היהלום ב../images/Emo47.gif - פרק 20
נו.. אז ג'אנג-גום והגברת האן עוד לא יודעות מי היא מי, אבל זה היה צפוי, העניין עם הדרמות הוא שיש חוקים די ברורים, אם אמור לקרות משהו רע או טוב זה לרוב יהיה בסוף פרק ואם זה רק אמור להיות 'כמעט' הפרק יגמר שניה לפני... צפוי, ידוע ולא חשבתי שיקרא אחרת. אני רק מקווה שבהתאם למסורת הקוריאנית לא ימשכו את זה יותר מידי... הגברת צ'ה הלכה לאחיה וכולם יושבים עצבנים חושבים על מנה או מה יקרה.. האח מתופף בלי סוף על השולחן, בחיי שזה עצבן אותי
ואז הגברת צ'ה אומרת 'זה מעצבן' וכל מה שעבר לי בראש זה 'וואלה
נכון
גם אותי
' אבל היא התכוונה למשהו אחר
הצב שוב עושה הופעת אורח, מסכן, שוב בצלחת מנסה להחלץ. אני מקווה בשבילו שהצליח לברוח כשהתרנגולות הפכו שם הכל, לפחות שיהיה משהו מועיל בין כל ההרס. המשפחה הקרועה שוב עושה את תפקידה עם 'תגרד לי
יותר נמוך
' 'אבל את מגיעה לשם למה שאני אגרד לך
' ואח"כ הליצן עוד אומר לגברת האן 'אף פעם לא הסתובבתי עם אישה בלילה, אפילו לא עם אישתי..'
זה המבט שהיה לגברת האן ולי בו זמנית, רק שאני בניגוד אליה אחרי זה התפקעתי מצחוק על האידיוט והיציאות שלו... בבוקר ג'אנג-גום ויון-סנג לוקחות פיקוד, או יותר נכון יון-סנג פשוט מקבלת הוראות, בזמן שחוטפים את הגברת האן בצורה מוזרה ביותר... סטיבי וונדר מגיע לארמון ומביא את פירות הים שהבטיח לגברת האן בלילה... אני עדיין לא מבינה למה אף אחד לא אומר לו שאם הוא יפתח עיניים הוא יוכל לראות
ג'אנג-גום מבשלת לכבוד התחרות מפסידה 2-0 אבל במנה האחרונה מצליחה להבקיע עם החומץ אפרסמונים של אומוני... רק שההערות למזון היו טיפל'ה מוזרות עם 'אני מרגישה כאילו פירות הים זזים לי בפה' (אולי כי הם עוד חיים.............) או 'רוטב השום מעלים אם ריח הים מהאוכל' (כן.. עכשיו בהצלחה בניסיון להיפטר מריח השום בפה...) ** ומשהו קטן לגבי הבגדים... שמתי לב בדרמות וסרטים היסטוריים (ועכשיו בפרק הזה זו הייתה הגברת האן) שכשנשים יוצאות 'להסתובב' הן תמיד עם מעין בגד-עליונית כזו אבל אף פעם לא לובשות אותו לגמרי - הידיים אף פעם לא בשרוולים... מוזר...........
נו.. אז ג'אנג-גום והגברת האן עוד לא יודעות מי היא מי, אבל זה היה צפוי, העניין עם הדרמות הוא שיש חוקים די ברורים, אם אמור לקרות משהו רע או טוב זה לרוב יהיה בסוף פרק ואם זה רק אמור להיות 'כמעט' הפרק יגמר שניה לפני... צפוי, ידוע ולא חשבתי שיקרא אחרת. אני רק מקווה שבהתאם למסורת הקוריאנית לא ימשכו את זה יותר מידי... הגברת צ'ה הלכה לאחיה וכולם יושבים עצבנים חושבים על מנה או מה יקרה.. האח מתופף בלי סוף על השולחן, בחיי שזה עצבן אותי