היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 29
איזה פרק
אהבתי, אחד הפרקים היותר טובים שהיו עד עכשיו ואפשר לסכם אותו במשפט אחד: ג'אנג-דוק
מלכה
אבל למה משפט אחד כשאפשר להרחיב
וסלחו לי מראש על הקיצורי/עיוותי שמות, למי יש כוח להקליד ג'אנג-גום מאה פעם כשאפשר פשוט לקרוא לה גומה
אז גומה נתפסת שוב
פעם רביעית, רק שהפעם גרר אותה (מרצון, מרצון..) הספרנית
שמתחנן שיקלו עליה ושהיא לא תברח שוב... אני מבינה אותם שלא מאמינים לה, אחרי הכל הבחורה עקשנית כמו פרד. ואז מגיעה המלכה... ג'אנג-דוק לוקחת על גומה אחריות וגוררת אותה לבית המקחת שם גומה מגלה שהבחורונת הזו מוכרת תרופות פלסיבו למליאנים - גדול
ג'אנג-דוק לא מבינה אין היא גילתה וזו עונה לה בפשטות.. טעמתי...
שניה אני רצה לטעום את הנורופן בעזרה ראשונה וחוזרת לדווח לכם ממה זה עשוי
ג'אנג-דוק מתלהבת - את שימושית אבל עם פה גדול... חחח בוקר טוב
היא עוד בסדר עכשיו, היית צריכה לראות אותה בגיל 10
יאללה פאלי לעבודה, להוציא את ליבת החבצלת... גומה מותק.. שיעור ראשון... היגיינה... נא לקנח את האף
לפני שאת מתעסקת עם חומרי גלם, במיוחד כאלו המיועדים לתרופות. ולא
לא לקנח עם היד ולחזור להתעסק עם חומרי הגלם כאילו אף אחד לא ראה
יש עליך 3 מצלמות לפחות
ג'אנג-דוק... אחחחחח שוב עושה לי מצב רוח עם "תן לי לבדוק את הדופק שלך לראות אם אתה גבר" ואז המבט המתחסד של גומה.. למה את לא לומדת ממנה ורצה ליישם על הספרנית
אני בטוחה שהוא דופק (pun intended) על 160 כל פעם שאת לידו
גומה מגיעה למסקנה
מאוד מעמיקה בכוחות עצמה:
תרופות ואוכל עוברים דרך הפה טוב שחסכו מאיתנו את המסקנה שלה לגבי מאיפה הם יוצאים... אופס - סורי...
ואז.. או אז... חוזרים אל התופת... חשבתי שלפחות המפקדת אקה ולהקת אווזי הבר ניצלו אחרי טבח מולי אבל לא
ליצן החצר משחזר את טבח מולי בטבח נוסף
מי הפעם
אינגריד
ולא רק זה, מסתבר שכבר 3 חודשים הוא עושה את זה
איפה נילס כשצריכים אותו איפה
בטח מחביא את אוגי שלא יגלו שגם הוא אכיל... לאישה יש בחילה? NO WAY?
היא בהריון
ולא פלא שלא רואים את הילד שלהם, תהיתי באמת לאן הוא נעלם, הרי הוא גדל עם גומה.. אבל מסתבר הם איבדו אותו..
אז יש להם גם סיפור עצוב מאחורי כל הליצנות... בינתיים בארמון ליון-סאנג סופית קפץ הפקק והיא מתעקשת לעצבן את צ'ה שלא סובלת שמזכירים לה את האן וגומה.. האמת הן היו חתיכת קוץ בתחת שלה... לא פלא שהיא לא מסוגלת לשמוע את השמות שלהן אפילו.. ובאשמת יון-סאנג, צ'אנג זוכה לנשנש מהיום רק נבטים... משקטה
יון-סאנג מוצאת כלבלב חמוד..
אתה הסיני הקטן שהביאו
בטוח שכן... ויש לי הרגשה שהוא איכשהו קשור למה שהופיע בתקציר לפרק הבא..

"מי אתה? אתה במצב שלי?" לא חמודה, לכלבלב הזה יש טיפ-טיפיה יותר מזל ממך
, הוא גדל בחצר הסינית ולא נראה לי שהיה לו רגע אחד רע... הופ, בחזרה לפאנטסי ג'ג'ו איילנד
גומה מטפסת על הר האלה (לא הנרה
), משום מה הזכיר לי את סאם-סון מטפסת מינוס הקללות הבלתי פוסקות ושאגות הסאם שיקהה~ בסוף... במשרד אח"כ ג'אנג-דוק מסובבת את גומה על האצבע הקטנה שלה והספרנית נהנה מכל רגע גומה מבינה שהיא לא כזו רעה וחושבת על אומה ומאמנים... בחיי היא ויון-סאנג כמו כלבים משוטטים שמחפשים בעלים. רק מילת אזהרה לג'אנג-דוק,
יש למנטורס של גומה נטיה למות, קחי את זה בחשבון
(אם הם הורגים לי אותה אני יורה במישהו
) חתיכת אישיות לג'אנג-דוק (אני צריכה למצוא גם לה קיצור זה לא לעניין להקליד כל פעם את השם שלה, שברה לי את האצבעות עם הקופי פייסט...) רוצים אותה בבית הספר לרפואה וזאתי לא רוצה.. מסתבר היא מרפה עם נדלים, נחשים ועקרבים
גומה למדה על בשרה לטפל עם
, חסר לנו
ויש לנו אחלה בית מרקחת
אני אהיה אחות
יאללה לעבודה.... מחכה כבר לפרק הבא, ההקדמה הראתה את גומה ברגרסיה לגיל 10 משננת חומר ומעצבנת את כל העולם חחחחחחחחחחחחחח