היהלום ב
- פרק 20

kiCkiC

New member
היהלום ב../images/Emo47.gif - פרק 20

נו.. אז ג'אנג-גום והגברת האן עוד לא יודעות מי היא מי, אבל זה היה צפוי, העניין עם הדרמות הוא שיש חוקים די ברורים, אם אמור לקרות משהו רע או טוב זה לרוב יהיה בסוף פרק ואם זה רק אמור להיות 'כמעט' הפרק יגמר שניה לפני... צפוי, ידוע ולא חשבתי שיקרא אחרת. אני רק מקווה שבהתאם למסורת הקוריאנית לא ימשכו את זה יותר מידי... הגברת צ'ה הלכה לאחיה וכולם יושבים עצבנים חושבים על מנה או מה יקרה.. האח מתופף בלי סוף על השולחן, בחיי שזה עצבן אותי
ואז הגברת צ'ה אומרת 'זה מעצבן' וכל מה שעבר לי בראש זה 'וואלה
נכון
גם אותי
' אבל היא התכוונה למשהו אחר
הצב שוב עושה הופעת אורח, מסכן, שוב בצלחת מנסה להחלץ. אני מקווה בשבילו שהצליח לברוח כשהתרנגולות הפכו שם הכל, לפחות שיהיה משהו מועיל בין כל ההרס. המשפחה הקרועה שוב עושה את תפקידה עם 'תגרד לי
יותר נמוך
' 'אבל את מגיעה לשם למה שאני אגרד לך
' ואח"כ הליצן עוד אומר לגברת האן 'אף פעם לא הסתובבתי עם אישה בלילה, אפילו לא עם אישתי..'
זה המבט שהיה לגברת האן ולי בו זמנית, רק שאני בניגוד אליה אחרי זה התפקעתי מצחוק על האידיוט והיציאות שלו... בבוקר ג'אנג-גום ויון-סנג לוקחות פיקוד, או יותר נכון יון-סנג פשוט מקבלת הוראות, בזמן שחוטפים את הגברת האן בצורה מוזרה ביותר... סטיבי וונדר מגיע לארמון ומביא את פירות הים שהבטיח לגברת האן בלילה... אני עדיין לא מבינה למה אף אחד לא אומר לו שאם הוא יפתח עיניים הוא יוכל לראות
ג'אנג-גום מבשלת לכבוד התחרות מפסידה 2-0 אבל במנה האחרונה מצליחה להבקיע עם החומץ אפרסמונים של אומוני... רק שההערות למזון היו טיפל'ה מוזרות עם 'אני מרגישה כאילו פירות הים זזים לי בפה' (אולי כי הם עוד חיים.............) או 'רוטב השום מעלים אם ריח הים מהאוכל' (כן.. עכשיו בהצלחה בניסיון להיפטר מריח השום בפה...) ** ומשהו קטן לגבי הבגדים... שמתי לב בדרמות וסרטים היסטוריים (ועכשיו בפרק הזה זו הייתה הגברת האן) שכשנשים יוצאות 'להסתובב' הן תמיד עם מעין בגד-עליונית כזו אבל אף פעם לא לובשות אותו לגמרי - הידיים אף פעם לא בשרוולים... מוזר...........

snowmusic

New member
תוספות

דוק גו לקצין הספרנית: מה אתה לא מבין? אני אתחיל מהתחלה, אז אני ואשתי ישבנו והיא אמרה לי :" תגרד לי את הגב....." גום יונג לג'אנג גום: את פגעת בי אז אני אראה לך מאיפה משתין הדג! ג'אנג גום:ואני אראה לך מאיפה משתין הצב! ולכל המעוניין: ככה מכינים מרק צבים ואם כבר מדברים על הידיים, למה הן תמיד הולכות עם הידיים מתחת לחולצה/סינור?

שלוווווום חזרתי!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

כל פעם שאני רואה את את הקצין החמוד,אני פשוט נדבקת למסך!
כשהוא מחייך אני נמססססססססה...
מרק צבים איכככככככככככככככככככככככככככככס מה הם אוכלים כל הזמן יאאא מגעיל!!
חחחחחח אהבתי איך מכינים מרק צבים!!
שיהיה לכם אחלה שבת!!

מירב1210

New member
זיוון נח-בת שלום

היי שבת שלום. זיוון תצרי אתי קשר דרך המסרונים. חייבת למצוא את הפרקים של בין כלב לזאב. לא מצאתי.יש לך לינק?

kiCkiC

New member
חחחח גדול המרק צבים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולמה הידיים מתחת לחולצה? ראית כמה דברים הם מסתירים שם?? הגברת האן הצליחה להבריח בזה בשקט צינצנת חומץ + מצקת לא קטנה בכלל...............

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אבוי מסכן הצב..XD

כשראיתי אותו נזכרתי בהודעה של מורן בפורום ובתמונה של ה"הצילו"..XD קיצר פרק אחלה, סוף סוף יש אקשן..=0 ולפי מה שהראו ב"בפרקים הבאים" האן הופכת לגברת הראשונה... חעחעחע תאכלי את הלב צ'ה![זה לא ספויילר כי כולם ראו את זה..><!] יון סנג כזאת חמודה..XDהיא יותר לחוצה מלחוצה..XD וזה כל כך מצחיק לראות אותה..:) אבל היא חברה טובה..XD ועכשיו בגלל שהמלכה שאלה איפה הגברת האן, ג'אנג גום תספר שהיא נחטפה, ויתחיל בלאגן..XD ואז הקצין מין יציל את האן וכולם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה...
טוב לא באמת..=.=""

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

ואני עוד חשבתי "האם ראיתי את האן לובשת את הירוק הזוועתי הזה?" כן,הם יחיו כמומויות <<"

snowmusic

New member
../images/Emo176.gif|פטריה| כן אבל עד אז...

יש עוד כ-35 פרקים ובסדרות קוראניות לפני שנעשה טוב נעשה רע מאוד
....

kiCkiC

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

꿈틀꿈틀

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

האח של צ'ה : %$#%$#@@%#$#@$ פשוט התחרפנתי.הייתי מוציאה אותו להורג לא בגלל שהוא פשוט מניאק אלא כי הוא מתופף על השולחן.מה נראה לך?! הצב המסכן!אבל נראה שהוא ניצל הודות לתרנגולות
. המשפחה הזאת שרוטה,ואני שוב פעם אומרת שצריך לעשות קליפ עם כל היציאות שלהם
החטיפה הייתה משעשעת.מאוד.בעיקר שציפיתי שיקרה משהו שיתן לג'אנג גום לבשל לבד XP זה מתחיל לזוז בעלילה!~

למעלה