היהלום ב
פרק 18

kiCkiC

New member
היהלום ב../images/Emo47.gif פרק 18

סוף סוף פרק מעניין אחרי כמה פרקים יבשים... הגברת צ'ה: גברת הן וג'אנג-גום, לכו בבקשה למלון, חסרות חדרניות.. הקצין ספרנית: אוו.. ג'אנג-גום.. מה פרח כמוך עושה במקום כזה? גום-יונג: *אוכלת את הלב* אשת הליצן: לשלוח את הבעל לאיפה שיש מגיפה
בכיף
הצב: WTF? למה אני על צלחת?? תוציאו אותי מפהההה ג'אנג-גום: מה זה כבר בשבילי להבטיח הבטחות בתמורה לחיים שלי.. קטן עלי.. הצב: סבבה אחותי אבל למה על חשבוני? תציאו אותי מהצלחת
יון-סנגאההה אני לא מתתתתתת הקצין ספרנית: גום-יונג דוד שלך מליין נכון
גום-יונג: *אוכלת את הלב* הגברת צ'ה: ג'אנג-גום יאללה פאלי פאלי צאי לי מהמטבח.. תני לי לבשל הצב: הלוו.. אני עוד פה...... ג'אנג-גום: עופי עופי מפה
זה החיים שלי ש(שוב)בסכנה... גום-יונג: *אוכלת את הצב* טוב קצת ארוך יצא אבל באמת שנהניתי מהפרק הזה ^^ במיוחד מליצן החצר ואישתו חחח הכישרון הראשון לברוח עם כסף הכישרון השני להדחף לתור
למרות שעדיין לא הבנתי מה היה בסוף התור שכולם חיכו שם.. נו טוף, נראה שוב מחר~

vika161

New member
צודקת

צודקת בכול מילה,הרגת אותי מצחוק וגם המשפחה עזרה!!!! אבל איזה
נהיתה גום-יונג לגמרי אני רואה שזה עובר בגנים אצלהם!!! ועוד משו איזה חמנוד הקצין הזה באמת פרק מעניין:)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|סוף סוף אקשן..D:

ממש ריחמתי עם גום יונג=[ היא נראתה כ"כ מאושרת כשהיא הכינה את האוכל לקצין.. [אני מקווה שאנילא טועה בשמות..XP] ואז פתאוםהיא רואה את הקצין עם ג'אנג גום..=[ כאילו- נכון שהקצין וג'אנג גום זוג חמוד והכל, אבל נו, חבל לי עם גום יונג..>< וכמה צחקתי בקטעעם המכחול זה כ"כ טיפוסי לבנים..XD "אעה זה בסדר יש לי מלאנתלפים כאלה, רק במקרה את שלך קניתי בחנות במיוחד..P:" קיצר פרק טוב, נהניתי, נראה מה יהיה היום..D: והקטעעם התור- כולם חיכו לבדוק אם הם חולים או לא....ככה אני הבנתי..0.O""

snowmusic

New member
הצב הזה ממש חמוד.

אני מקווה שבסוף הוא לא גמר בתור
. בכלל כמות ה
ועוד שהיתה על השולחן היתה מדהימה. הקצין ספרנית הראה ממש חוסר רגישות ביחס שלו כלפי גום יונג, ככה לא מתנהגים !!!! גום יונג הפכה להיות מנחמדה
לאיומה
(בלשון המעטה). השנוי שחל אצלה בדמות ממש קיצוני (קצת לא הגיוני בעיני-לידיעת יוצרי הסדרה!!) וכמובן ששוב נגמר הפרק במצב של :

Woogy

New member
בסוף התור...

לא היה כלום, רק הכניסה לארמון. התור היה ארוך בשל הבדיקה הרפואית בכניסה. והוא באמת הגיע בתזמון טוב לפגוש את כולם. הצב לפי התפריט והסיפור בטח בושל, בפועל הוא כנראה הוחזר בחזרה למקומו להמתין לצילום הבא שלו, בו הוא ינסה שוב לברוח מהצלחת. מה שאני הכי אהבתי זה את כל הפרצופים של חוסר שביעות רצון מהאוכל, היה מצחיק בכל פעם. וכמובן לראות את ג'אנג-גום מנסה ככל יכולתה(עם הסט הרגיל של האצבעות השמנות המקצועיות בו היא משתמשת
) וכל זה בלי הצלחות של ממש. אני מחכה בקוצר רוח להסברים של חברתינו המקצוענית על הסכרת, אני מקווה שהיא תכתוב על כך שוב בפורום קוריאה אגב הפרק הבא יהיה סוף סוף פרק בו כמה דברים מסתדרים לטובה לשם שינוי, פרק בו משחקי החצר עולים מדרגה, בין כל ההתרגשויות בפרק הבא יש גם כמה רגעים פחות מעניינים שנותנים לנוח בין כל הארועים.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

אם ג'אנג גום לא מסתבכת,אז זאת תהיה האן.מסכנה,בסך הכל רצתה להכין אוכל בריא וסילקו אותה משם. ג'אנג שרוטה
. "אם לא תלך אני אקח אותך יחד איתי לעולם הבא." ואם זה לא הספיק ברגע שהמהשמו יצא ממנה אישתו שפכה עליו יין,לצערו הוא לא קיבל לשתות את אותו הנ"ל. מסכן הצב <<"

למעלה