היהכאן איזה ניסוי

Shredingerscat

New member
היהכאן איזה ניסוי

של אוזניות Bluetooth לפני כמה זמן, מה יצא מזה? שווה משהו? אם כן, איפה קונים? כמה?

מעדיף לשים אטמי אזניים...

בגדול אוזניה נחמדה, מגיע גם עם רדיו. יש להם עוד מה לשפר וללמוד מחברות שמיצרות אוזניות כאלה בחו"ל בסך הכל אם אתה נמצא הרבה על האופנוע וחייב להיות זמין בסלולארי זה פתרון נחמד. אני אישית מעדיף להיות מרוכז בנסיעה ולא בלקוחות, הם יכולים להמתין להגעתי למשרד... הריכוז ברכיבה לא ימתין לכבוד אף אחד!

שיחה מזוהה רק במידה

וצג הטלפון נמצא מולך... קיימים דגמים מתקדמים של אוזניות בעלות שלט עם צג שנמצא על הכידון... לא במקרה הנ"ל...

MAX D

New member
יש לטיגר- שווה

פועל טוב גם במהירות חוקית בין עירונית

Shredingerscat

New member
אז איך משיגים?

יותר טוב משאר הדגמים? אני לא מתכוון לדבר תוך כדי רכיבה, רק בעצירה בלי להוריד קסדה. שאר הדגמים שניסיתי די עלובים.

nunimon

New member
ניסיתי את זה ו..

הם מעולים. הייתי עם המכשיר למעלה משבועיים, ושומעים מצוין. מאד נוח, מאד איכותי, והכי חשוב, בכל מהירות (!!!) שומעים אותך נקי. מעל *המהירות החוקית אתה לאט לאט מתחיל לשמוע חלש יותר, אבל זה תלוי במיקום האוזניה. הבלוטות' מסתנכרן מצוין. אין הפרעות תקשורת. (*המהירות שנמדדו נמדדו במנהרת רוח סטרילית ולא בוצעו עברות על החוק....) עלק...

nunimon

New member
אהה.. לגבי המכירה של זה.

הם כרגע רק בשלבי האב טיפוס. אם הניסוי יצא מוצלח, הם תוך חודש מסיומו יתחילו בייצור ואז זה עניין של ימים עד שיתחילו להפיץ. מהצצה בניירת, המחיר יהיה מאד ידידותי, ויהיה משתנה בהתאם לצרכי המשתמש. הרבה פחות מהמתחרה בשוק עם התג של 1300 ש' ליחידה. אבל שוב, דברים יכולים להשתנות. תמתין להכרזה והחדרה רישמית.

cafesito

New member
עובד מצוין (האוזניה של קרדו) ויש גם

את הHS830 של מוטורולה שאני מנסה עכשיו. המוטורולה יקרה יותר אבל היא מסתנכרנת עם טלפון + אוזניה נוספת ככה שיש לך גם אוזניה לטלפון וגם אינטרקום בין קסדות. הרמקול של קרדו יותר דק ונוח (מוטורולה מצריכה חפירה בחלק הפנימי של הקסדה). חכה חודשיים יגיעו גם מערכת דומה של BELL ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה שעכשיו נמצאת בניסוי בארץ ואז המחירים ירדו.

למעלה