היהלום שב
פרק 30

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 30

לא מפסיק לרדת שם שלג..
יפוווווו~ גומה מספרת לספרנית
שמצאה דרך לחזור לארמון, להיות אחות, והוא בתשובה אומר לה "נכון! יש להם מערכת כזו!" וואלה
אז שאני אבין... ידעת ולא אמרת לה
בטח, למה שיגיד לה
טוב לו איתה בלי כל הצ'ה-יות למינהן שמפריעות. דוקי
(תודה giligil על הקיצור
), כמו תמיד יודעת הכל וידעה שגומה תבוא אליה ושהיא תלמד אותה כי היא רוצה לחזור לארמון - שולחת את גומה ללמוד בעל פה את צבע הפנים של האנשים, לשנן וללמוד לדנן וללמוד.. והעלוקה הולכת ובוהה באנשים שכבר מתעצבנים וצועקים עליה, אבל כשהספרנית מול הפרצוף שלה היא לא מסתכלת עליו... הספרנית הזה קרוע לגמרי
מגייס בשבילה את כל החיילים, תסתכלי על הפנים שלהם ותלמדי (לפחות היא לא תטריד יותר סתם אנשים). "מחובתי לדאוג לבריאותם..." כן בטח
אוווו ואז שאלת המיליון דולר
: למה את לא מסתכלת עלי
מה שלומי
גומה: אתה אדום.. יש לך חום...
(לאאאאאאאאאאאאאא באמת?)
: יש לי חום... (אני חם עליך גומההה~
)
*לוקח לה את היד... עוד יד*
והאהבלה בורחת..
לאן
לקרוא למה יש לו חום... אייגו אייגו אייגו איזה תמימות
כבר גובלת בטיפשות
את ילדה בוגרת כבר
למה יש לו חום נראה לך
ולמה רק כשאת לידו
דוקי
שולחת את גומה ללמוד בעל פה איזה 50 ספרים, ומתעקשת שתשנן גם אם היא לא מבינה עכשיו היא תלמד בהמשך (בקטע הזה היה לי פלאשבק למרצה שלי שאמר בדיוק את אותו הדבר
) בינתיים בארמון הכלבלב הסיני עוזר ליון-סאנג לפגוש את המלך הלא יוצלח ואח"כ זה נגרר לדייט עם המלך שלפניו גוזרים לה ציפורניים כי אסור שתפגע בו, והיא, כמו בדייט ממש ממש רע, לא מדברת, לא עונה, אבל בבוקר היא מתעוררת עם עוד צמה על הראש... חתיכת כבוד, הפכה לאשת המלך. חשבתי בהתחלה שכשהן אמרו שהן נשות המלך זה היה יותר תואר, אבל לא
מסתבר שהוא יכול באמת להצביע ולקבל כל אחת מהן....
צ'אנג: צ'ונמאל צ'אל האסו......................יו..
ומשפחת צ'ה התרחבה, יש עוד ילדה בציר הרשע, אבל גום-יונג מחליטה ללמד אותה כמו מאמנים האן מה שמעלה את הטורים למאמנים צ'ה... לכי בעקבותי... לא רווצה
אה כן, ואם לא שמת לב, הפסדנו
*STAB* *STAB* *STAB* בחזרה לפנטסי איילנד
דוקי
מגלה שלגומה יש תחושה טובה באצבעות, חבל שלא ראתה את שיטת הלימוד של הארמון עם הצנוברים ומחטי האורן... ואז היא עצבנית
ווואהההה צריך להיזהר לא לעצבן אותה באמת
רצה להרביץ לרופא.. אייגו איזה רוח סערה
הרופא מסתבר הוא השיכור מהארמון, שחטף אולקוס ומתעצבן על גומה שהיא לומדת רפואה כדי לנקום. למה בכלל היא מפרסמת את זה לכל העולם אני לא מבינה, אבל אם הייתי מבינה כל מה שהיא עושה... ואז דוקי חושפת את הסיבה שהיא תקועה על האי, היא פה גם מתוך נקמה במי שגרם להורים שלה להתאבד ולמשפחה לאבד את המעמדף אבל אח"כ בוחרת ברפואה על הנקמה שלה... "היסורים שלי הועברו אליך..." תפסיקו
באמת
עוד אחת
פלא שגומה לא כל כך בסדר בראש
ואז בלי הגזמה, חצי שניה אחרי שדוקי מסיימת את המשפט, המשפט חוזר על עצמו בפלאשבאק... **הפעם הספקתי לכבות לפני שהתחיל ההקדמה לפרק הזא..

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך לא יהיה לו חום ל-
נית
איך
גומה מחממת לו את ה-
,
,
ומשאירה אותו לבד
מסכן

Mondsee

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא מצליחה להחליט

אם היא לגמרי קלולס או שהיא מבינה ונבהלת מהרעיון.

giligil11

New member
אני משוכנעת שהיא מבינה

אני גם משוכנעת שהיא מרגישה את אותו הדבר, אבל כ"אשת המלך" יש לה בעיה עם הקשר הזה, המעמד שלה כרגע לא מאפשר לה להיות איתו, היא במעמד הרבה יותר נמוך ממנו ולפני כן היא הייתה שייכת לארמון, בעצם שייכת למלך, כך שיש ל בעיה, לא לשכוח שג'אנג גום היא מצפונית מאד ולכן קשה לה עם זה.... נחכה להמשך....

zoraya

New member
והיה עוד דבר אחד - אשת הטבח המצחיק

ביקשה תותים
באמצע החורף, והוא הבטיח להביא לה, כי היא איימה שתלך לחפש בעצמה.

kiCkiC

New member
אם ג'אנג-גום הייתה פה...

הייתי מבקש ממנה להכין עוגיות בצורת

elinoy92

New member
את תותחית...../images/Emo13.gif

היה פרק יפה...אבל מתי משהו יקרה סופסוף בין ג'אנגומה לספרנית??

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifוצ'ה שוב פעם הרביצה לשולחן <<"

אני לא מבינה מאיפה כל הבנות האלה מגיעות אם הנשים של משפחתצ'ה נשלחות למטבח

kiCkiC

New member
מהבנים במשפחה...

אם שם המשפחה שלהן הוא צ'ה הרי שהן הבנות של הגברים במשפחה. הילדים בקוריאה מקבלים את שם משפחתו של האב (הנשים לא משנות את שם המשפחה שלהן לשם הבעל), אז האפשרות היחידה היא שיש בנים למשפחת צ'ה שעובדים קשה

hila1994

New member
ריייגע ריייגע

אני לא מבינה דבר אחד.. נכון דוקי אמרה לגומה שתלך לבדוק פנים? נכון. אז מה הפנים השחורות האלה?!!? וכחולות?! כאילו יום אחד איש הולך ברחוב ומגיע למקום שיש בו מראה הוא מסתכל במראה וקולט שהוא הפך לכושון?! מזה מייקל ג'קסון?!

kiCkiC

New member
לא...

ממש לא נראה לי שזה ברמה הזו אלא זה יותר גוון הפנים שמשתנה, ולא, לא בהרבה, אבל צריך לדעת לזהות את הגוונים וזו הסיבה שגומה הולכת להסתכל על הרבה פנים, כדי שהיא תוכל להבדיל... אם הצבע היה כזה חזר אני לא חושבת שהיא הייתה צריכה תרגול.............

lim55

New member
אחח... איזה מבטים!! איזה להט רגשות!!

אני מתעלפת מהסו קולד ספרנית. איזה גבר!! אין עליו! איך הוא לקח את ידיה של גומה בידיו אחת אחת.. והסתכל בה במבט מצועף.. חבל שהסצינה נמשכה רק שנייה אחת. אני מאד מצטערת, עם כל הכבוד ויש כבוד, לאומנות הרפואה הסינית. בלי הקצין היפה התואר שלנו זה היה שעמום גדול( קצת הגזמתי. מודה.) למזלי פניו המושלמות צצות כל כמה דקות ומרגיעות אותי.
מורן,
אין! אין מילים!!

elinoy92

New member
אויי איזה חמוד הוא...כ"כ מוזר לראות אותו בלי

הזקנקן והכובע...

lim55

New member
ואם הוא היה רווק?

מצאתי תמונות מאד יפות שלו.. אבל בלי הזקן והכובע זה לא אותו דבר. והשיער האסוף מאחורה..
איזה סקסי זה, נכון? בקיצור גבר חלומי. אוהב, תומך, מעריץ, מעודד, משתוקק ומוכן למות למענה. היום היתה התקדמות... ג'אנגומית סוף סוף הודתה בעדינות שגם היא בעניין ולא דחתה את ידו האוהבת. ילדה טובה!

giligil11

New member
טוב שיש סדרות...

ככה אפשר לפנטז על גברים מושלמים... לפנטז ולפנטז וזהו!

למעלה