היהלום ב../images/Emo47.gif פרק 26
איזה פרק משעמם... עוד פעם המלך חולה, הפעם מתארים את הצואה שלו והפצעים בבטן, תודה רבה באמת, בד"כ התוכנית הזו עושה לי חשק לאכול, אבל היום ממש ממש לא........ הקצין ספרנית
מסתובב תמיד עם מכתבים מוכנים לחלק
פתאום הוא שולף מהשרוול שלו מכתב מוכן, שולח לג'אנג-גום מכתב.. והזוג המצחיק הזה הם הדוורים שלו
האן נעצרת, מוכר האווזים נעצר ומתחילים לשחק כיסאות מוסיקלים רק הפוך... 2 כיסאות והנה הופ 3 כיסאות, ג'אנג-גום הצטרפה אליהם
מה האשמה
בגידה חמורה... יש בגידה לא חמורה
לא היה מספיק להגיד 'בגידה'
אח של צ'ה קצת הפתיע אותי הפרק... קודם כל מה היה הצחוק הזה
סרט מצוייר
ואח"כ כשהוא צעק 'לא! לא!' בחיי ששמעתי אותו צועק 'נייט! נייט!' ג'אנג-גום סוף סוף מקבלת את הקלמר שלה בחזרה, וקולטת שבעצם הגבר שבגללו הועפה מהארמון בזמנו הוא הוא הקצין ספרנית
האן וג'אנג-גום ברגע מרגש, לא חם, לא קר, לא כואב, לא עצוב, טוב לנו ככה אחרי עינויים לשבת פה כי אנחנו ביחד
וג'אנג-גום תדאג להכין להאן מעדנים כשיצאו והופ הן משוחררות... הקטע היחיד שהיה מעניין בפרק היה בעצם כשלגום-יונג השתחרר הבורג בראש והתחילה לאיים על הדודה והדוד... 'אני אוהבת אותו..' אהבתי שצ'ה אמרה לאחיה שהוא לא מבין את הקטע הזה כי הוא לא גבירת חצר, מה שאומר שגם לה הייתה אהבה פעם, אז היא אנושית אחרי הכל... והדוד... הדוד בקטע הזה נתן מבט של 'איך נתקעתי עם כאלה דפוקות איך
' חחחחחח PRICELESS
איזה פרק משעמם... עוד פעם המלך חולה, הפעם מתארים את הצואה שלו והפצעים בבטן, תודה רבה באמת, בד"כ התוכנית הזו עושה לי חשק לאכול, אבל היום ממש ממש לא........ הקצין ספרנית