היהלום שב
פרק 27

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 27

הרגו את האן
הייתי מוכנה, בחיי שהייתי מוכנה כי כל פעם שחיפשתי קצת תמונות מהדרמה מצאתי כמה תמונות כאלו
אבל עדיין, למה כל כך מהר
יש עוד חצי דרמה לעבור
ואהבתי את האן, למרות שהתעקשה לבשל למלך כל דבר חי... שולחים אותן להיות שפחות באי ג'ג'ו, אי אפשר להשאיר את זה ככה
למה להרוג אותה למה
ומסכנה ג'אנג-גום, עוד פעם מפילים עליה תיק של לחזור לארמון
אני מבינה אותה כשהיא אומרת שנמאס לה מהמעמסות האלו... וגבירת השלישות הזו אומרת לצ'ה "את חסרת מוטיבציה מאז שהפסדת להאן"
תגידי את רצינית
יש לך מושג מה היא עשתה מאז
בקיצור, הפרק הזה סיימתי עם דמעות... אני עדיין עם דמעות כי רק עכשיו ראיתי אותו............ מאמנים, את תחסרי לנו

../images/Emo10.gif

השחקנית ששיחקה את מאמנים האן הייתה בין הטובות בדרמה. אני בהחלט יתגעגע לקול הרגוע והלא דרמטי (בצורה טובה) של גברת החצר האן.מסכנה ג'אנגומה, אבדה עוד דמות אם.כמה עוד היא יכולה לסבול לאבד אנשים יקרים לה? ספרנית, תעשה משהו. פאלי פאלי תלווה לה עוד ספר או משהו לפני שהיא תקפוץ מאיזה צוק.

lim55

New member
אין בדיחות היום??../images/Emo10.gif

אני גם לא מבינה למה הרגו לנו אותה בפתאומיות. אני ממש הופתעתי כי יצא לי לראות את הסצינה הזו או חלק ממנה ביוטיוב, אבל משום
מה הייתי בטוחה שלג'אנג גום היה דאצ'ה על הראש. לכן גם לא דאגתי למרות שהאן נראתה חלשה מרגע לרגע.
באמת מרגיז. היא אפילו לא הספיקה לתת את המתכון של הלובסטר המאודה. מה נעשה??
אני מקווה שהפרק של היום יפצה על אתמול. אולי היא רק התעלפה????

kiCkiC

New member
סורי...

היום לא הייתי במצב רוח לבדיחות
רק התעלפה? לפי הפרומו היא לא רק התעלפה...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאמ~ אני חושבת שהיא ידעה את המתכון

פשוט רצתה שהאן לא תרדם.

כן ,זה ברור שהיא רק

רצתה לגרום לא להיות ערה...אבל נראה לי שלימור רוצה את המתכון לעצמה, היא בטח כבר עמדה עם עט ודף בהיכון לרשום את הגימגומים של האן.

lim55

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!! אבל לא הייתי מוכנה עם עט ודף כי לא חשבתי שהיא תמות. נאיבית שכמותי... חשבתי שעוד יהיה לנו הרבה זמן לדבר...
ולהחליף מתכונים...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifנאמ~

מה נסגר?! שבוע שעבר ג'ונג,השבוע האן... ידעתי שזה יבוא,הודות לכמה אנשים שנתנו לי ספוילר,אבל באמת שלא רציתי שזה יקרה מהר כל כך!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

ובשביל להעביר את טעמו המר של הפרק...וגם להגיד יפה שלום להאן [וגם כי אני סתם אוהבת לראות מאחורי הקלעים של סדרות XP]: 3pcLHA target=_blank>1 2 3 [אותי אישית זה~...הטריד <<"]

kiCkiC

New member
הנה עוד משהו כדי להמתיק את המכה...

סה"כ הם די נהנו לצאת לגלות
בינינו... מי לא היה שמח ללכת לג'ג'ו?

Mondsee

New member
כמה בכיתי...

אבל מה שהפתיע אותי, זה שאתמול הייתה הפעם הראשונה שלא שנאתי את הגבירה צ'ה. אני לא יכולה להסביר את זה אבל פתאום היא לא נראתה מרשעת כל כך. הם טרחו להראות שזה כן עושה לא משהו וזה שונה מדרמות אמריקאיות, או טלנובלות, שבהן כשיש רשע מרושע הוא פשוט התגלמות הרשע, אין גוונים. אהבתי מאוד את הגישה הזאת. נ.ב שמחתי לגלות את הפורום דרך החתימה שלך, שראיתי בפורום קוריאה.

kiCkiC

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לגבי צ'ה, אצלי זה קצת הפוך ממך, אני תמיד ראיתי שהיא לא 'רעה' במובן הקלאסי, ותמיד היה בה משהו שאהבתי וריחמתי עליה, חוץ מפעם אחת שהיא ממש ממש עיצבנה אותי. בסה"כ, היא ועכשיו גום-יונג הן קורבנות של המשפחה שלהן...

למעלה