היהלום ב
- פרק 17

kiCkiC

New member
היהלום ב../images/Emo47.gif - פרק 17

אז מסתבר שיש לנזיר הזה איזשהו מתכון סודי אחרי הכל... רק ג'אנג-גום עם העלוקתיות שלה יכולה להוציא סודות מנזיר שאפילו לא ידע שיש לו סודות
הגברת צ'ה מאבדת את הספר והגברת ג'ונג מוצאת, אבל בכל זאת מצליחים להעיף אותה מהארמון... אייגו הולכים להרוג אותה?
האמת שדי הסתנוורתי מהסיכת ראש שהבנות מצאו בחדר של הגברת צ'ה אז כל מה שהיה אחרי זה לא ממש הקשבתי או שמתי לב... עוד מישהו ראה אתמול או שכולם היו בארוחות חג? אני עשיתי השלמות בלילה ב 7 בבוקר ועכשיו כנראה שאלך לראות שוב...

vika161

New member
חחח...

אני אפילו הגעתי מאוחר רק כדי לו להחמיץ נרא שאם כושר השכנוע הזה גאנג-גום יכולה להוציא סוד גם מכומר.. אחח המשפחה שלה פשוט הורגת אותי כול פעם מחדש והקצין פשוט חמוד שבא למות !!

snowmusic

New member
ראיתי ואני צריכה הסברים.../images/Emo12.gif

אביה החורג נפרד מאשתו והלך אל הקצין לבקש למכור יין לחייליו, שניה לאחר מכן הגיעה ג'אנג גומה לאותו מקום והלכה בעקבות אביה. בזמן שג'אנג גומה חפשה את אביה הוא נפגש עם הקצין, עלה להר לחפש ג'ינסאנג, קטף משהו אחר הדביק אותו, חזר לקצין הלך שוב , חזר שוב ובאותן חמש דקות שזה קרה ג'אנג גומה סוף כל סוף הגיעה. נראה לי שהקוריאנים ידעו הרבה לפני איינשטיין ש הזמן הוא מושג יחסי!

מירב1210

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo74.gif../images/Emo210.gifשנה טובה חג שמח../images/Emo75.gif

אני פשוט אוהבת את הסדרה הזאת. אבל את הגבירה צ'ה והאחיינית התככניות האלה מעלות לי
! אין לא מסתדר לי כל הקטעים שהן עושות לגבירות החצר האחרות כדי לשלוט במטבחים.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

ראיתי בחתיכות *הודות למשפחה <<"* "אז אפשר לקרוא לזה מתכון סודי?" "כן*ניצוץ בעיניים*" קטע חמוד,להיות קרציה לפעמים זה שימושי
הקטע שג'אנג גום נדבקה להאן וכל הזמן שאלה אותה אם האחרונה סלחה לה היה חמוד כל כך
למרות שהאן עדיין הייתה עם הפרצוף הסופר-דופר-רציני שלה. חבל לי שסילקו את ג'ונג,שלא בצדק כמובן.אני מאוד מקווה שיגלו שהיא לא נדבקה בשום דבר ושלפחות יתנו לנו לראות אותה.אישית היא אחת הדמויות שאני הכי אוהבת
.

למעלה