היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 36
יול אי מסבירה לגומה ושינבי שהיא לא טעתה באיבחון שלה ודופקת להן הסבר במשך 5 דק'
שינבי הופכת לשפן ניסיונות של יול אי למישוש גישוש ודיקוק מה שאח"כ מיושם על המלכה שמקיאה וצועקת מכאב, לי כאב רק מלראות איך דוחפים לה את המחט
דיון בחדר ישיבות של המערך הרפואי, אני והפרופסור שין נימנמנו לרגע מהשיעמום
שינבי רצה לרופא אלכוהוליסט ומספרת לו שגומה עלתה על משהו (זה היה האלכוהוליסט נכו
הייתי עדיין מנומנמת..) גומה פותחת את הפה סוף סוף ואומרת שיש סימפטומים נוספים שהתעלמו מהם כמו סרחת הפה של המלכה, לא נעים למלכה, לא נעים לגומה ובעיקר לא נעים לנו... אז מי צודקת? שוב דיון בחדר ישיבות הפעם אני רק מנמנמת אבל הפרופסור שין נרדם לגמרי... מסקנה
עובר מת, יאללה לחמטים והתרופות
שינבי שפן נסיונות 2, הפעם לגומה.. בשביל זה היא באה לארמון
גומה מגיעה אל המלכה כשהיא חצי מתה כבר פרק וחצי אבל צללית ומסקרה אסור לשכוח
אחרי הכל יש לה קהל מאחורי הפרגוד... צ'ה כמובן מעירה שאיך יכול להיות שמישהי חדשה... אבל משתיקים אותה שתיתן לגומה להתרכז
מין וצ'אנג מתעצבנות על גומה שלא רק שלא למדה לסתום את הפה, האוזניים וכל חור אחר בגוף כמוהן, היא עוד גוררת לארמון מיני-מי בדמותה של שינבי שתעשה שתעשה גם היא צרות... צ'ה זורקת את פנינת הפרק - ג'אנג-גום = יבלית... תולשים תולשים אבל היא שוב פורחת באביב... רק חבל שב 8 שנים האחרונות רק חורף חורף חורף
המלכה לא מראה סימנים של השתפרות ביומיים שאחרי הטיפול והמלך עצבני והולך לראות אותה, העובר ששומע את הצעדים של אבא החליט שמספיק עם המשחקים ונפלט החוצה
יול אי דורשת עונש על שפיספסה את הדופק והופכת לנשמה טהורה, אבל לבד עם גומה היא זורקת לה "את הורסת אותי כבר מההתחלה
" כן, כן גומה - שלום, תכירי, אוייבת חדשה, נעים מאוד
גום-יונג מתחילה להרגיש כאבים 5 ס"מ ממרכז הבטן, הדיוק שם מתדהים
דוקי עושה הרדמה בדיקור ומיד אחרי זה עוקרת שן עם פלייר... "אאוצ'" "כאב?" "לא.." אז למה צעקת
ולמה אין טיפת דם
פאק, עקרו לך שן לפני שניה איך את מדברת נורמלי
"ככה מרגישים כשעוקרים שן
" לאאאא
נשבעת לך שלא
חכי חכי שההרדמה תעבור... המלכה בינתיים מתאוששת, שומעת שאחות חדשה גילתה מה הבעיה, היא כמובן הרגישה ידיים אחרות נוגעות בה... היה לה נעים והיא רוצה שיביאו לה את גומה שתמשש אותה מידי פעם (את הדופק
כמובן...
) צ'ה שוב עושה בעיות ומצליחה להמריד את המלכה האם על המלך והמלכה, המלך שומע על אומה שלו ורץ עם המלכה לראות אותה - מסכן כמה מטרטרים את הלא יוצלח הזה הפרק... המלכה האם מסרבת לקבל טיפול, לא רוצה לראות אף אחד, אף אחד לא דואג לה, לא מקשיבים לה, שולחים לה רופאים פשוטים.... מי אמר פולניה ולא קיבל
אני אמות לבד, זה בסדר... הפרק הכי
שהיה עד היום... שעמום אחד גדול וארוךךךךךךךךך עוד לא הרגשתי שפרק של גומה היה ארוך, כי תמיד היה משהו מעניין, גם בפרקים משעממים יחסית, אבל הפעם הגזימו
יול אי מסבירה לגומה ושינבי שהיא לא טעתה באיבחון שלה ודופקת להן הסבר במשך 5 דק'