היהלום ב
פרק 26

kiCkiC

New member
היהלום ב../images/Emo47.gif פרק 26

איזה פרק משעמם... עוד פעם המלך חולה, הפעם מתארים את הצואה שלו והפצעים בבטן, תודה רבה באמת, בד"כ התוכנית הזו עושה לי חשק לאכול, אבל היום ממש ממש לא........ הקצין ספרנית
מסתובב תמיד עם מכתבים מוכנים לחלק
פתאום הוא שולף מהשרוול שלו מכתב מוכן, שולח לג'אנג-גום מכתב.. והזוג המצחיק הזה הם הדוורים שלו
האן נעצרת, מוכר האווזים נעצר ומתחילים לשחק כיסאות מוסיקלים רק הפוך... 2 כיסאות והנה הופ 3 כיסאות, ג'אנג-גום הצטרפה אליהם
מה האשמה
בגידה חמורה... יש בגידה לא חמורה
לא היה מספיק להגיד 'בגידה'
אח של צ'ה קצת הפתיע אותי הפרק... קודם כל מה היה הצחוק הזה
סרט מצוייר
ואח"כ כשהוא צעק 'לא! לא!' בחיי ששמעתי אותו צועק 'נייט! נייט!' ג'אנג-גום סוף סוף מקבלת את הקלמר שלה בחזרה, וקולטת שבעצם הגבר שבגללו הועפה מהארמון בזמנו הוא הוא הקצין ספרנית
האן וג'אנג-גום ברגע מרגש, לא חם, לא קר, לא כואב, לא עצוב, טוב לנו ככה אחרי עינויים לשבת פה כי אנחנו ביחד
וג'אנג-גום תדאג להכין להאן מעדנים כשיצאו והופ הן משוחררות... הקטע היחיד שהיה מעניין בפרק היה בעצם כשלגום-יונג השתחרר הבורג בראש והתחילה לאיים על הדודה והדוד... 'אני אוהבת אותו..' אהבתי שצ'ה אמרה לאחיה שהוא לא מבין את הקטע הזה כי הוא לא גבירת חצר, מה שאומר שגם לה הייתה אהבה פעם, אז היא אנושית אחרי הכל... והדוד... הדוד בקטע הזה נתן מבט של 'איך נתקעתי עם כאלה דפוקות איך
' חחחחחח PRICELESS

giligil11

New member
גום יונג- קומאוו../images/Emo70.gif

הצלת אותי מסיפורי אלף לילה ולילה של הגבירה האן בכלא, איפה בדיוק כלאו אותן? זה לא ניראה כמו דיר? שיוציאו את הראש ויעשו מהההההההההההההההההההההה! ישר יגיע ה-
ית.
טוב לדעת שברווזים מנקים את הרעלים בגופם, איך לא חשבנו על זה קודם?

kiCkiC

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון דיר? גם אני חשבתי! במיוחד עם החציר על הרצפה

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

<כשלגום-יונג השתחרר הבורג בראש> את בטוחה שהיה לה אחד כזה Oo? בכללי,ציפיתי למשהו יותר...מעניין בפרק הזה. אותי אישית דווקא לא הפרק עצמו הצחיק,אלא הסוף. במקום להראות מה יהיה בפרק הבא,החליטו להראות מה היה בפרקים קודמים

lim55

New member
מורן,

אין לי מילים!! אני מתה ממך, את כ"כ מצחיקה.. אני לא אכחיש שאני חשה אי נוחות קלה מזה שאת יורדת על הסדרה המקסימה הזאת. אבל אחרי דקה של צחוק בריא ומשחרר אני סולחת לך.
אין עלייך! אולי זה רעיון לקריירה חדשה?? מבקרת טלויזיה?? קולנוע?? תחשבי על זה.

kiCkiC

New member
חחחח אני אשאר בגרפיקה תודה ../images/Emo3.gif

אם אני אצטרך לעשות את זה כעבודה זה כבר לא יהיה כיף...

פיפרמנט

New member
../images/Emo207.gif מי זה מי?

יצא לי לראות את הסידרה בין זיפזוף לזיפזוף ותפס אותי הנוף המרהיב והתלבושות המקסימות ... בין לבין התחלתי להתעניין בעלילה- אבל לא הבנתי מי נגד מי אתם יכולים לכתוב לי את תמצית העלילה?

למעלה