היהלום שב
פרק 35

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 35

גום יונג נכנסת לישיבה ומאבדת עין כשהיא רואה את גומה
אבל יש צרות גדולות יותר, המלכה בהריון ויש מצב שהיא תפיל את התינוק...
גום יונג בסוף הישיבה יודעת שחנוכה אוטוטו מגיע ולכן צריך להתנהג כמו סביבון.. לדבר עם גומה? לא לדבר? פונה ימינה, פונה שמאלה, מסתכלת אחורה.. בסופו של דבר גומה מאבדת את הסבלנות והולכת. במטבח גום יונג רועדת, במרפאה גומה רועדת, שתיהן בהתקף אפילפטי בו זמנית רק בגלל שראו אחת את השניה
או שזה הקור הנוראי שיש שם...
המלכה בחדרה שוכבת ומדממת על המצעים היפים האלו... חבל... גומה מנסה להרגיע את המלכה "תנשמי עמוק..." עד שצ'ה סוף סוף מגיעה
כמה חיכיתי לה~ התגעגעתי
צ'ה מופיעה כגבירת השלישות וגם היא כמובן בשוק שגומה בארמון "אבל מה את.... אבל איך את..." גומה מחזירה לה ב"תנמיכי את קולך
" ולשם שינוי הן עובדות ביחד להרגיע את המלכה שמאבדת את התינוק
יונג-נו
שבינתיים הפכה למאמנים בעצמה שואלת את צ'ה אם זה טוב שהיא הפילה
מה שכמובן מאוד חשוד.. יש מצב שהן הפעם מרעילות את המלכה שלא תלד במקום לנסות קמעות כמו השקית היפה בפעם הקודמת
הונג הכלבלב המסור פוגשת את גומה ושולחת אותה לגום יונג... גומה לא מחכה ואומרת לה "
את שמחה
עשית כל כך הרבה כדי לזכות בתפקיד, את צריכה להיות שמחה.." יפה גומה
מתחילה לסובב לגום יונג את הסכין לאט... צ'ה כמובן שלא מאבדת אף דקה מיותרת וכבר מאיימת על גומה והיא בתגובה יכולה רק להגיד "מה שלומך
"... טוב, תודה, בסדר, מה איתך
איך החיים
יפה בג'ג'ו
את ממליצה לבקר
צ'ה וגום יונג מדברות במקפיא המלכותי (מה זה האדי קור האלה שיוצאים להם מהפה
קפוא שם
). צ'ה טוענת שאומה של גומה, האן וגומה עצמה יותר עמידות מחבל..
מה
חבל מה קשור
ולקטע ההזוי... בהתחלה לא הבנתי מה הפקיד מרחרח לו שם... הגבירה מין אחרי הכל מבשלת.. חשבתי אוכל, משהו... אבל לאאא~ הוא מרחרח את צואת המלך
WHAT
למה
למה
ויותר חשוב, למה צריך גבירת חצר הממונה על הצואה של המלך
מה זה
רס"ר חרא
חתיכת מהפך למין, מלהיות אחראית על מה שנכנס לפה של המלך היא עכשיו אחראית על מה שיוצא לו מאחור... אייגוווווווווו מסכנה היא ומסכנה צ'אנג שרגילה לנשנש... מה בדיוק היא תנשנש עכשיו
נו טוב.. תירס לא מתעכל....................
גומה פוגשת את מין וצ'אנג ושומעת סיכום 8 שנים (8 פרקים) ב3 דקות: צ'ה הצליחה להפיל ב
את גבירת השלישות הקודמת ומהר החליפה אותה בתפקיד, גום יונג מונתה לגבירת המטבח וכל מי שהייתה מבוגרת ממנה הועפה לאיזורים שונים במטבח. יון סאנג זכתה ללילה אחד עם המלך ומאז הוא לא "ביקר" אצלה, מה שגורם לכל העולם לזלזל בה. גומה סוף סוף נפגשת עם יון-סאנג וכל העולם בוכה איתן... ג'אנג-גומה
יון-סאנגה
ג'אנג-גומה
יון-סאנגה
ג'אנג-גומה! ג'אנג-גומה! ג'אנג-גומה!
יון-סאנגה! יון-סאנגה! יון-סאנגה!
הפרופסות שין חוזר אל מערך הרפואה של הארמון וכבר טבילת אש, המלכה עוד בהלם מההפלה ובדיכאון... צריך לטפל בה טוב כי המלך עצבני בגלל ההפלה. לא צריך לטפל בה כי היא חולה, אלא כי המלך עצבני... אנושיות במיטבה
הספרנית
עושה הופעת אורח וגורר איתו אם גומה והליצן כדי לבשל לשר או-או והפמליה שלו את המעדן המקומי, ברווז גופרית. על הדרך הוא מאיים באופן אישי על הדוד צ'ה שאם שיערה משיערות ראשה של גומה תיפול זו הרכזת מלחמה
הפיתרון
לא לגעת לא השיערות, פשוט לעשות לה טרנספר לבית חולים ציבורי רחוק... גומה עושה מסאז' לבנות וגום יונג מצווה עליה לעשות גם לה ומזכירה לה על הדרך מי היא ומה ההיררכיה ביניהן
גומה מצידה מדקלמת לגום יונג את נפלאות הרפואה
ומציעה לה להרגע כי היא מרגישה בכף הרגל ש 5 ס"מ ממרכז הבטן שלה כואב לה... o_O כחלק מהדרך להעיף את גומה מהארמון היא ושינבי "זוכות" למורה חדש הדוגל בשיטת דיקור של שתילת אורז.. מאיפה הוא בא ומה הוא עושה בכלל בארמון הדפוק הזה
הדפוק כמובן מזכה אותה ואת שינבי בכרטיס טיסה מהארמון, אבל לא לפני שהיא נשלחת להציץ על המלכה ולשים לב שמשהו לא כשורה עם האיבחון וכתוצאה מזה בטיפול שהמלכה מקבלת... השאלה המתבקשת היא האם האחות שעל טעותה עולה גומה סתם מטומטמת או שהיא גוייסה/אויימה על ידי צ'ה לפגוע במלכה ובתינוק
נחכה ונראה.............

אליס241

New member
פשוט ../images/Emo47.gif מדהים!

היי ובוקר טוב! אז יצאה לי לקרוא בימים אחרונים, ופשוט מה שאת כותבת זה מדהים! מצחיק עד כאבי בטן וזה פשוט נהפך להיות חויוה לראות את הפרק וכן מחכה לתרגום שלך! אז תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה על עבודה המעולה! פשוט הרגת אותי מצחוק!!! (רס"ר חרא ענק) חחח תודה!

lim55

New member
גם אני התגעגעתי לצ'ה,../images/Emo24.gif

איזה כייף לראות אותה. גום-יונג נראית זוועה. נכון? אהבתי לראות את הצד העוקצני של גומה. יש לה את זה. את צדקת בקשר לעיניים המדהימות של גומה במיוחד כשהיא בוכה...

../images/Emo188.gif../images/Emo188.gifואוי ואוי איזה פרק!!

אהבתי את האיחוד של ג'אנג גום ויון סאנג מרגש מאווווווווווד!!
ג'אנג-גום יון-סאנג ג'אנג-גום יון-סאנג ג'אנג-גום! ג'אנג-גום! ג'אנג-גום! יון-סאנג יון-סאנג יון-סאנג.....
כמה שאני שונאת את צ'ה היה נחמד לראות אותה!!
איזזזזזזה חמוד הקצין אמרתי לכם שהוא חמוד
אה איך הוא דואג לג'אנג גום-הוא מסוגל לפתוח במלחמה אם יפגעו בה, גבר כלבבי!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רס"ר חרא...גדול!
אפילו גומה נבוכה מהמחשבה...
רק לא הבנתי למה גבירת חצר אמורה להיות אחראית ליציאות של המלך? כדי "ללמוד" את היציאות לא צריך רופא/אחות/מרפאת?

הודי9

New member
עקרונית כל אחד יכול להיות רס"ר חרא...../images/Emo8.gif

לומדים את הקריטריונים של הצואה ויוצאים לדרך....

lim55

New member
אני לא חושבת

שהן בדקו את איכות החומר, הן פשוט נכחו בזמן האירוע והתפקיד שלהן לסלק את הצואה אחרי שהמומחים בודקים אותה ומסיקים מסקנות. אני בטוחה ששמת לב לכך שהמלך לא עושה כלום לבד. גבירות החצר והקצינים השונים נמצאים איתו בכל דקה ובכל מצב והדגש על "בכל". אפילו ברגעים האינטימיים ביותר יש מישהו שמחכה מאחורי הוילון רואה ושומע הכל. ראיתם פעם את הסרט עם אדי מרפי " מגלה את אמריקה" שלא נותנים לו אפילו לנגב את התחת לבד?

לגבי הכאב של גום יונג...

האם גומה יצרה אותו בעזרת המסאג, כלומר עשתה אותה חולה או שהיא איבחנה את המחלה ובאמת ניסתה לעזור לה? כי בפרומו רואים שהיא מתחילה לסבול מכאבים, אז מה קדם למה המסאג טיפל או יצר את הכאב? טיפול או נקמה?

kiCkiC

New member
הכאב קודם..

או פחות ככה אני חושבת. אני לא חושבת שגומה תשתמש ברפואה כדי לפגוע במישהו.. את הנקמה שלה אני בטוחה שהיא תממש בדרך אחרת

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

התגעגעתי לצ'ה
ושוב פעם פלשבאקים למה שנאמר לפני דקות אחדות,רענון של זיכרון

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטע: ג'אנג-גומה יון-סאנגה ג'אנג-גומה יון-סאנגה ג'אנג-גומה! ג'אנג-גומה! ג'אנג-גומה! יון-סאנגה! יון-סאנגה! יון-סאנגה! גם פה וגם בפרק.. אני חושבת שאם לא היו מעבירים לקטע אחר זה היה ממשיך לנצח...
איזה כיף לראות את ה
. כמו תמיד סיכומים טובים ומצחיקים בטירוף
תמשיכי ככה

למעלה