היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 33
פרק
... אחרי כמה פרקים עמוסים וקצב מסחרר בפרק הזה היה מעט מידי ולאט מידי לטעמי. אז ג'אנג-גומה שלנו הולכת ללמוד 6 שנים, עם מספר מבחנים ושיטה אמריקאית אחת של 3 Strikes אם השגת 3 נכשלים את בחוץ. גומה כמובן עולה על העצבים של הפרופסור עוד לפני שדרכה בכלל בבית הספר, על זה שהעזה לחשוב אפילו על ריפוי הקריפי בוי וזוכה לנכשל הראשון בתוספת עידוד מהפרופסור: "אני אגרום לך לנשור
" נו בסדר, היה ברור שזה לא הולך להיות קל. הבנות עוד לא נשמו את אויר הארמון וכבר מבחן ראשון. החמולה מתחלקת לקבוצות לימוד וכמובן שגומה מנודה מחמת עצבנותו של הפרופסור, שחלילה לא יתעצבן על כל מי שבאה איתה במגע, אבל אין מה לדאוג, גומה מתחברת למנודה השניה בקבוצה שינבי (איזה שם חמוד ומתאים לילדה
הפירוש שלו זה מסתורין). שינבי מזהירה את גומה שהיא גרועה, אבל אין לך מה לדאוג, תיצמדי לגומה - אם לא תמותי בדרך את תצליחי
שיעור ראשון בביה"ס לרפואה - נשימה נכונה: 10 צעדים - 5 צעדים, נשימה - נשיפה... ניסתי כשהוצאתי את הכלב לטיול, לא פשוט העניין
צריך לנשום ממש ממש לאט כדי להצליח
שיעור שני - לעיסה - 10 פעמים כל ביס
שיעור שלישי - קצת קריאה היסטורית וסימניות, גומה כמובן יודעת הכל ומסונג'רת להכתיב לכל הכיתה את הסימניות בזמן שהפרופסור יוצא להפסקת עישון... במבחן בע"פ של הצמחים והתכונות שלהם גומה כמובן מקבלת טוב מאוד, היא מעולה בדיקלום חומר במהירות שאפילו המתרגם לא עומד בקצב... אבל בכתב היא נכשלת... הפרופסור טוען שזה הציון שהגיע לה - אני דורשת מועד ב'
ואם הפרופסור לא מספיק עצבני עליה, גומה מלמדת את הבנות נקודות דיקור ומפשיטה בשביל זה תלמידה... לי נראה שזה הכי הרבה עור חשוף שנראה בדרמה קוריאנית כלשהי... ובכל אופן חסר לה שהפרופסור יתפוס אותה מלמדת אותן ובכלל יהיה שישו ושמחו
בינתיים הפרופסור הלא ברור מבקש מגומה ללכת עם כל הבנות לשחק אותה ברמנית במסיבה על חשבון השיעור המעשי הראשון, היא כמובן מוותרת ושינבי איתה - שתיהן בעצם היחידות שנשארות בזמן שהשאר שמות עליהן את מיטב האנבוקייהן ומבריזות. בזמן שהפרופסור מסרב להכניס את המבריזות לשיעור, גומה ושינבי מאבחנות את החולות... שינבי שואלת ושואלת ושואלת וגומה שמה לב שמשהו לא בסדר אצל זו שחולה כל פעם שחמותה בסביבה (שהייתי מציעה לה כתרופה - גירושין
).. הבחורה אוכלת מלח, עלי תה ואדמה
לי נראה כמו ניסיון ההתאבדות הכי איטי בהיסטוריה... והתוצאה - חיידקים... גומה כתוצאה מגיעה להארה נוספת
היא טיפלה בחולים רק על סמך הידע המצומצם שלה ולא טרחה לתשאל את החולה... אוי מסכן החולה שיפול לה לידיים עכשיו
כמובן שהיא קולעת לכל המחלות/סימפטומים/תרופות נכונות והיא ושינבי עכשיו בראש הכיתה... והופ, מבחן נוסף... מישהי תנשור מהקורס והיא כבר יודעת מי היא...
בחיית ראבק מה זה הסוף ה"מותח" המאולץ הזה? אני לא יודעת מי תנשור אבל אני יודעת שזו לא גומה או שינבי... (ואם זו גומה, סמכו עליה שהיא תחזור) ומה קורה עם שאר חבורת מה קשור
הספרנית
יצא לטייל ברחבי המדינה מנסה לגייס חברים לעשות איתו את שביל ישראל... והליצנים הצליחו להשיג בחזרה אישור לשלוח אלכוהול למלך שהתגעגע... וזה אחרי שחפרו בור, כיסו אותו וחפרו שוב... לא ברור
לא נורא, הקטע היה הזוי גם ככה...
פרק