המממ...
תן לי לנחש, במשך השנים 97-00 לא ראית WWF אלא רק WCW ומכיוון שאריק בישוף (שמלבד הסטוריליין של ה"ניו וורלד אורדר" לא היו לו ולא רעיון אחד סביר לסטוריליין או אנגל) החליט מסיבות לא ברורות לתת לגולדברג (חסר הכשרון, ועל כך ארחיב בהמשך) את הפוש הגדול ביותר בהיסטוריה של רסלינג, אז אתה חושב שגולדברג הוא מתאבק מצוין בעל יכלות אדירות אסטרטגיה ?!? וענארף... אז לגביי מה גולדברג עושה כרגע, כבר ענו לך, יופי, לגביי עתידו, ב WWF לא תראה אותו משתי סיבות: 1) גולדברג מנצל כל הזדמנות שיש לו לרדת על ה WWF למשל אחרי אסון ה 11 בספטמבר, הוא אמר משהו בסגנון "בושה שאף דמות של ה WWF לא באה לניו יורק, שואלים אותי למה אני לא ב WWF דברים כאלו הן הסיבה" כאילו שה WCW היו נוהגים אחרת, או כאילו שגולדברג, כשהיה מתאבק תחת חוזה, היה מפר את החוזה שלו ומתייצב בניו יורק, וגם אז לא ברור לי מה הוא היה עושה. ולא שראיתי סלבריטאים אחרים נוהגים אחרת, ושלא לדבר על כך שה WWF תרמו לניו יורק מיליון דולר, עזוב, גולדברג הוכיח את עצמו מספר פעמים כבן אדם מאוד לא אינטליגנט (תקרית טריפל ה, למשל) סיבה שנייה היא חוסר המקצועיות שלו בזירה, גולדברג הוא מתאבק מאוד לא מנוסה, עם סגנון היאבקות מאוד נוקשה (סטיף) שגרם למספר מתאבקים פציעות, המפורסמות שבהן, זעזוע מח לברט הארט שסיימה לו את הקריירה. אתה בטח חושב שה WWF יתנו למישהו כזה חוזה של מיליונים ? ולגביי שאר היכולות של גולדברג, מתאבק לא מקצועי אמרנו ? חוסר אינטיליגנציה ? זה כמובן מתבטא במיק סקילס (כישורי מיקרופון, בראיונות וכו´) האפסיים שלו. ראיון של גולדברג הולך משהו כזה: "ERRRRRRRRRR... YOU´RE NEXT !!!" אני לא אשכח איך פעם מין ג´יין שאל אותו בראיון "GOLDBERG, IT SEEMS THAT THE QEUSTION ISN"T WHO´S NEXT, BUT WHO´S LEFT ? וגלודברג השיב: "NO NO NO, IT´S NOT WHO´S LEFT, IT´S WHO´S NEXT !!!" זה דיי ממצה את הנקודה לא ? ולגביי כישורי היאבקות, לא, הוא לא גרוע, יש הרבה יותר גרועים, אבל הכי טוב ? אני יכול למנות לך פה 100 מתאבקים יותר טובים, הנה לך 20 ככה בלי להתאמץ יותר מידי: ברט הארט, שון מייקלס, כריס בנואה, טריפל ה, אואן הארט, כריס ג´ריקו, רוק, רוב ואן דאם, לאנס סטורם, ג´ף הרדי, מאט הרדי, אגד´, כריסטיאן, סטינג ריק פלייר, קורט אנגל, אקס פאק, קידמן, ריי מיסטיריו ג´וניור, אדי גוררו. אתה בטח אומר לעצמך משהו כמו גולדברג פותח את קידמן וריי מיסטיריו בעינים עצומות, אבל רסלינג זה לא אמיתי, כידוע לך, ואם גולדברג כזה גבר, שיעשה קרבות שוטפייט מול אנשים כמו קן שמרוק, רויס גראסי, מארק קולמן, סאקורבה, דה סילבה, ויש עוד עשרות אנשים שיפתחו את גולדברג בקרבות אמיתיים, אם אתה רוצה לדעת עוד שמות תשאל את גרי, או מישהו אחר שמבין בשוטפייטינג.