היהלום ב
- פרק 10

kiCkiC

New member
היהלום ב../images/Emo47.gif - פרק 10

ג'אנג-גום שוב בצרות? לא נכוןןןן~
היא מעצבנת אותי! כשהייתה צריכה לסתום את הפה לגבי ההורים שלה, לא סתמה וגרמה לכך שימותו, אבל עכשיו אחרי שהם מתים, בחיית פתחי ת'פה! תגידי משהו או שאוספים עוד כמה אבנים ומכסים אותך ליד אומה שלך!
דברי!!!! רבותי ההיסטוריה חוזרת.. אומה שלה עשתה בעיות למשפחת צ'ה והרגו אותה, עכשיו שוב היא עושה בעיות למשפחת צ'ה ורוצים להרוג אותה. לגבי גום-יונג.. הייתי אמורה לשנוא אותה הפרק הזה? כי רק ריחמתי עליה... תגידו פרוטקציונרית או מה שזה לא יהיה, לבחורה עדיין יש כישרון ואני די בטוחה שהייתה מצליחה גם בלי הפרוטקציות! חוץ מזה שנראה שהמשפחה שלה רק עושה לה בעיות... גם צריכה לעשות דברים שהיא ממש ממש לא רוצה, וגם מסתבר שעכשיו הבחור שהיא הייתה מאוהבת בו מאז הייתה ילדה מתחיל להסתכל על היריבה שלה... כואב... וגברת צ'ה! אני אוהבת אותה! לבחורה יש
אבל.. אבל... מי שהשאירו אותי שוב על הרצפה הייתה המשפחה ההזויה של ג'אנג-גום! "ממה כואב לך הגב? לא הייתה מעליי כבר חודש!! חודש!!"
בחיי עכשיו אני מבינה למה היא תמיד עצבנית ואלימה!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif~

לג'אנג גום יש את הכישרון להסתבך.וממש לא היתי מופתעת שהיא הסתבכה שוב. אבל כמובן שהולכים להציל אותה והכל יהיה טוב ויפה [שוב
]. כל פעם שמראים את המשפחה אני מתכוננת נפשית להתקף צחוק שיבוא אחרי הקטע שלהם. "אם יעצרו אותך אתה לא מכיר אותי ובתמורה לכך אביא לך אוכל"
אישה מתחשבת
.

vika161

New member
חחח...

לגמרי זה אחד הקטעים שבהם אני הכי נקרעת... תקשיבו הולך להיות לנו משולש אהבה נרא לי זה הולך טוב.....

Bartal j

New member
כן אה העסק מתחיל להתבשל לו

מעבר לתבשילי הקדירה יש לי הרגשה שמשהו מתרקם לו בין הקצין לג'אנג גום ולא נראה לי שגום יונג תצא פרייארית מהסיפור הזה אחרי הכל היא רצתה אותו עוד שהייתה ילדה קטנה.. חחח והמשפחה ההזויה ההיא וואו.. אין לי אפילו מילים חחח הם צריכים ללכת לייעוץ משפחתי דחוף הרג אותי איך כל אחד מעביר אחד לשני את הבד הזה של הקמע בפחד , חחחח LOL

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

לא נראה לי שהיה אז משהו בסגנון "ייעוץ משפחתי" XP עוד משולש אהבה <<" מה נסגר?

מירב1210

New member
לא משולש ולא ......./images/Emo38.gif

אין מצב !הקצין שם עין רק על ג'אנג גום.... הוא לא רואה ממטר את גום - יונג...

מירב1210

New member
../images/Emo47.gifהיהלום שבכתר

היי אני צופה נלהבת של הטלדרמות מקוריאה! אני מעריצה של rain-bi ששיחק ב- פול האוס.אני מעריצה גם את הכוכבים האחרים.רק שריין הוא פשוט מיוחדבעיני... קשה מאוד לראות פרקים מתקדמים ב-you tube ניסיתי למצוא של בין זאב לכלב,וגם את ג'אנג גום האמיצה.לא מצאתי. אם מישהו יכול להסביר איך אני מוצאת אני אשמח.

מירב1210

New member
../images/Emo51.gif לך חמוה.

חמודה אני לא מבינה מזה איך אני מגיע לאתרים ברשת או בyou tube כדי לראות את הפרקים המתקדמים בסדרות מקויאה.המון תודה ....

מירב1210

New member
גום יונג-היהלום שבכתר

גום יונג או יאנג כך רושמים את שמה.|
שתיהן מתאהבות בקצין,רק ג'אנג גונג תזכה בו.היא תהיה רופאה של המלך שגם הוא יתהב בה.אבל כדי להציל את חייה הא יסרב לעבור ניתוח להצלת חייו.אבל ישחרר את ג'אנג גום ויאשר לה להתחתן עם הקצין. הגבירה צ'ה ואחייניתה יפלו ..
|סוכריה

kiCkiC

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif למעלה ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

מירב ברוכה הבאה
נא לסמן ספוילרים כראוי (
)

מירב1210

New member
../images/Emo58.gif-אין בעיה

היי אין בעיה אני אסמן ספויילרים. דרך אגב איך אתם מתעדכנים איזה סדרות יעלו לשידור בהוט.אחרי שסדרה שמשודרת מסתיימת?

snowmusic

New member
אוסף חוקי מרפי יצא בעקבות ג'אנג גום

אילולי היא לא היינו יודעים ש" כל מה שיכול להשתבש אכן ישתבש". אילולי הדב לא היה נעשה הסרט : "כף רגלי השמאלית" ואחרי פרק 10 ניתן גם לומר: אמור לי מי הם חבריך ואומר לך שהם גם אויבך!!! אחרי כל התככים של הפרק האחרון נראה לי שאני חוזרת ל"שניצל ופירה".

snowmusic

New member
דרך אגב איך עדיין לא חושדים בגברת צ'ה?

היא הרי שחררה רמזים על משמעות הקמע ודי ברור לכולם שגום יונג עושה את מה שהיא אומרת לה.
בקשר למשפחה ההזויה של ג'אנג גום אז צריך לעשות להם פינה מיוחדת שתכללול את כל מה שנכתב בפורום + הסיפור על הדב השמאלי/ימני
+ הנסיון שלהם לכתוב את המתכון לג'אנג גום שלא עולה יפה עד שהאשה משחזרת את תהליך ההדרכה של הבעל בבישול ( למה לא הבאת לי חתיכה טריה.....)
+ הספר שהבעל צייר.
+++++.....שקרה ועוד יקרה

מירב1210

New member
../images/Emo58.gif חושדים....

אבל אין הרה מה לעשות. משפחת צ'ה שולטת במטבח המלכותי ומחוצה לו...

מירב1210

New member
ג'אנג גום- מעצבנת!

גם אותי היא מתחילה לעצבן.אבל הרעיון הוא שהיא לא תהיה גבירת חצר אלא רופאה של המלך!

GnomeBubble

New member
טוב זה לא לגמרי ספוילר

לפחות לא לקוריאני שרואה את הסדרה, כי זה בערך הפרט היחיד שידוע לנו על ג'אנג גום האמיתית. (זה ושהיא קיבלה המון שקי אורז - רק אלוהים יודע מה היא עשתה עם כולם)

GnomeBubble

New member
אין דבר כזה ../images/Emo6.gif

לא יודע, אני פשוט ידעתי את זה מראש, וזה לא ממש הפריע לי. זאת היתה הסדרה הקוריאנית הראשונה ששמעתי עליה כשחיפשתי מה לראות כדי להתחיל ללמוד קוריאנית. בסופו של דבר זאת לא היתה הסדרה הקוריאנית הראשונה שראיתי, אבל כבר אז מה שקראתי בתקציר היה מבחינתי הפרט המזהה של הסדרה, אז קשה לי לראות את זה כספוילר. אבל בכל זאת ניזהר

למעלה