היהלום שב
פרק 32

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 32

בסופו של דבר גומה חוזרת לארמון, אבל לא כמו שחשבה אלא לחקירות בעוון סיוע לאוייב. שוב שמים אותה בכיסאות המוסיקלים ומטיחים בה האשמות לא-לה, למעט כמובן השוטטות בלילה... מה לעשות שהיא הייתה צריכה להתייעץ עם מאמנים דחוף
אבל הפעם לשם שינוי האביר בחלוק הכחול
לא קשור באיזה מחסן ורץ להגנתה כשהוא צועק לכל העולם אישתו שהדוח שהוגש שקרי ושמפלילים את בחירת ליבו. בפעם הראשונה מתחילת הדרמה רואים שכתיבת המכתבים האובססיבית של הספרנית דווקה מועילה, הוא פותח את ההיסטורי ושולף מכתב וזו ההוכחה שגומה צריכה כדי להשתחרר מהחקירות, אבל אבוי היא עדיין סייעה לאוייב... מה עושים
הסיפור מתגלגל בחצי דקת מסך מהחצר לאחיות למלכה ומשם למלך שלא כל כך התעניין עד עכשיו בפרטים. למה לו וטרוח? סה"כ חיי אדם על הפרק... (ובמקרה של גומה, שוב על הפרק) אבל הלא יוצלח מפתיע סוף סוף עם דיעה עצמאית ועושה משהו מועיל - מצווה לשחרר את גומה + פרס... פעם הקודמת זה היה בשר, מה הפעם
הרופא השיכור החולה שנגמל והבריא חזר לארמון ומסתבר שהוא שמע שגומה טיפלה בטחורים של היפני.... טחורים
הייתי יכולה להשבע שבפרק הקודם זה היה תוספתן, לא
ליאורי גם אתה החלטת לסלף את התרגום כמו את הדוח
איפה את ישנה
הוא שואל.. אצל הספרנית כמובן
היא עונה עם חיוך לא כל כך מוצנע.. מה את מחייכת מה
את רק גורמת לספרנית לסבול ועוד עכשיו לישון לידו
את רוצה לגמור אותו סופית אה
הספרנית כמובן נשמה שהוא רוצה לעזור לה לפגוש את החברות אבל גומה מתנגדת, היא תראה אותן בחזרה הגדולה לארמון... WTF
החזרה הגדולה
שמישהו יקח את הילדה לצד ויסביר לה שזו זו החזרה הגנרלית לה היא חיכתה כל כך
אהבלה, רוצי ליון-סאנג ותראי שאפשר לזרז תהליכים
חברה שלך צמודה למלך, למה את מחכה
אבל היא בשלה... עד החזרה הגדולה היא מבשלת לזוג ההזוי ועכשיו לקצין הצי פק שנראה שהוא והליצן הראשי הולכים לעשות הרבה שמייח ביחד, ממש נפש תאומה
מצא מין את מינו, או בעברית, שניים סינים עם כינור גדול... גומה שומעת שאבוג'י של הספרנית מתגעגע, החברה בפלוגה מתגעגעים ומבקשים שישאר ואפילו מציעים קידום, אבל הוא הבטיח לגומה שישאר לצידה, ואם הבטיח אז צריך לקיים... עד שהיא מבקשת ממנו להשאר בארמון כי הוא תמיד לצידה, בין אם בג'ג'ו או בסיאול (האן-יאנג
) ובין כה היא תחזור.. בוודאות
אחחחחחחחח רומנטיקה קוריאנית במיטבה, אחרי שיחת נפש בו נבהה ביחד אל האויר הקר.... בבוקר גומה עושה את דרכה בחזרה לג'ג'ו, היא עוצרת בקבר של האן ומבקשת מהקצין לבנות מצבה על הקבר, הוא בהתחלה מסרב אבל אחרי שהחצי השני שלו מגיע אין לו הרבה ברירות ויחד הם מקימים תלולית מעל הקבר לזכר האן...
אז מפיע הילד מהחוש השישי... מפחיד הילד הזה עם ההערות ביניים שלו והמבטים, לרגע חשבתי שיתברר שגומה מתה והוזה (סורי על ה
למי שלא ראה את הסרט...) האחות שבה מתפרצת והיא רצה להתעלק על הקריפי בוי: נכון אתה חולה
מרגיש מחנק
חום
בודקת לו את הדופק... חשבתי שהיא תבוא בעוד יציאה כמו דופק סרטן מקפץ או דופק שחלה שמאלית מתפתלת... טוב שחסכה לנו. כממשיכת דרכה של האן, הנה עוד גיבור ילדות הלך לו לקדרה כשגומה מבתרת את מוש השור לקוביות קטנות קטנות... למה
הוא עבד
היה לו טוב
מוש מוש... מוש מוש
גומה כמובן מצליחה להבריא את הקריפי בוי, אבל פה אני חולקת עליה
היא יכולה לטעון כמה שהיא רוצה שזה המיץ בשר מוש המזעזע הזה שדחף דם ולא יודעת מה... אני אומרת שלכל אחד יחזור התיאבון אחרי שאתה אוכל את הגועל נפש הזה שהיא הכינה ואוכל את זה כמה ימים רצוף
גם אם היו מניחים לפניך סתם אורז חסר טעם זה היה מעדן
אבל.. אליה וקוץ בה - הקריפי בוי לא יכול לאכול בשר בקר 3 שנים... חמודונת, אני חושבת שהילד הזה לא יגע בבשר בקר גם עוד 10 שנים
פאק... אפילו לי הורדת את החשק עם הג'יפה שהכנת.. אבא של הקריפי בוי (מישהו שם לב איך הוא יושב
) מספר לגומה שיש מבדקים למכינה הקדם רפואית, היא מקבלת הוראה לקרוא את "ספר השינויים" והערה שע"פ הגולגולת שלה היא תציל הרבה אנשים ויאללה פאלי למבדקים, כשעל הדרך בואו ננסה להוריד לליצן את היד... וגומה
נו, כמו תמיד, כמו שהיא, מדקלמת כמו גדולה את החומר ועונה על כל השאלות אבל עדיין הרופא עצבני עליה ועל הנקמה שלה ונותן לה בלתי מספיק... Woory הסביר לא מזמן בפורום קוריאה על הסימניות הסיניות שאפשר היה לראות אותן בפרק היום.. גבוה 上 אמצע 中 נמוך 下 ו... האח
(כן כן הסימן הנצחי שליאור המתרגם..) גומה התקבלה לקדם רפואית... בהצלחה
תשתדלי לא לעצבן אף אחד בדרך עם כל הקושי שבדבר, ואנחנו יודעים כמה קשה לך... מי שרוצה לצחוק קצת ולהיזכר ב2 המנוחות האן וג'ונג מוזמן לצפות בקטעים הבאים (אותי באופן אישי זה הפיל לרצפה): האן וגומה הילדה גונג ויון-סאנג

GnomeBubble

New member
חחח, איזה צמודה למלך

שכחת שהמלך יכול לקחת כמה פילגשים שהוא רוצה? זה שהיא ניסתה להרים איזה דייט לא מוצלח איתו לפני שנתיים, לא אומר שהיא זוכה למלוא תשומת ליבו...

Woogy

New member
תוספת להנג'ה

הפרוש הכי נפוץ זה: למעלה,העליון 上 האמצע,המרכז 中 התחתית הבסיס, למטה, מתחת 下 אבל זה יכול לשמש גם במשמעויות שצויינו פה, וזה בדיוק המקרה בפרק שהרי מדובר ברמה של ציון. נחמד לראות שמשהו שהוסבר בהקשר אחר בפורום קוריאה הופך להיות שימושי גם בצפייה בדרמה. אגב, מראה לי שהספויילר הופך להיות ספויילר לסרט החוש השישי רק ברגע שמגדירים אותו כספויילר במפורש

kiCkiC

New member
חחח צודק לגבי ה../images/Emo58.gif

אפילו לא חשבתי על זה...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifשידור חוזר היום בצהריים <<"

הודות למזג האוויר ה"נפלא",חצי מהעיר נשארה ללא חשמל וכמובן שזה כלל גם את הבניין שלי X_X"

../images/Emo46.gifמעצבן שג'אנג גום לא רואה את היסוריים של..

הקצין החמוד!!
הקטע של הילד היה קצת הזוי,
שהוא אמר לה על "האישה הנודניקית" שקבורה לידם...
בקיצור אם ג'אנג גום לא תשים לב לקצין החמוד
אני יקרע אותה דרך המסך!!

giligil11

New member
דווקא לי ניראה שהיא מאד שמה ../images/Emo23.gif

אבל ג'אנג גום והראש העיסקי שלה דואגת יותר לקריירה שלה... אולי נשלח מישהי לנחם את הקצין וג'נטלמן?

למעלה