היהלום ב
- פרק 23

kiCkiC

New member
היהלום ב../images/Emo47.gif - פרק 23

אנדה.... הייתה לי עוד תקווה קטנה שהתרנגולות הצליחו לשחרר אותו אבל הפרק הוא מצא את מותו הצורה האכזרית ביותר כשהוא צף במרק לצד תולעי ירקות בשביל המלך וזה עוד רוצה שיגישו לו מרק צב לעיתים יותר תכופות..
בץ
R.I.P
אז עוד תחרות בפתח, אחרי שהגברת האן התעוררה מהמצה הקטטוני בעקבות מותה של ג'ונג, והפעם לשמחתי לא מרחו את התחרות על 10 פרקים כמו את הקודמת, 10 דק' וגמרנו
מה בתפריט
אורז, הדבר הכי בסיסי בארוחה הקוריאנית... בהתחלה קצת נרתעתי כשהמלכה אמרה ששאר הגבירות יחליטו אבל נחמד שזה היה מבחן שאף אחד לא ידע של מי האורז באיזו קערה, צ'ה אמנם יודעת איך לעשות אורז טעים אבל האן יודעת מה טעים לכל הגבירות - ומנצחת 9-5
צ'ה מושפלת והפעם ממש לא ריחמתי עליה כמו בפעם הקודמת - יאללה אודרוב לממלכת הרטבים הסויה
אניונג~ האן וג'אנג-גום הולכות לטייל, מבקרות את ג'ונג ואח"כ את אומה של ג'אנג-גום, אח"כ לשוק.. איזה תיקים יפים
אבל את הפרק הזה עשו הגברת מין וג'אנג.. הן כאלה מצחיקות, במיוחד הפרצופים שעשתה הגברת מין ואיך שהיא דיברה כמו האן
אח"כ בשוק עם הליצן ואישתו, המרדף אחריו שיקרת לנו! זה 3 ומכרת לנו ב 10
למי אכפת? למה לא הבאת לי את ה 7 הנותרים
חחחח איזה גבר חסר מזל (ועמוד שידרה) הקצין הספרנית עבר תפקיד, עכשיו הוא כבר לא ספרנית אלא מנהל חשבונות, והאן מצאה דרך שג'אנג-גום תעבוד איתו צמוד צמוד
וביחד הם מגלים את הבלגן שיש במחסנים... ההקדמה לפרק הבא בכלל לא הכילה ספויילרים...
תודה באמת... **ומי לעזאזל בויוה החליט ללחוץ על BOLD בתרגום

אכן פרק טוב היה היום!../images/Emo47.gif

נהנתי היום מהפרק,
היה טוב לראות את צ'ה ומשפחתה מושפלים!
כרגיל המשפחה ההזויה של ג'אנג-גום עושה את שלה..
והקצין וג'אנג גום סוף סוף מתחילים להתקרב יאאאאאאאאא!!

kiCkiC

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז אמא של מרקו בקוריאה? מסכן הלך לחפש אותה בארגנטינה...

GnomeBubble

New member
אל תדאגי

שפשוט ימשיך ללכת מזרחה ובסוף הוא יגיע לשם. וכשהוא יגיע, הכנת לו כבר שיחון, לא? 할르아 엘 하맬학 이마 샴 바멜합 오드 매짜팔로 때래그 아루카

kiCkiC

New member
תאמין לי שכבר עשינו את זה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

lim55

New member
הייתי בטוחה ש..

תכתבי משהו על ההערה של המלך שהוא עדיין חש במיצי קיבה בפיו.
נקרעתי מצחוק. איך פספסת (לא באמת) את הדיון על הנוזלים המצטברים בבטנו של המלך וכולם צריכים לדעת על זה
גדול!

kiCkiC

New member
מצטערת...

הייתי הרוסה ממותו של בץ
אז לא שמתי לב למתרחש

למעלה