היהלום שב
פרק 33

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 33

פרק
... אחרי כמה פרקים עמוסים וקצב מסחרר בפרק הזה היה מעט מידי ולאט מידי לטעמי. אז ג'אנג-גומה שלנו הולכת ללמוד 6 שנים, עם מספר מבחנים ושיטה אמריקאית אחת של 3 Strikes אם השגת 3 נכשלים את בחוץ. גומה כמובן עולה על העצבים של הפרופסור עוד לפני שדרכה בכלל בבית הספר, על זה שהעזה לחשוב אפילו על ריפוי הקריפי בוי וזוכה לנכשל הראשון בתוספת עידוד מהפרופסור: "אני אגרום לך לנשור
"
נו בסדר, היה ברור שזה לא הולך להיות קל. הבנות עוד לא נשמו את אויר הארמון וכבר מבחן ראשון. החמולה מתחלקת לקבוצות לימוד וכמובן שגומה מנודה מחמת עצבנותו של הפרופסור, שחלילה לא יתעצבן על כל מי שבאה איתה במגע, אבל אין מה לדאוג, גומה מתחברת למנודה השניה בקבוצה שינבי (איזה שם חמוד ומתאים לילדה
הפירוש שלו זה מסתורין). שינבי מזהירה את גומה שהיא גרועה, אבל אין לך מה לדאוג, תיצמדי לגומה - אם לא תמותי בדרך את תצליחי
שיעור ראשון בביה"ס לרפואה - נשימה נכונה: 10 צעדים - 5 צעדים, נשימה - נשיפה... ניסתי כשהוצאתי את הכלב לטיול, לא פשוט העניין
צריך לנשום ממש ממש לאט כדי להצליח
שיעור שני - לעיסה - 10 פעמים כל ביס
שיעור שלישי - קצת קריאה היסטורית וסימניות, גומה כמובן יודעת הכל ומסונג'רת להכתיב לכל הכיתה את הסימניות בזמן שהפרופסור יוצא להפסקת עישון... במבחן בע"פ של הצמחים והתכונות שלהם גומה כמובן מקבלת טוב מאוד, היא מעולה בדיקלום חומר במהירות שאפילו המתרגם לא עומד בקצב... אבל בכתב היא נכשלת... הפרופסור טוען שזה הציון שהגיע לה - אני דורשת מועד ב'
ואם הפרופסור לא מספיק עצבני עליה, גומה מלמדת את הבנות נקודות דיקור ומפשיטה בשביל זה תלמידה... לי נראה שזה הכי הרבה עור חשוף שנראה בדרמה קוריאנית כלשהי... ובכל אופן חסר לה שהפרופסור יתפוס אותה מלמדת אותן ובכלל יהיה שישו ושמחו
בינתיים הפרופסור הלא ברור מבקש מגומה ללכת עם כל הבנות לשחק אותה ברמנית במסיבה על חשבון השיעור המעשי הראשון, היא כמובן מוותרת ושינבי איתה - שתיהן בעצם היחידות שנשארות בזמן שהשאר שמות עליהן את מיטב האנבוקייהן ומבריזות. בזמן שהפרופסור מסרב להכניס את המבריזות לשיעור, גומה ושינבי מאבחנות את החולות... שינבי שואלת ושואלת ושואלת וגומה שמה לב שמשהו לא בסדר אצל זו שחולה כל פעם שחמותה בסביבה (שהייתי מציעה לה כתרופה - גירושין
).. הבחורה אוכלת מלח, עלי תה ואדמה
לי נראה כמו ניסיון ההתאבדות הכי איטי בהיסטוריה... והתוצאה - חיידקים... גומה כתוצאה מגיעה להארה נוספת
היא טיפלה בחולים רק על סמך הידע המצומצם שלה ולא טרחה לתשאל את החולה... אוי מסכן החולה שיפול לה לידיים עכשיו
כמובן שהיא קולעת לכל המחלות/סימפטומים/תרופות נכונות והיא ושינבי עכשיו בראש הכיתה... והופ, מבחן נוסף... מישהי תנשור מהקורס והיא כבר יודעת מי היא...
בחיית ראבק מה זה הסוף ה"מותח" המאולץ הזה? אני לא יודעת מי תנשור אבל אני יודעת שזו לא גומה או שינבי... (ואם זו גומה, סמכו עליה שהיא תחזור) ומה קורה עם שאר חבורת מה קשור
הספרנית
יצא לטייל ברחבי המדינה מנסה לגייס חברים לעשות איתו את שביל ישראל... והליצנים הצליחו להשיג בחזרה אישור לשלוח אלכוהול למלך שהתגעגע... וזה אחרי שחפרו בור, כיסו אותו וחפרו שוב... לא ברור
לא נורא, הקטע היה הזוי גם ככה...

lim55

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגשתי בתוכנית ריאליטי כשהמורה אמר בצורה מאיימת שתלמידה אחת תנשור בסוף המבחן... והמצלמה עוברת באיטיות מהפנים של גומה למורה ...אמאל'ה איזה פחד!! תגידו רק אני שמתי לב שבפרקים האחרונים הסדרה נגמרת חמש דקות קודם?????? למה גונבים לנו חמש דקות?? במצטבר זה בסוף יגיע לפרק שלם. זה לא פייר!!!.
ראית איזה חתיך היה הקצין בלי הכובע?? עובד עבודת כפיים, בונה לגומה את מערכת החימום לחדר העתידי שלה... כ"כ רומנטי...

vika161

New member
חח...

חכיתי לסיכום הפרק של מורן עוד מאתמול כמובן יצא הכי מצחיק טוב כמו שתמיד! תגידו בקצב שהשנים עוברת בת כמה כבר גומה?< ועוד מורן מאיפו את מוציאה את ההברקות לסיכום הפרק צריך לזה הרבה כישרון לגרום לנו לצחוק כול הזמן!

kiCkiC

New member
לא צריך לחכות שלי...

אני לא תמיד רואה את השידור הראשון (אפשר לראות את זה משעות שאני מעלה את השרשור
) תגישו חופשי לפתוח שרשור עם מספר הפרק, אני כבר אוסיף את הסיכום שלי לשרשור... ומאיפה אני מוציאה את זה
לא יודעת... יוצא... אני לא חושבת שזה כאלו הברקות, אבל כל עוד אחרים נהנים אז אני עושה את זה בכיף

giligil11

New member
לא משנה מתי תכתבי, אני אחכה....

כולנו מחכות שתכתבי על הפרק כי את עושה את זה בחן. אז אנחנו נמשיך להמתין רק לך! זה השרביט שלך בלבד! מישהי רוצה לכתוב את התרשמותה מ- 30 WGM? אתן מוזמנות!

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי! חזרתי מאירוע בדיוק לשידור הפרק. באמת קצת משעמם כי לא הייתה פגישה רומנטית הפעם... היא לא רצה ל-
נית עם הבעיות שלה למרות שציפיתי שתעשה כך. הוא עסוק בלחשוב עליה והיא עסוקה בלשרוד את הקורס. היה בא לי להרוג את המרצה היהיר הזה שבעצמו נכשל במילוי תפקידו וגרם למות השר, לדעתי הוא מנסה להכניס בגומה את מה שאין בו אפילו טיפה! יובוסיאו, פרופסור, רצוי שתלמד את עצמך לפני שאתה מלמד את גומה!

lim55

New member
אל תהיי רעה..

הוא דווקא חמוד ואפילו צודק. גומה באמת קצת יהירה ויש לה את כל הסיבות לכך..כמובן, גאונה שכמותה. (הייתי אומרת שהיא קצת קרצייה לפעמים, לא??) אהבתי שלא עשו את הדמות שלה יותר מדי צדיקה. רק חסר שהיא הייתה צנועה וענווה, היא הייתה הופכת לדמות קצת משעממת ... שמת לב על הפוזה של החתיך עם המעדר ביד???

giligil11

New member
אם שמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

מיד חשבתי עלייך
איך את מזילה ריר
אפילו ניגבתי אותו דרך המסך
חלומה של כל אישה
רק חבל שזה נשאר בגדר חלום....

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifהקצין תמיד חתיך..

בכל מצב הקצין חתיך-עם כובע בלי כובע!!

snowmusic

New member
../images/Emo6.gif ובנוסף -היו לנו אורחות מסדרות אחרות

בת דודה של בוק שיל מ"מאיזה כוכב את" ואשת החצר של הנסיכה מגונג. כנראה שבגלגולן הקודם הן ניסו להיות אחיות.
. תרופת צ'יונגניונהוולטנג תפתור את בעיותיה של מי שיש לה רגליים דקות ובטן נפוחה, מעניין מה התרופה למי שיש לה בטן רגילה ותחת ענק, הייתי מתחילה לבלוע עכשיו
. אהבתי את השיעור שהפרופסור מנסה ללמד אותה. הוא בעברו גרם למותו של חולה בגלל אבחנה לא נכונה שנעשתה כנראה מעודף בטחון/שחצנות, ועכשיו הוא רוצה לוודא שג'אנג גומה לא תפתח את אותה גישה. אני הייתי שולחת אליו 90% מהרופאים בארץ שיעשו אצלו קצת כביסה . הבקרוב של הפרק הבא גילה למה הוא הכשיל אותה במבחן הקודם. במועד ב, (הוא שמע לעצתה של מורן) אנו למדים שתרופה יכולה לשמש גם כרעל (דה
) אבל הג'אנגומה גילתה זאת רק לאחר שפיתחה קצת צניעות
.

giligil11

New member
אם תמצאי את התרופה

להורדת ישבן, מיד תודיעי לי, בבקשה...
אז הילד המפחיד חי או לא? זה הצליח? למה הוא נכנס בה הפרופסור המפוזר? הוא עדיין שחצן ביותר.

snowmusic

New member
נכון, הוא קשוח ומוזר

והכי נורא זה שהוא מזכיר לי פרופסור שלי מהאוניברסיטה
.

kiCkiC

New member
חחחחחח הספקת לכתוב את שם התרופה../images/Emo35.gif

אני לא... התחלתי לכתוב אבל נתקעתי איפשהו באות ה6-7 כשהתרגום נעלם אז ויתרתי... אז זה צ'יונגהיונהוולטנג

snowmusic

New member
כמעט נכון ברחה לך "נ" ../images/Emo3.gif

הייתי חייבת לעשות pause כדי לרשום. מעניין אם הודי מכירה את זה?

giligil11

New member
בת דודתה של בוק שיל

גם פה היא מעצבנת עם החיוך שלה! עם ה"נחמדות" והתככים, רק שלא תיגע לי ביחסים של ג'אנג גום ושל ה-
נית
אף על פי שזה בלתי אפשרי- אי אפשר לדעת
דודנית- ראי הוזהרת!

הפרק היה די שימשימה

אני מתגעגעת לבהיות המשמימות אך המשמעותיות (אוקסימורון?) בין הספרנית (כל הזכויות שמורות לי) הענוגה לבין ג'אנג גומה; למרות שהאינטרקציה ביניהם היא יחסית מוגבלת, התפלאתי לדעת שאני מצפה לה בקוצר רוח. שינבי המיסתורית- כיף היה לראות בפרק את אחת השחקניות האהובות עליי, האן ג'י-מין, ששיחקה ב "קפיטל סקנדל" המצויינת לצידו של קאנג ג'י-ווהאן
(סידרה מומלצת בחום). אולי הופעתה בסדרה תדחוף עוד אנשים לראות את "קפיטל סקנדל". אני ממש מרחמת על יונג-אה -כמה טקסטים היא הייתה צריכה לשנן בסינית בכדי להשמע כאחות אמינה...נו שויין ,לפחות השינון הפך אותה למגה סטאר באירן.

למעלה