היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 25
עוד מישהו חשב שסצינת הפתיחה הייתה טיפל'ה מפגרת? לא? רק אני? נו טוב... -כן אני הבת שלה -כן אני חברה שלה *חיבוק* *חיבוק* *דימעה* *דימעה* -יאללה בואי נעשה לך טיול שורשים בעקבות אמך המתה... -הסכין של אומה... -היא הייתה בדיוק כמוך, רק עם פחות מזל
-תכעסי עליה כשתראי אותה... אוקיי HOLD IT
כשתראי אותה
את מאחלת להאן שתמות, שאני אבין
מסתבר שגם הגברת האן יכולה לחבר 1+1 רק חבל שלקח לה 10+ שנים להבין שזו צ'ה שמשלחת רוצחים לכל עבר.. 'אנשים רעים. אנשים רעים
' זהו? מה עם קצת קללות
יש כמה מאוד עסיסיות ומתנגנות על הלשון בקוריאנית, ואם חסר לך אפשר לשאול מהעברית כמה ולהוסיף אימנידה בסוף, זה יתקבל יופי
ג'אנג-גום בסכנה והאן נועלת את יונג-נו האהבלה במחסן, אוי כמה צחקתי בקטע הזה
אוווו ואז האן מתחילה להראות את השרירים שלה סוף סוף - מלכת הסויה צ'ה, גום-יונג והסייד-קיק הכי מיותרת יונג-נו מועפות מהארמון לבית ההארחה שמחוץ לארמון.. כן כן אותו אחד שצ'ה העיפה את האן בזמנו
גברת צ'ה הפיצה את השמועה שעיר הבירה האן-סונג תיקרא עוד 400 שנה סיאול וכולם מתחילים להשתמש בשם החדש...
והנה סוף סוף הקצין ספרנית
וג'אנג-גומה מתקרבים.. קצת לאבי דאבי.. - תני לי לחלוק איתך את כאבך.. - אממממ טוב *יושבים בשקט נבוכים הקצין ספרנית
לא מצא שום דבר על אבא שלה, מה הם רומזים
שהוא חי
זה יהיה חתיכת טויסט אם הוא חי.... למרות שלפי הנבואה אין מצב.. מבלבלים אותי
ועכשיו לשיא הפרק, ישיבת חירום של צוות לעניין: - למלך יש נזלת
- התקרר המסכן וקיבל נזלת
- מה עושים
זה מצב חירום
- לה לה לה אפצ'י
- אה כן ויש לו שילשולים
- ומיצי קיבה שוב עולים לו
-
מצב חירום - הוא צריך סקס
- לא, הוא צריך טיולים ביער
במקום סקס... (אני אומרת למה או או כשאפשר גם וגם...) ואחרי השיחה ההזויה ביותר עוד מקלחים אותו.. מסבנים אותו.. הוא עושה משהו בעצמו
כי החלטות אמא שלו מקבלת, עניינים פנימיים אשתו מטפלת, מסתבר שעכשיו הוא גם לא הולך לשירותים לבד... מה נשאר לו
לכחכח בגרון ולהגיד על האוכל 'טעיייייייים'
בחיי מלך צעצוע... מסכנה הונג הזאתי כמה מטרטרים אותה, תביאי זה תארזי לזה, כמעט כל פרק היא הסנג'רית של כולם וחבל שלא נותנים לה יותר זמן מסך
אני אומרת שצריך להפגיש אותה עם המשרת צ'אנג לבית משפחת צ'ה, שניהם מתאימים בול אחד לשני
והפרק הזה, אחרי שבץ
R.I.P הלך לעולמו, הגברת האן עוברת להרוג לי עוד גיבור ילדות, מולי, האווז של נילס - ועוד באיזו אכזריות - בום בום בום חתיכות יתיכות מקצצת מועכת מורחת דיייייייייייייייייייי תפסיקי
מי הבא בתור
שמשון ויובב
עוד מישהו חשב שסצינת הפתיחה הייתה טיפל'ה מפגרת? לא? רק אני? נו טוב... -כן אני הבת שלה -כן אני חברה שלה *חיבוק* *חיבוק* *דימעה* *דימעה* -יאללה בואי נעשה לך טיול שורשים בעקבות אמך המתה... -הסכין של אומה... -היא הייתה בדיוק כמוך, רק עם פחות מזל