היהלום שב
פרק 25

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 25

עוד מישהו חשב שסצינת הפתיחה הייתה טיפל'ה מפגרת? לא? רק אני? נו טוב... -כן אני הבת שלה -כן אני חברה שלה *חיבוק* *חיבוק* *דימעה* *דימעה* -יאללה בואי נעשה לך טיול שורשים בעקבות אמך המתה... -הסכין של אומה... -היא הייתה בדיוק כמוך, רק עם פחות מזל
-תכעסי עליה כשתראי אותה... אוקיי HOLD IT
כשתראי אותה
את מאחלת להאן שתמות, שאני אבין
מסתבר שגם הגברת האן יכולה לחבר 1+1 רק חבל שלקח לה 10+ שנים להבין שזו צ'ה שמשלחת רוצחים לכל עבר.. 'אנשים רעים. אנשים רעים
' זהו? מה עם קצת קללות
יש כמה מאוד עסיסיות ומתנגנות על הלשון בקוריאנית, ואם חסר לך אפשר לשאול מהעברית כמה ולהוסיף אימנידה בסוף, זה יתקבל יופי
ג'אנג-גום בסכנה והאן נועלת את יונג-נו האהבלה במחסן, אוי כמה צחקתי בקטע הזה
אוווו ואז האן מתחילה להראות את השרירים שלה סוף סוף - מלכת הסויה צ'ה, גום-יונג והסייד-קיק הכי מיותרת יונג-נו מועפות מהארמון לבית ההארחה שמחוץ לארמון.. כן כן אותו אחד שצ'ה העיפה את האן בזמנו
גברת צ'ה הפיצה את השמועה שעיר הבירה האן-סונג תיקרא עוד 400 שנה סיאול וכולם מתחילים להשתמש בשם החדש...
והנה סוף סוף הקצין ספרנית
וג'אנג-גומה מתקרבים.. קצת לאבי דאבי.. - תני לי לחלוק איתך את כאבך.. - אממממ טוב *יושבים בשקט נבוכים הקצין ספרנית
לא מצא שום דבר על אבא שלה, מה הם רומזים
שהוא חי
זה יהיה חתיכת טויסט אם הוא חי.... למרות שלפי הנבואה אין מצב.. מבלבלים אותי
ועכשיו לשיא הפרק, ישיבת חירום של צוות לעניין: - למלך יש נזלת
- התקרר המסכן וקיבל נזלת
- מה עושים
זה מצב חירום
- לה לה לה אפצ'י
- אה כן ויש לו שילשולים
- ומיצי קיבה שוב עולים לו
-
מצב חירום - הוא צריך סקס
- לא, הוא צריך טיולים ביער
במקום סקס... (אני אומרת למה או או כשאפשר גם וגם...) ואחרי השיחה ההזויה ביותר עוד מקלחים אותו.. מסבנים אותו.. הוא עושה משהו בעצמו
כי החלטות אמא שלו מקבלת, עניינים פנימיים אשתו מטפלת, מסתבר שעכשיו הוא גם לא הולך לשירותים לבד... מה נשאר לו
לכחכח בגרון ולהגיד על האוכל 'טעיייייייים'
בחיי מלך צעצוע... מסכנה הונג הזאתי כמה מטרטרים אותה, תביאי זה תארזי לזה, כמעט כל פרק היא הסנג'רית של כולם וחבל שלא נותנים לה יותר זמן מסך
אני אומרת שצריך להפגיש אותה עם המשרת צ'אנג לבית משפחת צ'ה, שניהם מתאימים בול אחד לשני
והפרק הזה, אחרי שבץ
R.I.P הלך לעולמו, הגברת האן עוברת להרוג לי עוד גיבור ילדות, מולי, האווז של נילס - ועוד באיזו אכזריות - בום בום בום חתיכות יתיכות מקצצת מועכת מורחת דיייייייייייייייייייי תפסיקי
מי הבא בתור
שמשון ויובב

snowmusic

New member
../images/Emo19.gif-הצילו-../images/Emo76.gif -סיפורו של דג

אחרי שהדג הזה פתח עלי פה החלטתי שמהיום והלאה אני צמחונית-רק תולעי ירקות. שתי שאלות: 1) הן הולכות לשרותים לפעמים? בסאם סון חצי מהסצנות היו בשרותים וכאן- הס מלהזכיר! 2) איך זה שעם כל האוכל המעניין הזה שמשפר את תפקוד ה....., מנקה את האיברי ה........, מטהר את יתר ה........., מחזק את ה...........( ועוד ועוד) מיצי הקיבה שוב עולים? אה ודבר אחרון- לצינון בכל הגוף קוראים שפעת. במקרה הנדון הנ"ל, לאור מה שהמלך אוכל, נראה לי ששפעת העופות היא הדיאגנוזה הנכונה.

kiCkiC

New member
חחחחחחחח

שפעת העופות... מסכן המלך הלא יוצלח הזה...

GnomeBubble

New member
נו באמת

כולנו יודעים שלפני 500 שנה אנשים לא היו צריכים אף פעם ללכת לשירותים! לא ביקרת אף פעם בטירה מימי הביניים וראית שאין להם שבכלל חדרי שירותים?

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את ענקית, מורן, כבר אמרתי? אני לא יכולה לא לאמר שוב! רק שלא יקחו לי את דרדסבא!

vika161

New member
חחח...שאלה

כמו תמיד הפלת אותי מהכיסא,אני אומרת לכם בסוף כל פרק צריך להיות סיכום פרק של מורן! ונשאלה מה יש למלך ימים שהוא יכול לעשות את זה ויש ימים שלא? ומי זאת גבירת החצר שכול הזמן הולכת עם המלך?

kiCkiC

New member
אממ...

אני משתדלת באמת אחרי כל פרק, בינתים זה מסתדר חחח אבל אתם מוזמנים לפתוח הודעות בעצמכם לגבי הפרק שהיה אם אני לא פתחתי עדיין, אני כבר אוסיף את הסיכום שלי לשרשור שיפתחו ברגע שאראה את הפרק

kiCkiC

New member
וגברת החצר המזדנבת...

היא גברת החצר עם הצלקת הזו או מה שזה לא יהיה שנראה כאילו גרגר אורז תמיד תקוע לה מעל לפה.... היא שם כדי לקלח את המלך, להאכיל אותו (ולטעום את האוכל לפניו), בטח גם להלביש אותו, לנגב לו, לחתל אותו....

מה היה הקטע של גברת החצר..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לסבן למלך את הגב..
להאכיל אותו
ו..... מה עוד הן עושות

kiCkiC

New member
אל חשש לדרדסבא

הוא לא חיה... מקסימום יקחו את חתחתול.......

giligil11

New member
מיאווווווווווווווווווווו ../images/Emo108.gif

את מכירה את הקטע שענן גשם רודף אחרי גארגאמל (קארקאמל בשפת קוריאה) לאן שהוא הולך? כנראה זה מה שקרה למלך, מסכן, לא מרגיש טוב, התנפחו לו השקדיםםםםםםם!

kiCkiC

New member
בקוריאנית קוראים לו גגמל

가가멜... חסכו להם בר' מי יודע איך קוראים לחתחתול בקוריאנית? תנחשו... (מי שראה את הגרסה באנגלית בטח כבר יודע) מי שרוצה תשובה ימצא אותה כשיקליק על התמונה

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מורן את גאון,באמת
'האן טורס' סיור מודרך בארמון
. איזו התלהבות!אעה!פה הן ישבו!ופה הן בכו!אמג! גום יונג ודוד שלה לא שמעו שסחר בסמים אסור?טוב,כנראה שלא. ובחיי שהסדרה גורמת לי לרצות להיות צמחונית :/

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifנפל לי האסימון Oo"

בדיליי קצר
יכול להיות ששחקנית שגילמה את ג'ונג שיחקה גם בסאם סון 00?

kiCkiC

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אכן כן, אותה אחת הגבירה ג'ונג = הגברת או = יו וון-קיי (Yeo Woon-Kye)

למעלה