפה אותו אבל אז, איך לא
גומה נזכרת שמזמן היא לא שיחקה רולטה רוסית וזורקת לפולניה משפטים כמו את קוראת תיגר על המלך, חייהם של רבים בסכנה, את מביאה את זה על עצמך ושאר פנינים שמבטיחים שהפולניה תיתפס חזק על החכה. מה שגומה יודעת ושאר העולם לא הוא שאנשי בית המלוכה שכולם מלקקים להם את העקוזון מתים על זה שמישהו מתעלל בהם, פשוט כי אף אחד אף פעם לא עושה את זה
אז כשסוף סוף יש מישהו עם
מולם הם נמסים
גומה ממשיכה כמובן, כי כשהסכר שלה נפרץ אי אפשר לעצור אותה, היא מבקשת מהמלכה התערבות, איך לא
כל חייה (שוב...) הפולניה ושאר ישראל שואלים אם חייה כל כך חסרי משמעות בעיניה (אמממ.. כן, מסתבר
) וגומה עונה שחיי מוריה הם כמו חייה. חיה בסרט הבחורה (או דרמה, או המאה ה16, או גם וגם...) תתעוררי
מספיק לחלק קופונים על החיים שלך
הפולניה מסכימה להתערבות, נו כמובן, יש לה משהו יותר מעניין לעשות
לבהות בקיר
ומה כבר יש לה להפסיד
חיים של משרתת
קטן עליה... גומה שמחה ובמטמורפוזה מדהימה הופכת לחמיצר וזורקת על הפולניה ושאר החצר חידה + דד-ליין עד הבוקר. אז מה במשבצת
אבי חקר הרפואה, עבד כמשרת ועוד שאר חירטוטים... אני יודעת
עוץ לי גוץ לי
גומה כמובן ננזפת בחדר ישיבות אבל ה
עומדות לצידה (מישהו קלט על איזה עקבים עלתה שינבי כדי להיות בקו ישר עם גומה
) דוקי
טוענת שגומה גיבורה, אני אומרת מפגרת... ההבדל דק ותלוי ניצחון. גומה הכניסה ארמון שלם לסיחרור, כולם מנסים לפתור את החידה כאילו בסופה מחכה להם פרס,
טיסה עם חברים לאיה נאפה בחורף...
גום יונג נזכרת בתחרות האוכל אחרי שגנבה לגומה את הדייסת אוזן ים ועולה על התשובה
איך
לא יודעת... באמת שלא הבנתי מה הקשר בין התחרות או מה שנאמר בה לקטע הזה... מי שהבין מוזמן להאיר את עיניי...
צ'ה רצה לגלות לפולניה את התשובה אבל זו בוחרת בטיפול למרות הכל וקוראת לגומה בחורה ערמומית וחצופה(ולה אפשר לקרוא זקנה פולניה מעצבנת ופרנואידית, אז
נהרוג אותך בגלל זה
). התשובה היא כמובן אמא יקרה לי, יקרה... גומה נותנת את ההסברים שלה לחידה והפולניה משתפכת על המלך.. "עשיתי לך דברים רעים (מהיום שנולדת), הייתי צריכה להיות לך הר, אתה תבכה כשאמות (פרץ של פולניות בכל זאת בתוך הקיצ'..) צ'ה בצד מבטא את התחושות הקשות שלי של התהפכות קלה בבטן מרוב סכריניות
המלך יוצא מהחדר של אומה, פוגש במקרה ביון-סאנג ולא מזהה אותה בכלל... מעודד המלכה האם מקיאה את כל התרופה X2 ואח"כ מאבדת את ההכרה והוזה... אמא פולניה הוזה - מצב טבעי לא
נספח כסת"ח *** אין בפרסום זה משום לשון הרע ו/או כוונה לבזות פולנים בשל גזעם, מוצאם, דתם, מקום מגוריהם, מינם, נטייתיהם המיניות או אימם.
* סורי על הדיליי, תפוז פשוט סירב לעלות..... הפולניה מגלה למלך למה בעצם היא עצבנית עליו, או יותר נכון על מה צ'ה חיממה אותה - המלך פיטר לה את הפרופסור יי שהיה בעצם קרוב משפחה של המלכה האם, ושלח לה קצין רפואה שטעה בעבר באבחון ועקב זה מת אחד השרים.. ועל זה נאמר, זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא מנסים להרוג אותך, רק תסתכלי קצת לצד, זה לא המלך שמנסה להרוג אותך